Почивка на Малдивите

• 173 085
  • 808
  •   1
Отговори
# 615
Здравейте,
И ние с мъжът ми сме решили да си направим подарък за 10 годишнината от сватбата. Мислим да организираме пътуване през ноември, но се притеснявам дали ще е хубаво времето. Коментарите за прогнозата там по това време са различни. Моля споделете ако сте ходили към средата на ноември и ми дайте съвет дали да не го отложим за догодина- към януари newsm78

# 616
  • София - Бургас
Охх имам букинг точно от 16.11 Heart Eyes Дай Боже да е хубаво временцето Heart Eyes Води се иначе висок сезон, дано и по време, както се получи и по цена да е   Nature Sunny

# 617
Здравейте,
И ние с мъжът ми сме решили да си направим подарък за 10 годишнината от сватбата. Мислим да организираме пътуване през ноември, но се притеснявам дали ще е хубаво времето. Коментарите за прогнозата там по това време са различни. Моля споделете ако сте ходили към средата на ноември и ми дайте съвет дали да не го отложим за догодина- към януари newsm78
И ние същата програма, само че десетата ни годишнина е чак 2017  Rolling Eyes

# 618
  • Близо до морето :)))
Здравейте, отдавна планираме със съпруга ми това пътуване, но поради различни причини, все го отлагахме до сега. Simple Smile Искам да попитам, кога е най-подходящо като сезон да се почива на Малдивите? Гледам повечето пътувате октомври, ноември, или април, ние мислим евентуално януари или февруари. Бихте ли ми казали подходящо ли е като сезон? Ще се върна назад да изчета всичко, но ще ви притеснявам сигурно, т.к. все още не знам чрез агенция ли е по-добре, сами ли да планирам, досега всички пътувания сами сме си ги организирали, но в Европа, сега като че ли се страхувам, и затова искам да ми препоръчате евентуално агенция от която сте доволни. Ние сме от Варна. Simple Smile Благодаря предварително!

# 619
  • София
Ние бяхме февруари там и времето беше страхотно. Е, за мен твърде горещо, но нормално за дестинацията. За съжаление с агенции не мога да ти помогна, всичко сами си организирахме, но не мисля, че ще имаш затруднения.

# 620
Почивка на Малдиви - за Варна ползвахме Травелисимо, питай, ако те интересува нещо по-конкретно. Според мен най-подходящи са януари, февруари, март и април.

# 621
Здравейте, някой знае ли дали нудизмът е разрешен на Малдивите - и ако да, къде са нудистките плажове? Ако някой от тези, които сами са си организирали почивката е нудист и може да помогне с инфо - благодаря:)

# 622
  • София
Здравейте, някой знае ли дали нудизмът е разрешен на Малдивите - и ако да, къде са нудистките плажове? Ако някой от тези, които сами са си организирали почивката е нудист и може да помогне с инфо - благодаря:)

Абсолютно забранен е!
Навсякъде има информация, че населението са стриктни мюсюлмани и молят, гостите да се съобразяват с това и да не ходят разголени (по бански) в ресторантите и рецепциите, където има персонал от местни хора.

Относно подходящ сезон, доколкото знам най-добре е периодът декември-април. Ние сме ходили в края на януари и в края на февруари. Времето беше перфектно. Не е валяло нито веднъж.

# 623
Здравейте Simple Smile

Прочетох почти цялата тема и започнах да търся  полети, хотели и т.н. Попаднах на промоция в момента на Дубайските авиолинии до 20.09. ако се направи резервация , цена на билет 498 евро. с включени такси и багаж Т.к. ми е доста неориентирано все още относно настаняването, смятате ли, че цената е добра и си заслужава да се резервират билетите, а в последствие да търся вече хотел?

Първоначално имах идея да летим през Истанбул, т.к. сме от Варна и ще ни е по-удобно, но това, което до момента намирам е доста по-високо като цена. Може ли някой който е пътувал с Турците да каже, колко най-ниска цена му е попадала и дали си заслужава да изчакаме за тях? 

# 624
kremmito  Ако това е цена за двупосочен билет е много добра, но ако е еднопосочен май не е толкова. Януари на Катарците двупосочния беше около 500Е

# 625
Двупосочен е , даже от Букурещ идва още по-ниска, което нас повече ни устройва. Последно време от там летим, че ни е по-близо от Сф Simple Smile май ще действам да ги вземем Simple Smile Благодаря ви Simple Smile

# 626
Здравейте Simple Smile

Прочетох почти цялата тема и започнах да търся  полети, хотели и т.н. Попаднах на промоция в момента на Дубайските авиолинии до 20.09. ако се направи резервация , цена на билет 498 евро. с включени такси и багаж Т.к. ми е доста неориентирано все още относно настаняването, смятате ли, че цената е добра и си заслужава да се резервират билетите, а в последствие да търся вече хотел?

Аз от доста време следя и на по-ниска цена не съм попадала

# 627
  • Варна
Ние сме пътували с дубайците Флай Дубай няма да намерите по ниска цена. Хотела ни намери Травелисомо,които с подклонна немските Tui. Препоръчвам с двете ръце.

# 628
Момичета, някой бил ли е тук  и дайте мнения :Chaaya Reef Ellaidhoo или Adaaran Select Meedhupparu Resort - Adaaran Select Meedhupparu

# 629
  • София
Момичета, някой бил ли е тук  и дайте мнения :Chaaya Reef Ellaidhoo или Adaaran Select Meedhupparu Resort - Adaaran Select Meedhupparu

Тази година с мъжа ми за трети път сме резервирали за Adaaran Select Meedhupparu за новогодишните празници. Предполагам, това говори достатъчно само по себе си за впечатлението ни е от острова.

Ако имаш конкретни въпроси, ще се радвам да отоворя.

Общи условия

Активация на акаунт