Почивка на Малдивите

• 173 153
  • 808
  •   1
Отговори
# 300
Ти като си в къща над водата - няма как да те сложат на плажа..)))
Колкото до положението й - така е, ако имат свободни ще се съобразят с изискванията ти. Ако не - каквото има и дават възможност да се преместиш когато се освободи желаната.

На първото ни ходене на Малдивите и ние бяхме във вила над водата - прекрасна беше..но от ветрената страна..Вечер не можеше да се стои на терасата. #2gunfire
На втория ден не издържах и отидох и им се примолих на рецепцията да ни преместят от другата страна, но се оказа че няма места..но пък от  следващия ден една се освобождаваше..Wink Разбрахме се - а те даже докато се гмуркахме ни преместиха целия багаж и подредили точно както беше предната вила..
Та после се наслаждавахме блаженно на всичко..)

# 301
а през кой сезон сте били този първи път, когато е имало силен вятър толкова ,че от ветрената страна да не може да се седи?

# 302
Веднага след НГ..
Но на Малдивите винаги си има ветрове..Wink

# 303
ами ок , значи където ни настанят на късмет . да не се набутам сама предварително! Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning

# 304
При нас на Олхувели не беше ветровито (през март) . Нещо повече въздуха не помръдваше, нито денем, нито нощем.  Все пак обаче едната страна беше по-хубава и ние извадихме късмет. Мои снимки има в статията за Малдивите в BGDAMMA http://www.bg-damma.com/stil-na-zhivot/potchivki-i-turizam/1199_ … -raiat-na-zemiata.

# 305
Винаги има по-добра страна Simple Smile
Късмет !

# 306
Дано имаме късмет! Благодаpя ви!!!!!!!!!!!!!!!

# 307
Здравейте,
А някакви ваксини добре ли е да се направят преди пътуването ? В един сайт на министерство на вътрешните работи /patuvam za / четох, че е препоръчително да се ваксинираш срещу тиф, дифтерит, хепатит А. ooooh!

# 308
Няма задължителни иначе то тия които си посочила са препоръчителни за почти всяка екзотична дестинация. Противохепатитната е добре всеки да я има дори в България.

Аз преглеждам и препоръките на здравното министерство на UK :

http://www.fitfortravel.scot.nhs.uk/destinations/asia-(east).aspx

Последна редакция: нд, 09 дек 2012, 19:12 от mallkata

# 309

Аз за хепатит А имам, но за тиф и дифтерит ..., но явно е добре да се направи и за тях.

# 310

Аз за хепатит А имам, но за тиф и дифтерит ..., но явно е добре да се направи и за тях.
Поставянето на ваксини не е чак толкова безопасно, така че ако не са обезателни / а за Малдивите въобще не са/ не виждам смисъл да се правят.

# 311
Ами аз затова попитах, защото за първи път ще ходя, та да сондирам мнение и да видя дали повечето от вас, които са ходили на Малдивите, са си направили или обратно и да преценя кое е "по-малкото зло" Simple Smile Ходила съм и в Тайланд, и в Куба - там само за хепатит А и Б, нищо повече. Но от препоръките в този сайт се замислих за останалите ваксини.  newsm78

# 312
Ние не сме правили никакви ваксини-нито за Малдивите, нито за Тайланд Peace Аз също съм на мнението на Миши, че ако не е обезателно ( например Африка) не е нужно да се слагат ваксини Peace

# 313
Здравейте мами,

Обмисляме една почивка в края на март на Баядху (не знам дали точно така се пиша) --> Biyadhoo

Някой да е бил там и отзиви?  bouquet

# 314
nan_79bg, пиши как изкарахте, имаше ли плъхове? Simple Smile

(запис Simple Smile)

Общи условия

Активация на акаунт