Къде в Бургас - 22

• 58 151
  • 755
  •   1
Отговори
# 675
  • Бургас
Момичета , знаете ли къде се продават бански на Pompea ?  Hug

# 676
bebaaa   в Мол-а на вторият етаж до Хенди! Peace

# 677
  • Бургас
 Hug   bouquet  Hug

# 678
Моля,споделете къде мога да си направя хубав маникюр и педикюр?

# 679
Моля,споделете къде мога да си направя хубав маникюр и педикюр?

В Angel Face са доста добри почти винаги ходя там ,а иначе в Славейков от дясната страна на Престижа има един блок в който има маникюристка от която също съм много доволна,в М.Р. срещу блок 52 има търговски център на 3 ти етаж сега даже има и промоция маникюр 3 лв,  педикюр 15 лв.Дано са достатъчни  Grinning

# 680
кажи къде точно е това в славейков

# 681
мерси за бързия отговор! Hug

# 682
  • Бургас
Момичета моля, някой да ми помогне  Praynig Чувала съм, че се продава шоколадов кувертюр, май в някакъв магазин /фирмен???/ на Победа АД, нейде из улица Одрин /това е на кръстовището на Трапезица/. Ако някой има подробна информация къде точно се намира този магазин, фирмен ли е на Победа и въобще да ме упътите. Благодаря!

# 683
Момичета моля, някой да ми помогне  Praynig Чувала съм, че се продава шоколадов кувертюр, май в някакъв магазин /фирмен???/ на Победа АД, нейде из улица Одрин /това е на кръстовището на Трапезица/. Ако някой има подробна информация къде точно се намира този магазин, фирмен ли е на Победа и въобще да ме упътите. Благодаря!
Ако става въпрос за фирменото магазинче на "Победа"  - намира се на оградата на самия завод и представлява едно малко фургонче. А завод "Победа" предполагам знаеш къде е - ул. Одрин 15.

# 684
Някой дали случайно знае дали продават продукти от тази марка http://www.body-basics.info/en/products/lip-balms/  търся ги от много време а все не намирам в Бургас.Ако знаете къде продават моля ви кажете ми защото балсамите а и изобщо продуктите са много хубави.И още един въпрос дали в Бургас има часовници на Ice Watch.Благодаря много   bouquet

# 685
Някой знае ли телефон за контакт на кино "Тракия"?

# 686
  • Бургас
Някакви координати на д-р Хърков Praynig Или на някой друг, който е добър при дископатии и подобни терзания Rolling Eyes

# 687
  • Бургас
Подариха ми детска рамка за снимка,мъничка,която има магнит и се залепя за хладилника. Но не беше закупена от БГ.
Да сте виждали някъде подобно нещо?

# 688
  • Бургас
Подариха ми детска рамка за снимка,мъничка,която има магнит и се залепя за хладилника. Но не беше закупена от БГ.
Да сте виждали някъде подобно нещо?

Има един магазин за домашни потреби в Славейков до Билла (кооперацията на Сан Сити), там като че ли съм виждала такива рамки

# 689
nolita  имам този   056/ 842 481 Кино Тракиа(дано да е актуален)

SuNnY SkY аз съм си купувала такива рамки за снимки .Моята беше малка(някъде 10/10 см) с магнитче отзад и става настолна.От едно магазинче на Фердинандова.Пада се точно срещу магазинът на Лексгруп (ако го знаеш къде е ).
Дано съм била полезна.

Общи условия

Активация на акаунт