Къде в Бургас - 22

• 58 193
  • 755
  •   1
Отговори
# 660
Здравейте,
знае ли някой къде изкупуват стъклен амбалаж.

# 661
а аз търся шишета на Медела и НУк,освен в м-н Синди,някой знае ли дали някъде другаде ги има,за да не обикалям по всички магазини?

# 662
Много добро зареждане на НУК, има в Бамболиното, и в м-н Куалити, на ул. Кирил и Методий.
http://www.bgmaps.com/map.aspx?city=burgas&tip=1&lang=bg

# 663
Много добро зареждане на НУК, има в Бамболиното, и в м-н Куалити, на ул. Кирил и Методий.
http://www.bgmaps.com/map.aspx?city=burgas&tip=1&lang=bg
  bouquet

# 664
Момичета, виждали ли сте някъде да продават само банели за сутиени?
Имам един невероятно удобен сутиен, ама е без банели и нещо не ми харесва особено как стои и искам да му сложа.
И някакви кутии за бижута търся, ама да са много големи, че имам бая дрънкулки да прибирам и ги искам на едно място.

# 665
Банели за сутиени не съм срещала, но кутии за бижута продават на много места, примерно в центъра в пиргос, арт 93, разни магазини за сувенири. Само имай предвид, че в тези, които са като кожени са направени само за златна бижутерия, на мен са ми адски неудобни за по-едрите сребърни накити.  Peace

# 666
За банелите и аз така предположих, но стигнах до заключение, че ще си взема един от някоя разпродажба в евтин магазин и ще му махна банелите.
А за кутиите, не ме устроиват кожените, имам много масивни бижута, които няма да се поберат в стандартните с много отделения. Трябва да е най-много с две. На Арт са ми мънички, с много отделения и нищо няма да мога да побера

# 667
Баща ми е бижутер - разбирам те напълно - най добре си направи с две три прегради, малко велур и хубава хартия  Peace, огледалце залепено с локтайт за разкош Simple Smile

# 668
Привет!
Къде смятате да водите децата си за 1 юни?
Знаете ли дали ще има някъде хубаво тържество, където да заведа дъщеря ни /на 2г.6м./?

# 669
Привет!
Къде смятате да водите децата си за 1 юни?
Знаете ли дали ще има някъде хубаво тържество, където да заведа дъщеря ни /на 2г.6м./?

http://www.burgas.bg/bg/news/details/1/5992

само за това знам аз

# 670
Не знам, дали знаете, че адски мразя да ходя по магазините, но предполагам вече се досещате!  Crazy
Та отново въпрос. Трябват ми ръкави! Само ръкави. Сещате ли се? Бели, черни, кафеви ...
Някой да ме прати някъде?  Flutter

# 671
  • Бургас
Момичета, виждали ли сте някъде да продават само банели за сутиени?
Имам един невероятно удобен сутиен, ама е без банели и нещо не ми харесва особено как стои и искам да му сложа.
И някакви кутии за бижута търся, ама да са много големи, че имам бая дрънкулки да прибирам и ги искам на едно място.

Аз си купих кутия за вино, та да мога да си побера част от бижутата. Взех я от сувенирния магазин зад Младежкия дом, на разпродажба, струваше 6лв!

Не знам, дали знаете, че адски мразя да ходя по магазините, но предполагам вече се досещате!  Crazy
Та отново въпрос. Трябват ми ръкави! Само ръкави. Сещате ли се? Бели, черни, кафеви ...

Преди около 2 месеца гледах или в КЕНВЕЛО или в Теранова, не съм сигурна, но така или иначе и 2та магазина ги преместиха в МОЛа, та може да погледнеш, ако има все-още...

# 672

Мислех си, че съм последната останала жена, която ненавижда да ходи по магазини, разби ми илюзията  Mr. Green За ръкавите - и аз търсих и никъде, ама никъде не открих, сега ми казаха да проверя в магазина, който е на ъгъла до Алианц /банката/ под хотел България. Утре имам път, ако видя ще пиша

# 673
  • Бу-у-урга-а-ас
О, да. Там със сигурност имаше скоро изложени на витрината.

# 674
RadostinaDa, благодаря много. Ще ги погледна по-нататък. Аз днес вече си взех нещо подобно за път да имам къде да ги събирам, то моето път-път 3 месеца Grinning
А ръкави в някой от магазините в МОЛ-а със сигурност ще има. Аз си взех едни от Ню Йоркър преди време, не знам дали има още. Виждала съм и в магазините с преоценени стоки до базар Бургас и онзи в уличката над Ивис (срещу Егоист или нещо подобно). Там си взех едни кафеникави такива. В уличката на св. София имаше някакви магазини предполагам и там може да има.

Общи условия

Активация на акаунт