Новите ни козметични похождения 7

• 46 457
  • 674
  •   1
Отговори
# 540
  • София, Лагера
Да, да, именно това с броката  Peace

Mr. Green То при брокатените е ясно, която и да е марката...
Пробвай Шисейдо, ей сега го извадих и си мазнах малко  Blush, като кремче е мекичко, и цвета е страхотен... На Леге има Леро - там ги имат червилата, от там си взех и моето. Този магазин е новият ми любимец, жалко само че нямат Guerlain... Можеш да пробваш там, консултантките са много любезни! Peace
Ами може и странно да прозвучи, ама имам 2 много брокатени на Лореал и не са така сухи  Simple Smile
Иначе офисът ми е до МОЛа на Хемус и през ден вися в БЗ там  Mr. Green ... а съм си харесала двечки розовки! ... мммммм  Heart Eyes
Мерси за помощта, Noir  Peace

# 541
Момичета в БЗ продават ли Артдеко? newsm78

# 542
 Артдеко има в ЦУМ.

# 543
-себиум гел на Биодерма заедно с крема Себиум мат  Peace

Да питам това хубаво ли е -отзиви??
->

# 544
Какви марки гримове има в ЦУМ? Имам спомен за Клиник, Ести Лаудер и Диор. Друго какво имаше, помни ли някои така?

# 545
  • Belgium
В ЦУМ има много марки - Арт Деко, Буржоа, Диор, Шисейдо, Клиник, Кларинс, Ив Сен Лоран, Биотерм и т.н.

Но цените са завишени прекалено и консултантките за нищо не стават. Не пазарувам вече от там.

Магазина на Леге, който е препоръчала Ноар е много добър наиситна - дават и тестери, а и са запознати с новите колеции  Grinning

# 546
Сега ще трябва и да ми напишете къде точно на Леге  Blush 
Ужасна съм, ама като все нямам време да обикалям  Blush

# 547
Точно до магазина на Версаче. Наистина прекрасен магазин.
В ЦУМ има всички марки селективна козметика супер добре заредени, вк. и с продукти от-малко по стари колекции, без Шанел.

# 548
Ами едно такова сухо е, трудно се нанася  Confused Е, не е чак гадно, но за 50 лв очаквах повече. Wink

За кое червило на Шанел става въпрос? Аз имам 2 такива и съм адски доволна. Даже в предната страница на темичката ги бях похвалила. Мазнички са и се нанасят с лекото. А след тях устните ми са добре хидратирани  newsm78

# 549
  • USA, Steak State
Ок, да не би някои от нас да са попадали на такива с изтекъл срок на годност.
Май е добре да се упомене от къде са купувани червилата.

Защото малко Офф топик, но онзи ден си купих пр. мляко и въпреки, че беше в срок на годност си беше пресечено като отворих кутията. Не са го съхранявали правилно. /Любима България.  Mr. Green/

# 550
Шампоан за укрепване на косата Ейдж Денсифорс 500 мл.

Нежно измиване на косата. Формулата Омега6 добавя повече плътност. Предпазва повърхностния слой на косата, който става по-уязвим с годините. Косата е плътна и съживена.
утре сутрин ще го пробвам и ще кажа как е !

# 551
Денси   bouquet дано ми остане време утре да стигна и до там.

# 552
  • София, Лагера
Ами едно такова сухо е, трудно се нанася  Confused Е, не е чак гадно, но за 50 лв очаквах повече. Wink

За кое червило на Шанел става въпрос? Аз имам 2 такива и съм адски доволна. Даже в предната страница на темичката ги бях похвалила. Мазнички са и се нанасят с лекото. А след тях устните ми са добре хидратирани  newsm78
Това е злощастното червило:

Купувано е от БЗ на Хемус

# 553
  • София, Лагера
Нещата на АртДеко си ги взимам от Попа или от вносителя в ж.к. Стрелбище   Peace

# 554
  • USA, Steak State
Попа, там където беше онази аптека?

Общи условия

Активация на акаунт