Новите ни козметични похождения 7

• 46 455
  • 674
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Лу, 43лв е - за 2,7мл... Blush

# 61
Ох, много ми се носи цвят nude, но с червилата бях като болна  Tired Ще пробвам другия път този на Estee Lauder, показан от Ноар.

# 62
аз имам измиващия гел и сам доста впечетлена кожата ми става мн мека но за крема нз newsm78

Аз съм със смесени чувства - не си ли усещаш кожата някак опъната от него? newsm78 Моята е суха и още при самото измиване на гела (то е крем-пяна, де..) още малко и ще ми скърца кожата, премива ли я, не знам. Confused

# 63
Включвам се с молба към mama galka23   bouquet
Виждам, че си си взела Акуалия термал - ползвах тестерче, много приятен ми се видя. Би ли споделила дали след по-дълго ползване хидратира добре  Hug

И някой ако има отзиви за околоочния от същата серия, ще се радвам да сподели  Heart Eyes
За първи път го купувам,но след няколко дни задължително ще изкажа впечатленията си!

# 64
аз имам измиващия гел и сам доста впечетлена кожата ми става мн мека но за крема нз newsm78

Аз съм със смесени чувства - не си ли усещаш кожата някак опъната от него? newsm78 Моята е суха и още при самото измиване на гела (то е крем-пяна, де..) още малко и ще ми скърца кожата, премива ли я, не знам. Confused
ами да ти кажа аз съм с нормална кам смесена кожа честно казано преди време имах на нюкс и с ръка на сърцето мога да кажа 4е е доста по добър но разликата в цената е 2на ако не и 3на Laughing

# 65
Честита нова тема  Peace Аз от днес съм скромна    Simple Smile
Снежи, пробва ли вече базата? Да кажеш как е  Praynig
    Включвам се да  споделя отзив за базата..Цял ден фон дьо тена ми не мръдна и ми сви малко порите,което е добре Simple Smile Като за 1-во ползване ми харесва повече от Gosh примерно Heart Eyes

# 66

И аз искам. Откъде си го купи и на каква цена?
Благодаря.   bouquet

Iv4e, 5.80 лв. от кварталната аптека. Много ми допадна, има лек розов цвят и едновременно овлажнява и има блясък. Въобще препоръчвам.

А за крема на лице на Vichy Essentielles, този с розата, не ми допада. Със смесена кожа съм, не ми е лек и хидратантен, не овлажнява добре някакси. Ще си го измажа, но не с кеф, определено.

Последна редакция: пн, 22 фев 2010, 21:15 от peperuda333

# 67
  • София
snegi43 , колко парички е базата на Артдеко?
Ивчето, имаше ги тези шамноани Ултра Ду и преди. Много ги обичах. Ама съдейки по ника ти, явно си доста младичка и затова не си ги спомняш.  Wink
peperuda333, има ли разлика между това балсамче на Нивеа и това за обема?  Thinking

# 68
  • Варна
- Ivory - черен

# 69
# 70
  • Стара Загора
snegi43 , колко парички е базата на Артдеко?
Ивчето, имаше ги тези шамноани Ултра Ду и преди. Много ги обичах. Ама съдейки по ника ти, явно си доста младичка и затова не си ги спомняш.  Wink
peperuda333, има ли разлика между това балсамче на Нивеа и това за обема?  Thinking

Базата аз я купих за 12 лв.

Ами на 18 год. съм. Незнам колко съм млада? newsm78  Mr. Green

# 71
  • София
12лв.  Shocked Аз днес тази на Лумене я взех за 24лв, сърцето ме заболя, дано ми хареса.  Mr. Green Относно годините - бая си младичка!  Mr. Green Hug

# 72
Тъкмо ми дойдоха нещата от Англия-

Two Hearts

# 73
  • София
Ох, много ми се носи цвят nude, но с червилата бях като болна  Tired Ще пробвам другия път този на Estee Lauder, показан от Ноар.

Те и четирите гланца от колекцията са sheer, с много добър блясък, общо взето стоят супер  Heart Eyes Розовия май нямаше никакви частици, двата бежово-златисти имаха златен прах а този моя е със златни едри частици, точно като люспи седят.
Червилата също са страхотни цветове, горе-долу дублират глосовете... само розовото е по-силен цвят, другите са по-телесни. Червилата са и на най-добра цена - 40 и няколко лева бяха, щото глосовете са си малко скъпи, все пак са по 2,7мл... Crazy
Пробвах и розовия руж, много ми хареса, ама не си взех този път...а имам нужда, защото имам много сенки в студени цветове, на които прасковен руж, какъвто по принцип ползвам, не върви много много... Ама хайде, другия път... Blush
Пудрата също е хубава, с бляскав прах, обаче аз за пудра на Guerlain не изневерявам засега... Mr. Green

Общо взето мазах всичко от колекцията, много ми допада цялата, цветовете са много мой тип, като изключиме кафявите сенки, кафяво на очите не нося... Но мисля да пробвам в скоро време... Mr. Green - обещаха да ме гримират в кафяво следващия път, просто този магазин е супер Heart Eyes И тестерчета ми дадоха, разбира се - как да не харчи човек пари там...! Thinking Twisted Evil

# 74
12лв.  Shocked Аз днес тази на Лумене я взех за 24лв, сърцето ме заболя, дано ми хареса.  Mr. Green Относно годините - бая си младичка!  Mr. Green Hug

ивченцето имаше предвид базата за сенки май - тя е 12 лева. Hug (без аромат - 17)
Базата за грим е към 27. Peace

Общи условия

Активация на акаунт