Почивка на о. Корфу лято 2010

• 32 729
  • 214
  •   1
Отговори
# 180
А да питам вече ходилите - там на плажовете има ли шатри /побиращи компания или едно семейство/ или са само чадъри и шезлонги и как вървят цените на тези неща към момента? Simple Smile

# 181
Ехо, хайде включете се! Simple Smile

# 182
  • София
А да питам вече ходилите - там на плажовете има ли шатри /побиращи компания или едно семейство/ или са само чадъри и шезлонги и как вървят цените на тези неща към момента? Simple Smile

Аз миналото лято не съм виждала шатри на плажа - единствено и само чадъри с шезлонги Peace

# 183
Когато ние бяхме - края на октомви, всичко беше безплатно  Mr. Green и чадъри и шезлонги.

# 184
  • София

шатри нямаше, цена 6 евро за един чадър с два шезлонга - това са цени май 2010  Peace

# 185
  • В най - голямото село
Здравейте момичета,
дали някой има впечатления от Aqualand Resort http://www.aqualand-resort-corfu.com/gallery
прочетох и темата от миналата година, но нищо не намерих.
Или да ми препоръчате някой друг подобен с Аквапарк...
Предварително   bouquet

# 186
  • София
Здравейте момичета,
дали някой има впечатления от Aqualand Resort http://www.aqualand-resort-corfu.com/gallery
прочетох и темата от миналата година, но нищо не намерих.
Или да ми препоръчате някой друг подобен с Аквапарк...
Предварително   bouquet

Аз мисля,че писах ..... но може и да не съм newsm78
Ходихме за един ден на Аква ленд - страхотен, с много забавления за всякакви възрасти!
Погледнахме и тези къщички, на мен лично ми изглеждаха много добре отвън.В самия Акваленд не е надута силна музика,че да ви притеснява за следобедния сън.
Това,което най-много ми хареса е,че там имаше страхотен полъх от морето може би защото е на върха на планината, знам ли но като си тръгнахме към 17 часа и слязохме на плажа на нашия хотел беше страхотен задух.Мястото наистина е много стратегическо - близо си до всички известни хубави плажове на Западния бряг,близо си до столицата и си близо до Палеокастрица... това са моите впечатления!

# 187
  • София
http://www.oniro-villas.gr/

Някой ако има да се включи с отзиви за това местенце, че ми допадна доста и като гледка и цената ме устройва горе-долу за след 23 Август. Поне тези които са по-запознати с острова да споделят в коя част е и има ли наблизо хубави плажове.

Благодаря предварително.

# 188
то всъщност в галерията на сн.1 си има червена точка къде се намира   Peace но ходилите да кажат как са плажовете в района  newsm78

# 189
  • София

Някой ако има да се включи с отзиви за това местенце, че ми допадна доста и като гледка и цената ме устройва горе-долу за след 23 Август. Поне тези които са по-запознати с острова да споделят в коя част е и има ли наблизо хубави плажове.

Благодаря предварително.

нямам лични впечатления, разглейждайки сайта вилата е в Agios Ioannis Peristeron
по картата се намира на източния бряг на острова, между Керкира и Лефкими - където пише Агиос Йоанис

като минус отчитам че се нимира на стръмен склон и трябва дасе мине през шосе с премиващи автомобили за да стигне до плажа

# 190
  • В най - голямото село
veka    bouquet

Благодаря за отговора, аз обаче не видях някой да е почивал в хотела. Цените които намерих са доста разумни и се чудя дали няма някоя уловка.

# 191
  • София

Благодаря предварително.

нямам лични впечатления, разглейждайки сайта вилата е в Agios Ioannis Peristeron
по картата се намира на източния бряг на острова, между Керкира и Лефкими - където пише Агиос Йоанис

като минус отчитам че се нимира на стръмен склон и трябва дасе мине през шосе с премиващи автомобили за да стигне до плажа

Да, това че е на склон го видях, но смятам да отидем с колата и да обикаляме, така че това не ме притеснява особено.

2К, то наистина има точка ама някой трябва да гледа Simple Smile
Видях и на картата в коя част е и сега ако някой каже и как са плажовете там, че планирам да зарежем децата при бабите и да помързелуваме няколко дни сами с мъжлето. Цената я преглътна, остава сега да преглътне и дългото пътуване до Корфу.

# 192
А я кажете нещо за ресторантите и местата за хранене Simple Smile
Кое е най-скъпо там, кои храни, какъв тип ресторанти? И съответно - какъв тип са по-евтини или, така да се каже, по-приемливи? Колко например би излязла приблизително една вечеря за 2-ма + 2 деца с риба, вино, салатки? Simple Smile Или едно обедно меню - супа, гръцка мусака...? Simple Smile
Въобще, тези които имат опит и са ходили вече там, нека споделят нещо.  bouquet

# 193
  • София
А я кажете нещо за ресторантите и местата за хранене Simple Smile
Кое е най-скъпо там, кои храни, какъв тип ресторанти? И съответно - какъв тип са по-евтини или, така да се каже, по-приемливи? Колко например би излязла приблизително една вечеря за 2-ма + 2 деца с риба, вино, салатки? Simple Smile Или едно обедно меню - супа, гръцка мусака...? Simple Smile
Въобще, тези които имат опит и са ходили вече там, нека споделят нещо.  bouquet

Яденето ни беше включено в екскурзията и не знам конкретно, но може да се каже най-общо, че  в Гърция цените са като нашите, но в евро. Ето ти произволно меню от крайбрежно непретенциозно ресторантче в Касиопи, но от преди 2 години:

това са някакви промоционални менюта

За сравнение - тази година през май в Кавала нямаше по-различни цени от предните 2 години или е било нещо незабележимо за нас. Едва ли и на Корфу има съществена промяна. Дори познати, които отскочиха за 2-3 дни до Катерини споменаха, че почти нямало туристи и във всяка кръчма е имало бонуси - с кафето подарък десерт, с вечерята - узо и т.н.

# 194
  • София
veka    bouquet

Благодаря за отговора, аз обаче не видях някой да е почивал в хотела. Цените които намерих са доста разумни и се чудя дали няма някоя уловка.

Не, не мисля.Минусът там е,че нямаш  плаж непосредствено до хотела и затова цените са надолу, но пък Аква ленда е разкошен.Аз бях постнала тук връзка към албума ми във Фейсбук, но после я изтрих казано честно снимките ми са огромни и не ми се качват в снимка.бг.Но след като бяхме веднъж в този парк, дъщеря ми всеки ден до края питаше кога ще ходим пак,а тя беше на 4, но и ние с мъжа ми се забавлявахме доста.Ходила съм на Аква парк в Кушадасъ, но този е много,много по-хубав!

Общи условия

Активация на акаунт