Почивка на Малдивите

• 173 074
  • 808
  •   1
Отговори
# 645
  • София - Бургас
Имам въпрос към ходилите на Малдиви Heart Eyes
Всеки ден ли се гмуркате, всики ден ли се прави дайвинг Thinking
Чудя се дали да си купя дайвинг оборудване от Бг (бих, ако го ползвам всеки ден) или да наемам под наем на място (ако тава ще 3-4 пъти, предпочитам) newsm78
Моля, за мнение и съвети Hug

# 646

Чудя се дали да си купя дайвинг оборудване от Бг (бих, ако го ползвам всеки ден) или да наемам под наем на място

Гмуркането е въпрос на желание - "входа" е свободен Simple Smile

Относно екипировката - личното ми мнение, че очила и шнорхел е хубаво да си имаш твои. Плавници има под наем, а и те са достатъчно големи, за да си ги икономисаш в куфара. Мисля, че наема им варира м/у 3 и 5 долара на ден, ама не се обзалагам, защото не съм ползвала.

# 647
Здравейте,искам пак да отворя темата за Малдивите.Някои скоро върнал се от там за хотели иии всичко останало!

# 648
  • Бургас
Дайвинг или шнорхелинг имаш предвид? Дайвинг екипировката е много тежка.
Ние правихме шнорхелинг всеки ден, кажи речи по цял ден.  Crazy
Носихме си наши плавници, маски, шнорхели и препоръчвам силно да си купите такива тениски (rash vest)

, защото предпазват много от изгаряне и ако влизате по-навътре пък става хладно във водата и топли.

# 649
Искам да попитам някои ходил на малдивите през декември за нова година или те първа да му предстой? Моля ви за отговори  Wink

# 650
  • Плевен
А тези тениски от кой магазин ги взехте? Ние заминаваме Декември и искам да съм подготвена максимално. Ще носим само шнорхели и маски. Но сега като казвате тениски:) да вземем и тях. Peace

# 651
  • София - Бургас
Благодаря,
Вижте най - новите модели маски (модел 2015 г.), където дишаш през носа и няма нужда от шнорхел:

https://www.google.bg/search?q=easybreath+mask&client=opera& … sgCFQqFLAodAcoJ8g

Последна редакция: пт, 16 окт 2015, 12:25 от kaleia

# 652
  • Бургас
А тези тениски от кой магазин ги взехте? Ние заминаваме Декември и искам да съм подготвена максимално. Ще носим само шнорхели и маски. Но сега като казвате тениски:) да вземем и тях. Peace
От специализиран магазин в Бургас, който виждам, че има и онлайн предлагане на стоките:
https://divingshopbg.com/na-plazha/drehi

Личен съвет от мен: чекирай си един багаж само с екипировката и си вземете ваши плавници.
Ние така направихме. Отделно един кабинен багаж с малко дрехи, защото реално освен бански, бельо и 2 плажни рокли няма какво друго да ти трябва.

Последна редакция: пт, 16 окт 2015, 16:15 от LaDiDa

# 653
Изгодна оферта за 11 нощувки през февруари 2016 г. : http://esvedra.club/2015/10/14/maldives-february2016/

# 654
  • София
Имам въпрос към ходилите на Малдиви Heart Eyes
Чудя се дали да си купя дайвинг оборудване от Бг (бих, ако го ползвам всеки ден) или да наемам под наем на място (ако тава ще 3-4 пъти, предпочитам) newsm78
Моля, за мнение и съвети Hug
ММ се гмуркаше всеки ден сутрин и вечер. Със собствен екип, така ти излиза значително по - евтино. Пътувахме с три куфара, единият от които беше екипировка. Мисля, че е около 10 кг, ама не съм сигурна. Аз само лежа на плажа.

# 655
# 656
  • София

ММ се гмуркаше по няколко часа на ден. Следеше часовете на прилива на "водната" рецепция на хотела. Там освен подробна информация, даваха напълно безплатно оборудване за шнорхелинг. Проверете дали в хотелът ви няма такава услуга. Плавниците са твърде обемисти само да ги разнасяте.

Екипировка за дайвинг даваха под наем или като част от курсовете за гмуркане с инструктор.

# 657
  • София - Бургас
Много благодаря, момичета за отговорите Heart Eyes
Запитването ми беше за шнорхелинг, чудех се далида купувам от България или на място да взимам под наем. В крайна сметка купих обикновени комплекти маска, шнорхел и плавници и не се сдържах, поръчах и една маска от

https://www.google.bg/search?q=easybreath+mask&client=opera& … sgCFQqFLAodAcoJ8g

А съпругът ми ще си носи водолозния екип, той вече ще прави дайвинг - там е професионална работата Laughing Ние с мъничката сме на шнорхелинг, живот и здраве още месец...Тръпката вече се вихри с пълна сила и само искаме здраве и още малко търпение Heart Eyes

# 658
kaleia, imam pitane - na kakva vyzrast vi e detenceto? Moite sa na blizo 2 godinki i mai mai ni e mnogo rano za Maldivi s tqh....

# 659
  • София - Бургас
mkalcheva Hug
По  мое мнение детенцето ви е много мъничко все още за този тип почивка. Може би е по - добре да сте като "младоженци" Blush и да си починене добре, а и Малдиви са действително романтична дестинация. Макар че има и добрички дечица, които не мрънкат и слушкат, та не знам какъв съвет да дам. Вие най - добре се усещате от какво имате нужда и познавате себе си и детенцето, ще го прецените... Heart Eyes
Моята дъщеричка е голяма кака Flutter На 9 годинки е  и вече е тренирана. Тя навсякъде си пътува с нас е много послушна и добричка. Освен това на Малдиви отиваме 3 семейства заедно и всяко от семействата има дете по на 9 годинки. Те ще бъдат заедно 3 дечица и имайки предвид, че децата много обичат плаж, вода, слънце и компания, мисля, че ще им е много забавно Heart Eyes Надявам се, вярвам в това...дай Боже да сме здравички и всичко да е наред... baby_neutral

Общи условия

Активация на акаунт