Почивка на Малдивите

• 173 056
  • 808
  •   1
Отговори
# 675
Момичета, имам въпрос Simple Smile

Някой пътувал ли е с руските авиолинии?  newsm78

Можете ли да ми кажете дали трябват визи при положение, че престоя е в Москва, но е само 2 часа и хората няма да напускат границите на летището, а просто ще си изчакат следващия полет?

# 676
  • София
Не е необходима руска виза, ако не се напуска летището.

# 677
Не е необходима руска виза, ако не се напуска летището.

Супер, много благодаря!

И аз така мислех, но реших че не пречи да проверя да съм 100% сигурна.

# 678
Момичета,

ние се върнахме на 25.10.2015. Бяхме за 1 седмица. Хотела Atmosphere Kanifushi. Уникален. Резервацията от Вили Огнянова.
Да ви кажа честно за първи път в живота си съм на такова красиво място. Два чифта бански, една рокля и забравяш за цивилизацията. Бяхме с дете на 8 години и за него имаше доста развлечения. Всички сме толкова доволни, че другата година обмисляме ново пътуване до Малдивите. Между другото валя два пъти, за по два часа. Нищо общо с прогнозата.

# 679
Момичета,

ние се върнахме на 25.10.2015. Между другото валя два пъти, за по два часа. Нищо общо с прогнозата.
Това звучи много добре Simple Smile Понеже и ние обмисляме почивка в този период. Може ли на лични координати на Вили Simple Smile Благодаря предварително !

# 680
Момичета,

ние се върнахме на 25.10.2015. Между другото валя два пъти, за по два часа. Нищо общо с прогнозата.
Това звучи много добре Simple Smile Понеже и ние обмисляме почивка в този период. Може ли на лични координати на Вили Simple Smile Благодаря предварително !
Координатите на Вили ги взех малко по-назад от темата.

# 681
  • София - Бургас
rita, a dokato vali ima li kakvo da se pravi? Stava li za shnorhrling, dokato vali?

# 682
Когато вали, вали много силно, но бързо спира. Първия път валя от 15.00 до 17.00. След това небето се изчисти. Имай на предвид, че към 18.00 залязва слънцето. Втория път когато валя беше през нощта и на сутринта небето беше чисто, нямаше вятър и морето беше спокойно. Това, че валеше не го приехме като някаква драма, по скоро си починахме. Дори и местните казват, че не знаят дали ще вали и кога. Вали за кратко и спира. Поне така беше при нас. За шнорхелинг не мисля, че е подходящо.

# 683
Ние най-после взехме самолетни билети  Blush

Сега ще гледаме за хотели, дано всичко е наред и нещата се наредят по план Simple Smile

# 684
  • Варна

Сега ще гледаме за хотели, дано всичко е наред и нещата се наредят по план Simple Smile
С руснаците ли ще летите ?

# 685
  • Плевен
Прочетохте ли,че въвели извънредно положение на Малдивите за 1 месец,защото на лодката на президента им имало бомба Confused
Едва ли ще се отрази на туризма,ама все пак:)).
Нашето заминаване наближава и следя всяка информация:)

# 686
Здравейте имам няколко въпроса към тези които са пътували с агенция.

Разглеждам оферта за следващия месец в сайта на Марбротурс за 07.12.2015.
Как стоят нещата с пътуването има ли придружител от фирма или се оправяш сам?
По време на самата почивка има ли човек на разположение, ако се има нужда от помощ?
За първи път ми е подобна почивка и не знам дали ще мога да се ориентирам сама.

Хотелът, който най-много ми привлича вниманието е Velassaru Maldives,
а фирмата ме уведоми, че групата ще е в хотел Atmosphere Kanifushi.

Говорят ли ви нещо имената и има ли мнения от вече ходили в тях Simple Smile
Ще съм благодарна да ме ориентирате малко по въпроса.

# 687
  • София - Бургас
Adriana11 Честито! Heart Eyes

plamsi И аз вчера четох тези неприятни новини. Всъщност взривът на яхтата е бил на 28 септември, а вчера намират експлозини в резиденцията на президента и от вчера въвеждат това 30 - дневно извънредно положение (каквото и да значи това Crazy) Мисля, че туризмът не е застрашен и тези напрежения са в столицата - Мале, ние туристите все пак сме пръснати в  над 1000  острова... PeaceНадявам се и вярвам, че всичко ще е наред. Praynig Нашето пътуване май е най - скоро на 16 ноември заминаваме:) Дай Боже всичко да е наред...Ще се опитам да пиша оттам, стига да има взъможност... Heart Eyes
Вие кога пътувате?

658229 Според моето мнение чрез Марбро ще ти излезе много по - скъпо. Най - добре е да си закупиш самолетни билети сама или чрез агенция и отделно настаняване. Лесно е за самоорганизация и много по - изгодно Peace Дори в момента има промоция на Катар и билетите са намалени на 40 %, според Катар. Промото важи до утре - така че надявам се да четеш и действай... Peace Взимаш билет, кацаш на Мале, хотелът ти ще е обвързан с трансфер, така че на летище ще те посрещнат и това е - няма друго какво... Hug

Последна редакция: чт, 05 ное 2015, 16:51 от kaleia

# 688
Ние бяхме в Atmosphere Kanifushi. Страхотен хотел. Почистване на стаите два пъти на ден. Зареждане на минибар два пъти на ден (с 4 бутилки вино за стаята). Само вили на плажа, достатъчно отдалечени една от друга, дискретни. Храната е уникална. Риба и всякакъв вид месо, пресни и ужасно вкусни. Вината в ресторанта са от 40-50 долара нагоре. Островът е дълъг 2 км. Предлагат екскурзии, гмуркане, риболов и т.н. Има го в сайта.

# 689

С руснаците ли ще летите ?

Да, с тях сме. Видяха ни се най-евтини и удобни като часове, с не много дълъг престой.  Peace

И ние решихме хотелите да ги запазваме отделно, така че информацията тук ще ми е много полезна.

Общи условия

Активация на акаунт