Новите ни козметични похождения 7

• 46 489
  • 674
  •   1
Отговори
# 555
Попа, там където беше онази аптека?
Продуктите на АртДеко са в онова магазинче на трамвайната спирка. Входът за магазина е през оптиката.

# 556
  • София, Лагера
Точно!
Но едната от продавачките е малко некоректна, не мога да кажа обаче коя.
Аз търсих едни конкретни сенки на ИсаДора, а тя ми каза, че вече не ги внасят. Десет минути по-късно ги купих от Бонжур... това стана преди 2 месеца. Днес минах пак през Бонжур - още ги има.

# 557
-себиум гел на Биодерма заедно с крема Себиум мат  Peace

Да питам това хубаво ли е -отзиви??
->

Не е кой знае какво. Даже пяна не прави... Tired Само мирише хубаво.

# 558
Ноеми, това в Стрелбище магазин ли е, може ли спокойно да се пазарува? Работи ли в почивните дни?

# 559

1-вият гланц на снимката в цвят SUGAR GLAZE

# 560
  • Бургас
Жаки, спиралата на Римел е меко казано отвратителна. Консултантката в магазина ми я прехвали, като много купувана ... дрън-дрън, по-лоша спирала май не съм имала. Не придава обем, не извива миглите, само малко ги почерня и слепя. Иначе четката е внушителна и дебела, но като се опитам да разреша миглите си усещането е , не зная как да го обясня, ама все едно минавам по тях с телена четка, една такава остра. Никога няма да повторя  Naughty

# 561
Според мене зависи от миглите. Моите са доста дълги и обемни и напоследък каквато и спирала да сложа седи много добре.....имам дори усещането, че са ми порастнали... Thinking
А и спиралите никога не седят добре от първото ползване. Чак като я "разработиш" се вижда ефекта. Така си бях взела една спирала на Гош и ми видя ужасна. Поне 2 месеца не я ползвах и сега какви мигли прави - питат ме дали съм с изкуствени.

# 562
Мицеларна вода на Плант Систем:
Спирала ИСЛ:
Бях обещала да пиша за околоочната маска на Кларанс - доволна съм много   bouquet

# 563
  • Стара Загора

Мадам, това нови гланцове на Римел ли са? (Каква е цената им?) В ДМ дали ги има?  newsm78 Лосиона е невероятен, а аромата  Crazy
Благодаря.   bouquet

# 564
Има ги в dm. 7лв и нещо са

# 565
# 566
  • София
Ооообичам Chance!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 567
комплекта за чанта мн е удобен аз го имам същия ама на парфума мадмоазел мн е удобна а като ти свърши купуваш само палнителчета Laughing

# 568

Жаки , честити  Hug Hug особено глосчетата много добре изглеждат  Simple Smile

# 569
комплекта за чанта мн е удобен аз го имам същия ама на парфума мадмоазел мн е удобна а като ти свърши купуваш само палнителчета Laughing

Ноар! Честит да е   bouquet
Нана - от къде закупи тези на Мадмоазел? От кога им се чудя  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт