Новите ни козметични похождения 7

• 46 603
  • 674
  •   1
Отговори
# 360
Можеш ли да ми кажеш какъв е състава й? Simple Smile
Също откъде и за колко Mr. Green Laughing Embarassed

# 361
# 362
  • София

НАстани се в козметичния ми шкаф, обаче сега не знам как да го ползвам - пръска ли се в корените? Може ли някой подробно да сподели как ползва сухите шампоани?

# 363
  • Belgium
Аз пръскам навсякъде обилно, изчаквам 2 минути и разресвам  Wink

# 364
Аз ползвам този с коприва за мазна коса и пръскам само в корените и то по малко. След един два опита сама ще прецениш как е най-подходящо за твоята коса. Само внимавай да не пръскаш от много близо, че косата понякога побелява и трудно се изчетква. Ако си със светла коса не е голям проблем, но на тъмна личи много грозно.

# 365
В тази връзка да попитам къде в София се продава козметиката на  REVLON ? Къде има стилажи? защото и на мен не ми се иска от Бонжур, наистина винаги са доста замърляни козметиките по стилажите там, а и продавачките са страшно нелюбезни!

В едно магазинче на бул. Черни връх, близо до Хладилника (бившото  колело на трамваите) в новите блокове, до магазини за спортно оборудване. Тъй като магазинчето е ново - на 2-3 месеца, всичко им е отлично заредено и ново.  Peace

# 366
# 367

Лосиона с шоколад ухае невероятно готино Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 368
   но в цвят бежово и кафяво
+ още едни сенки пак на Ruby Rose в цвят мръсно бяло

# 369

Лосиона с шоколад ухае невероятно готино Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Да,наистина този лосион ухае невероятно вкусно! Crazy Само да беше и малко по-трайна миризмата. Sad

# 370
  • София, Лагера
Днес се сдобих с 2 лака на Перфект с уникални цветове - наситено лилаво, такова и наситено синьо (не тъмно, но не и сметло)
Не мога да им намеря картинки, обаче  Confused

# 371
Здравейте,момичета.И аз да се похваля с нова придобивка-база за сенки на манхатън в черна кутийка като на Артдеко само че не мога да намеря снимка и заздравители за нокти на Флормар

# 372
  • София
От днес:

# 373
Можеш ли да ми кажеш какъв е състава й? Simple Smile
Също откъде и за колко Mr. Green Laughing Embarassed

Тази розова вода се произвежда за износ, явно, понеже надписите по кутията са на английски.

Относно състава й пише:
  • 100% natural
  • Synthetic chemical-free
  • Artificial fragrance-free
  • Paraben-free and Petrochemical-free
  • Animal cruelty-free

Относно свойствата й:
  • Therapeutic
  • Anti-inflammatory, ACNE PREVENTING,and balancing
  • Anti-agind and moisturizing
  • Rejuvenating,stimulating and harmonizing
  • Digestion-stimulating and anti-septic
Освен това е сертифицирана от Ceres GmbH, на предната част пише "USDA Organics".

Взех я от Биомагазина на пл. Журналист за 14.70 - 500мл. А отделно имаше и 250мл за 9 и нещо (за сравнение в зоя.бг същата розова вода от 250мл е 11.70)
Ползвах я веднъж - снощи, и ми хареса. Напомня ми на едно-времешната Simple Smile

# 374
Здравейте,момичета.И аз да се похваля с нова придобивка-база за сенки на манхатън в черна кутийка като на Артдеко само че не мога да намеря снимка и заздравители за нокти на Флормар
Aз винаги съм я имала в бяла http://static.blogstorage.hi-pi.com/photos/mialinable.bloggospac … ase-Manhattan.jpg

забравих да добавя към днешните покупки и маска на Purederm с краставица и една с грейпфрут. Много им сътанах фен на тези маски Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт