Къде в Бургас - 22

• 58 139
  • 755
  •   1
Отговори
# 690
  • Бургас
Момичета да Ви попитам?!
Сина ми на есен от ясла преминава в градина,продължава в същата градина.Сега ще ходя да потвърдя и да попълня документите.Не ми е ясно относно данъците какво трябва да представя,удостоверение за липса на такива,бележките за платените за миналата година,и на двамата родители ли?
Благодаря

# 691
  • Бургас
Момичета да Ви попитам?!
Сина ми на есен от ясла преминава в градина,продължава в същата градина.Сега ще ходя да потвърдя и да попълня документите.Не ми е ясно относно данъците какво трябва да представя,удостоверение за липса на такива,бележките за платените за миналата година,и на двамата родители ли?
Благодаря

На нас искаха от двамата родители бележки че не дължим местни данъци. Вадят се от Сградата с/у Пигрос (където се плащат данъците). Става и единият родител да извади бележки и за двамата
 Първо се плаща по 2 лв на удостоверение
Отиваш отсреща на втория етаж и там попълваш една бланка , проверяват дали дължиш нещо и ти дават удостоверение Wink

# 692
sveta29,да валиден е.Мерси  bouquet

# 693
  • Бу-у-урга-а-ас
Подариха ми детска рамка за снимка,мъничка,която има магнит и се залепя за хладилника. Но не беше закупена от БГ.
Да сте виждали някъде подобно нещо?

В ТСМ преди доста време, но магазина го преместиха и не знам къде е. Също във фото Кодак на "Богориди".

# 694
Здравейте! Въпросът ми не е точно за "на пазар", но не знам къде другаде да го задам... Иска ми се след 10ти юни да почна курс по латино танци. Някой може ли да препоръча нещо?   bouquet

# 695
Момичета,търся учител по китара/класическа/-ако имате информация ПОМАГАЙТЕ че голямата ме е побъркала .

Heart Eyes Hug Heart Eyes Hug Heart Eyes  bouquet

# 696
  • Бургас
Здравейте! Въпросът ми не е точно за "на пазар", но не знам къде другаде да го задам... Иска ми се след 10ти юни да почна курс по латино танци. Някой може ли да препоръча нещо?   bouquet

Аз бих ти препоръчала Танцова Академия Бургас: http://www.da-burgas.org/grafik.html

# 697
  • Бу-у-урга-а-ас
Момичета,търся учител по китара/класическа/-ако имате информация ПОМАГАЙТЕ че голямата ме е побъркала .

Heart Eyes Hug Heart Eyes Hug Heart Eyes  bouquet

В библиотеката Пейо Яворов на Богориди. Не знам как се казва. Плаща се на урок по 15 лева. Потърси тел и попитай в библиотеката.

# 698
Здравейте момичета.Помогнете - от къде да си купя прилични чехли за подути крака, демек по големички и по широкички.В чудо се видях с тез мойте крачета, аз и без това съм 40 номер и сега като се подух от бремеността и жегата и стана страшно.Благодаря предварително. Simple Smile

# 699

Аз бих ти препоръчала Танцова Академия Бургас: http://www.da-burgas.org/grafik.html

Мерси много  Peace

# 700
Къде в Бургас продават от промоционалните  Данонино с карта на света?

# 701

Момичета, търся този  шампоан в Бургас, но без успех за сега.  Дали вие не сте го виждали някъде  все пак?

Последна редакция: пт, 04 юни 2010, 19:09 от iava

# 702
Къде в Бургас продават от промоционалните  Данонино с карта на света?

Аз купих от Сарата в "Изгрев", сигурно и в другите има

# 703
От къде мога да си купя вече цъфнали сакъзчета на прилична цена-казаха ми за разсадник до КАТ, но не знам дали продават на дребно-трябват ми 6 бройки в различни цветове Thinking

# 704
Здравейте момичета!
 Къде  мога да намеря туристически обувки Дакщайн?

Общи условия

Активация на акаунт