Новите ни козметични похождения 7

• 46 598
  • 674
  •   1
Отговори
# 375
# 376
Цитат
  Жаки и моята е такава само че в черна кутийка както писах 7гр е.Ти доволна ли си?

# 377
  • София
Днес си подарих:

Chanel Levres Scintillantes Glossimer Meteore No. 128  Heart Eyes Красотаааа.... Crazy

# 378
# 379
# 380
бялата е новата опаковка на черната база на Манхатън

# 381

НАстани се в козметичния ми шкаф, обаче сега не знам как да го ползвам - пръска ли се в корените? Може ли някой подробно да сподели как ползва сухите шампоани?

Извинявам се за невежеството, но какви са тези сухи шампоани?? newsm78 За пръв път ги чувам.

# 382
Chocolate Emma , мерси за отговора на питането ми за розовата вода, която си си взела  Hug Благодаря и на другите момичета, кото ми отговориха къде се продава Revlon в София   bouquet

# 383
# 384
Chocolate Emma , мерси за отговора на питането ми за розовата вода, която си си взела  Hug Благодаря и на другите момичета, кото ми отговориха къде се продава Revlon в София   bouquet

Доколкото знам, Ревлон се продават и в магазините на Конкорд - или поне има техни продукти в сайта им: www.concord.bg.

# 385
  • София, Лагера
Извинявам се за невежеството, но какви са тези сухи шампоани?? newsm78 За пръв път ги чувам.
Не си го представяй точно като шампоан  Laughing (само да се застраховам, че мнението ми не е познаваческо, а се изказвам само като потребител).
Значи - когато косата се омазни шампоана се напръсква в корените й, след което става на като на бял ситен прах. След 1-2 минути разресваш косата и тя изглежда по-прилично от преди. Доколкото знам, обаче, не е полезно да се ползва често. Аз си купих този на Клоран с идеята да разредя малко миенето на косата си, че (мамка й  Mr. Green) се омазнява за 1-2 дни, а не е полезно да се мие толкова често. Но все пак рядко го ползвам, обикновено когато съм в цикъл. Crazy

# 386
  • София, Лагера
Девойки, като дойдохме на тази тема да попитам за шампоан за мазна коса какво бихте препоръчали?
Ползвах тези:

за косопад

за боядисана коса

но, въпреки че са хубави, нещо не ми харесва текстурата им - много са гъсти!

# 387
  • USA, Steak State

Добре дошла в клуба на феновете на тази класика.  Mr. Green

# 388
  • София
Бях го ползвала преди години, но нарочно го избягвах (напомняше ми един човек  Laughing). Но вече без проблем мога да си го ползвам. И аз го обожавам.  Hug

# 389
Цитат
 Жаки и моята е такава само че в черна кутийка както писах 7гр е.Ти доволна ли си?
Да, много! Купувам си я за 2-ри път
А след като черната кутийка е старата опаковка базата мека ли е? В бялата кутийка е от 2 години някъде Thinking

Общи условия

Активация на акаунт