Мокри кърпички за почистване

• 8 326
  • 23
  •   1
Отговори
# 15
Значи бяхме взели веднъж мокри кърпички за почистване от специализиран магазин и направо не се дишаше от тях, ужасно силно миришеха на химии и се отказах от тях. Иначе някой път някои леко замърсени повърхности, като например шкаф, бюро, дръжки, някои играчки, изобщо все неща, където пипа малкия, ги забърсвам с (колкото и смешно да звучи) детските мокри кърпчики с лайка на Памперс. Те имат много лека миризма и нямат допълнителен лосион към тях. Нямат алкохол. И много добре и бързо почистват. Иначе бебешки кърпички има и много миризливи, и не са подходящи за това.

# 16
Не мога да си представя,да нямям под ръка мокри кърпички!Открих ги покрай детето и са незамени в бита ни.
Ползвам ги за почистване,включително и за обувки.

# 17
Не мога да си представя,да нямям под ръка мокри кърпички!Открих ги покрай детето и са незамени в бита ни.
И аз. Чистя с тях наред.
Особено полезни са ми за плота с котлоните.
Не използвам някакви специални, а бебешки - от по-обикновените. Само гледам да е по-тежък пакетът, тоест да са по-мокри. Защото има някои, които не са достатъчно мокри, и не ми вършат работа.

# 18
Използвам за почти всичко мокри кърпи, но обикновенни бебешки  Peace

Аз също.

# 19
  • София/Осло
За всичко използвам мокри кърпички ,но за петна по текстил най -добре се справят бебешките  Laughing

# 20
  • София
Използвам мокри кърпи за: бързо почистване на прах, мръсна клавиатура и мишка, обувки и ел.ключове.

# 21
Забърсвам само тоалетната с каквато мокра кърпичка ми попадне под ръка, защото ме е гнус да пера гъби и парцалчета, с които съм обирала най-мръсното. За всичко друго ползвам само влажни микрофибърни кърпи, без препарати. Не съм се вманиачавала да дезинфекцирам дома си, дори и когато бебетата ми са лазели.
Обаче оня ден си купих някакви специални за полиране на дървени мебели. Е, няма такава измама! Мебелите ми побеляха и едвам съм ги оправила с неколкократно нанасяне на препарат за дърво.

# 22
Обаче оня ден си купих някакви специални за полиране на дървени мебели. Е, няма такава измама! Мебелите ми побеляха и едвам съм ги оправила с неколкократно нанасяне на препарат за дърво.

Аз за мебелите от дърво използвам тези. Имат някакво минимално количество пчелен восък, но е напълно достатъчно, за да полира мебелите. Не оставя никакви следи.
Не знам дали се продават в България, но ако ги намериш, препоръчвам ти ги.

# 23
Забърсвам само тоалетната с каквато мокра кърпичка ми попадне под ръка, защото ме е гнус да пера гъби и парцалчета, с които съм обирала най-мръсното. За всичко друго ползвам само влажни микрофибърни кърпи, без препарати. Не съм се вманиачавала да дезинфекцирам дома си, дори и когато бебетата ми са лазели.

И аз съм тук! Simple Smile
От мокрите кърпички все ми остава лепкаво по пръстите, макар предполагам да са неоценими за някой петна... Rolling Eyes
На хлапетата пък дори шишенцата никога не съм стерилизирала, какво остава за играчките, които се търкаляха навсякъде и те си ги навираха едно през друго в устите.. Ей ги, на, израснаха...Flushed

Общи условия

Активация на акаунт