ЕПИЛЕПСИЯ - ТЕМА 11

• 40 938
  • 740
  •   1
Отговори
# 390
siqna.muk,няма какво да коментирам.Това е втория антибиотик,който слагаме в момента.Преди това бихме 10 инджекции Терцеф,точно заради съмнение за морбили.А преди това пихме Макропен и след него Аугментин.Направихме пътека до поликлиниката.Там вече всички лекари и сестри ни познават и си говорим като стари познати  Wink.Дано се оправим по-скоро и да оставим тия неприятности зад гърба си.Стига вече болести!Пролет иде!

# 391
Оф и ние като се върнахме от София  се разболяхме,настинка ли е или вирусно нещо хванахме от поликлиниката едно детенце кашляше,толкова е отпаднал и задръстен с сополи и се мъчи горкото направо ми се идва да викам #Cussing out от септември не беше ми се разболявал сега сме на АБ и дано няма усложнения. Cry

# 392
Дами искам да попитам някой ходил ли е при Др. Калапачки?

# 393
Той не е ли анестезиолог?Ако не се бъркам май той ни беше на ЯМР-то. newsm78

# 394
Д-Р Калпачки е невролог в Александровска болница в клиниката по неврология.
Той е й един от авторите на една от нашите книжки за Асоциацията ,,Епилепсия -какво трябва да знае всеки"

# 395
Дами искам да попитам някой ходил ли е при Др. Калапачки?
Здравейте, моята дъщеря беше диспансерна при него 2г. Ходихме във Втора градска болница. Той е неврохирург. Той постави диагнозата на детето. В момента сме при Алексиев. Ако искаш пиши на лични, за друго ако те интересува

# 396
Здравейте!
Ема, много се радвам, че ЕЕГ-то на Дидко е по-добро от предишното! Щом и на Попова й е направило впечатление, значи напредъка в държанието му е очевиден. Браво на него!
renetageo, не се притеснявай, че изоставате в двигателно отношение от връстниците на детенцето ти. Не брой месеците, не го сравнявай с другите... Това само ще те натъжава. Когато близнаците ми станаха на 1,5г. и все още не ходеха и аз бях стресната. Тогава бяхме на преглед при Литвиненко. Той им пипна им ходилата и каза: "Не се притеснявайте! Ще проходят, но по-късно." . Проходиха на 2г., изведнъж. Така, че не спирайте рехабилитациите и не унивай!

# 397
Някой да е имал проблеми с вземането на антибиотик в комбинация с конвулекс, че от утре ще започваме лечение заради открита бактерия в урината... ?

Весели празници на всички!  Simple Smile

# 398
Редор най-добре се консултирай с Литвиненко,аз винаги така правя и ми е по-спокойно!

# 399
  • Варна
redor няма абсолютно никакъв проблем да се пие антибиотик с конвулекс, Ирена като беше на 5 месеца като и открихме Е-коли в урина и като почна едно пиене АБ никакъв проблем не е имало. Че по него време и трилептал пиехме. Какъв АБ ви изписаха и каква е изолираната ви бактерия.

# 400
момичетар свързах се с хомеопат и той беше безкрайно учуден,че никой не ни е предписал нещо имуностимулиращо,никакви витамини.изписа ми някакъв сироп за подпомагане на физ.и умсвеното състояние на детето.останах с добри впечатления,но явно голям зор ще видим.някоя мама ходила ли е в санаториума в банкя-дали е подходящо за нашите заболявания.разбрах ,че условията не са никак добри ,но все пак..и дали трябва задължително телк.

# 401
Какъв по точно е самият сироп за стимулиране на мозъка ,запознат ли е специалиста със състоянието на детето!

# 402
Здравей какъв сироп ви изписаха?Аз съм ходила в Банкя 4-5 пъти защо си мислиш че условията не са добри,добре е аз съм доволна чистичко е,харесва ми да ходя там а и на сина ми му действа добре.Детето не трябва да е правило пристъпи поне три месеца назад и трябва да имате диагноза,май се иска телк аз винаги представях!

# 403
  • Варна
В Банкя е чисто и хубаво на първия етаж, а нагоре нямам думи мизерно е. Аз не бих отишла повече там, не заради обстановката а заради обсъждането на родителите.

# 404
сиропа е на киндервитал-флорадикс и е от плодове,билки ,малц и вит.да запознат е ,но ние нямаме точна диагноза-само епилепсия.жалко ,че хората ,ако наистина е така обсъждат нас и нашите деца.

Общи условия

Активация на акаунт