ЕПИЛЕПСИЯ - ТЕМА 11

• 40 904
  • 740
  •   1
Отговори
# 420
Възмутена съм от написаното в тази статия,дори се наревах как може такъв етикет да лепнат на децата ни!

# 421
Аз цял ден не мога да си намеря място! Писах до вестника. Ако искате направете го и вие- или  по телефон,или с E-mail Не може такива етикети да се лепят върху болните ни деца1 Много е жестоко1

# 422
какви са тия глупости.тука някой е писал много сттттаааашшшнннооо  и стряскащо.що не вземат да напишат как тия млади майки всеки ден се борят-а?как първово се бориш да спреш пристъпите ,как после се бориш за движенията,после за прохождането,после за сричките ,за това как да се интегрира аджгеба в това скапано и болно общество.ми то като гледам колко дечица има при докторите болни от епи.означава,че всички са потенциални убийци,психопати и т.н.Ми за по-лесно да ги затворим някъде да си решим проблемите.за инфо на всички останали-това са хора може би и с по-развит интелект от останалите.май историята познава доста такива -да вземат малко да почетат и тогава да пишат ,ама няма сензацияяяяяяяяяя

# 423
  • Варна
Аз погледнах от тук от там тази статия и това което и тоя който го е писал май си търси къде да си начеше езика, много съм възмутена изобщо нямам намерение да я чета цялата за мен това са глупости и никой не може да ме обеди в обратното.

# 424
Не става въпрос за това ния да се убеждаваме в това дали е така. Тук въпросът е ,че общественото мнение се насочва в погрешна насока. Хора ,които ще прочетат от интерес статията ще добият погрешно впечатление затази болест.

# 425
По ужасно нещо не съм чела ,но току що информирах нашата председателка ,ще се вземат спешни мерки ,спрямо тези обиди към хората с диагноза Епилепсия!

# 426
Момичета ,гледайте дечицата да са добре,да се развиват , да нямат пристъпи,да намаляват лекарствата ,пък кой каквото ще да си пише-всяко чудо за три дни.Само когато те сполети -тогава разбираш какво преживяват хората,от страни е много лесно гледаш и отминаваш.

# 427
Ето тук е 1вата стъпка от страна на АРДЕ  http://www.frde.org/forum/viewtopic.php?f=21&t=101

# 428
Дами тези журналисти не са наясно явно , че никой не е застрахован от тази диагноза .Няма възрастова граница.Vaniko много си права важното нашите деца да нямат пристъпи и да са добре .Утре никой няма да си спомня за тези жадни за слава на всяка цена.Дано съвсем скоро разберат колко тежка тази диагноза за нас децата ни

# 429
  • Ямбол
леле, какво е това чудо?!  Shocked
Ваня, благодаря ти за това, че си информирала Веска Събева за статията, но в мен напира желанието лично да заведа дело срещу двамцата...
Радвам се, че и г-жа Събева е реагирала бързо

# 430
УЖАС!Как може да се пишат такива неща!Винаги ме е било страх точно от това-да сложат етикет на детето ми-луд или малоумен,но за УБИЕЦ не бих си и помислила.В последно време има толкова убийства.Да не би убийците  да са с епилепсия?Много ми е обидно.Как да се надяваме децата ни да се приемат от обществото като нормални хора след такива статии.Трябва да се направи нещо.Браво на АРДЕ за бързата реакция.

# 431
Момичета ,гледайте дечицата да са добре,да се развиват , да нямат пристъпи,да намаляват лекарствата ,пък кой каквото ще да си пише-всяко чудо за три дни.Само когато те сполети -тогава разбираш какво преживяват хората,от страни е много лесно гледаш и отминаваш.

veniko, не съм съгласен с теб. Ти ще знаеш, че тази статия е пълно малоумие, но не и хората, които не са се сблъсквали с епилепсията и биха взели написаното за сериозна и вярна публикация. Абсолютно недопустимо е вестник с претенции като 24 часа да пуска подобен боклук и то като централна статия... Мисля, че трябва през АРДЕ да настояваме за публикуване на извинение и опровержение (дори ако имат желание и публикуване на коректна информация за епилепсията) и наказание на журналиста отговорен за съдържанието...

# 432
Поемам отговорност да ви информирам относно действията на АРДЕ спрямо тази ужасна статия!
А за да се успее ще има нужда да сме заедно! Confused

# 433
  • Ямбол

veniko, не съм съгласен с теб. Ти ще знаеш, че тази статия е пълно малоумие, но не и хората, които не са се сблъсквали с епилепсията и биха взели написаното за сериозна и вярна публикация. Абсолютно недопустимо е вестник с претенции като 24 часа да пуска подобен боклук и то като централна статия... Мисля, че трябва през АРДЕ да настояваме за публикуване на извинение и опровержение (дори ако имат желание и публикуване на коректна информация за епилепсията) и наказание на журналиста отговорен за съдържанието...
Подкрепям те, редор! Но мислиш ли, че това е възможно в България?

# 434
Дано има някакво възмездие,не може такова безобразие значи аз четери години се боря сина ми да го направя човек,не излизам от здравни заведения един път от болници за спиране на пристъпи до 2 годишна възраст после обикаляне по цяла България по санаториуми за рехабилитации,в къщи масажисти за да достигнем до този резултат който сме и като излезнем на разходка да слушам ежедневните въпроси"Кво си го вързала в тая количка не е ли голям,пускай го да ходи.Не го ли даваш на градина".Идва ми да крещя нима аз не искам той да ходи,нима аз не искам да говори нима аз не искам да е на градина това не ми стига да ме гледат и говорят,а отгоре че детето ми ще стане най-опасен убиец като порасне еееееее в повече ми дойде.Тоя или тая ако ми паднат ще ги разкъсам! #Cussing out #2gunfire #Cussing out

Последна редакция: ср, 07 апр 2010, 00:48 от emа-диди

Общи условия

Активация на акаунт