ЕПИЛЕПСИЯ - ТЕМА 11

• 40 936
  • 740
  •   1
Отговори
# 405
Честито Възкресение Христово! Нека запалените свещи във Великденската нощ осветят душите и сърцата ни и пламъка на любовта и добротата изпълват живота ни!

# 406
Христос Воскресе!
Нека светлината на Неговото Воскресение озари живота Ви!
Много здраве и благоденствие!

# 407
redor няма абсолютно никакъв проблем да се пие антибиотик с конвулекс, Ирена като беше на 5 месеца като и открихме Е-коли в урина и като почна едно пиене АБ никакъв проблем не е имало. Че по него време и трилептал пиехме. Какъв АБ ви изписаха и каква е изолираната ви бактерия.

ХРИСТОС ВОЗКРЕСЕ! Здраве и любов на вас и хората, които обичате!

ema-didi, ние се консултирахме с невролог, но питам и тук като втора и по-сигурна Wink проверка.

siqna, изписаха ни Ceftriaxon. Неприятното е, че ще се слага венозно и се поизмъчи красавицата. А бактерийките са 2 - B.proteus mirabilis и Pseudomonas aeruginosa.

# 408
ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ!
И НЕКА БОГ ДАРИ ДЕЦАТА НИ СЪС МНОГО ЗДРАВЕ!

# 409
  • Варна
Христос Воскресе! Нека никога да не забравяме, че Господ ни е създал човеци и винаги да носим човещината в себе си.

# 410
ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ !Честит празник на всички-много здраве,радост , семейно щастие  и да пишем само хубави неща за нашите  слънчица .

Последна редакция: нд, 04 апр 2010, 20:58 от veniko

# 411
ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ!!!Много ,много здраве на всички! easter easter

# 412
Воистина Воскресе!  Flutter
Нека светлината на Неговото воскресение озари живота Ви! Много здраве и благополучие!

# 413
 easter easter easter ХРИСТОС ВОЗКРЕСЕ!Мили майчета желая ви всичко най -хубаво много много здраве за вашите дечица и повече спокойствие във вашите сърца!

# 414
Христос Воскресе, мили хора, нека Бог ни дари с много любов, много много здраве и разбирателство, нека всички бъдем по - добри, за да ни се случват повече хубави неща!

# 415
Христос воскресе!
Нека светлината на Неговото воскресение озари живота Ви!
Много здраве и благополучие!

# 416
ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ много много здраве и усмихнати деца easter

# 417
  • Ямбол
Христос Воскресе!
 HugЧестит празник! Бъдете здрави вие и малките съкровища!!! Hug

# 418
Аз скоро не съм писала. Здравейте на всички! Но днес съм провокирана,защото прочетох във 24 часа една отвратиелна статия- Пълна лудница,в която хората болни  от епилепсия се посочват като най- опасните  и способни на най- тежкиге престъпления. Това шизофренията и психопатията нищо не са,но епилептиците били най-опасни. Просто не ми го побира акъла кои са тези журналисти написали тези неща и от къде черпят тази информация. Трябва изобщо да не са запознати с това заболяване,за да се пишаттакива небивалици. Направо искам да направиме протесно писмо до вестника! Представяте ли си - епилептиците били най-опасните от всичси психично болни!!!Най-кървавите престъпления били извършвани от тях. И после се чудиме защо на нашите деца в училище и в детската градина гледат като  на заразно болни. Малко несвързано пиша,но съм бясна.http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=434966

# 419
Нещо ми се струва че е писана тая статия без да се познава проблема-епилепсия.Да има и такива изключения,но по тях не може да се съди за всички болни с тази диагноза.Незнам защо са се изказали така негативно за епилептиците.И тая докторка,която е цитирана.....дали е казала точно това,или журналиста е писал от тук,от там и е скалъпил една статия уж на тема за условията в лудниците.Пък после станало за най-опасните луди(епилептиците)Според мен е написана през куп за грош!

Общи условия

Активация на акаунт