Новите ни козметични похождения 7

• 46 434
  • 674
  •   1
Отговори
# 30
  • София, Лагера
хи хи, разбирам те, Лу!  и аз така се зарадвах на факта, че са промоционални (спестяваш незначителни 50 лв) ама пък цветовете им  Tired

Аз искам много да похваля крема-брокат на Пупа! В събота си го сложиш върху червило и стоеше много ефектно! Вчера си сложих само обикновен вазелин за устни и отгоре брокатения крем - направо убийствено! Хем не е натрапчиво, хем си е закачка!  Peace И се съчетава с всичко!  Flutter

# 31
  • 5 етаж в ляво
Здравейте мили дами , моля ви за съвет...моля,препоръчайте ми наистина хубав крем,серум,няма значение под каква форма околоочен контур...
кожата ми е суха и чувствителна
Благодаря   bouquet

# 32
  • София

Вчера ми донесоха от Израел цяла торба продукти от тази серия. Няма да поствам снимки на всичко, само ще ги изброя - почистващ гел за лице с минерали от Мъртво море, две маски за лице с кал, овлажняваш крем за лице, крем за околоочния контур, крем за ръце и крем за крака. Много са хубави, но май не се предлагат в БГ и всеки път го дебна въпросния приятел кога ще ходи към Израел за да му поръчвам  Laughing

# 33
 И аз си взех от червилата на Шанел в промоция. Едното е много светло,тип nude
 a тестерът (който е подарък) ми е тъмен - лилавникав на цвят, но ако не сложиш плътен слой стои по-светло. Иначе от тестерите - подаръци са останали само тъмни цветовe и едно ярко розово. Аз съм доволна от избора си, много ми харесват цветовете, само не мога да издиря снимкa на тестера.

Последна редакция: пн, 22 фев 2010, 19:16 от stasi8510

# 34
  • Стара Загора

# 35
  • София
Еха тези шампоани ги имаше едно време и много ги обичах!  Heart Eyes Дали все още са хубави? Ивчето, дай отзиви!

# 36
stasi8510 браво мила!!! От същия магазин ли ги взе?

# 37
Вместо запис     bouquet

# 38
  • Стара Загора
Еха тези шампоани ги имаше едно време и много ги обичах!  Heart Eyes Дали все още са хубави? Ивчето, дай отзиви!

Те са нови. Не се сещам да ги е имало преди. Като го пробвам ще пиша. Иначе мирише много добре. А този с манго...  Heart Eyes

# 39
 Joanna, да. Между другото, искам да похваля този магазин. Направиха ми и подарък парфюмна мостра. Останах с впечатление, че правят много отстъпки и подаръци. Благодаря, че ме информира къде се намира. Hug
stasi8510 браво мила!!! От същия магазин ли ги взе?

# 40
stasi8510 наистина правят много подаръци. В началото си мислех, че е само на мен, защото съм редовен клиент и последния месец хвърлих няколко стотака там, но не е така. Подаръци си правят на всички, аз например събрах 2 спирали на есте лаудер, които са страхотни. мацката беше забравила, че ми е давала и ми даде втора последния път като ходих.  newsm44 Изобщо мога да кажа само положителни неща за този магазин, няма нищо общо с beauty zone  в мола например, където продавачките изобщо не знаят какво предлагат.  Mr. Green

# 41
  • София
за да не е запис O.P.I основа за лак (в събота ще отида да си я взема от маникюристката )

# 42
  • Стара Загора

И аз искам. Откъде си го купи и на каква цена?
Благодаря.   bouquet

# 43
От събота една четка за пудра на ArtDeco

не мога да определя все още дали ми харесва

# 44
  • Стара Загора

Общи условия

Активация на акаунт