Новите ни козметични похождения 7

• 46 557
  • 674
  •   1
Отговори
# 390
А след като черната кутийка е старата опаковка базата мека ли е? В бялата кутийка е от 2 години някъде Thinking

да, не я ползвам често, от много време ми е, на половина е, изобщо не е изсъхнала както очаквах след прочетеното във форума

# 391

Нямаше рол-она та си взех спрея за пръв път.

# 392
  • София
Този Одорекс, онзи Одорекс ли е или в чужбинско изглежда по друг начин?  Laughing
От мен днес ето такъв молив на Флормар в черно:

# 393
- това вдясно

# 394
Този Одорекс, онзи Одорекс ли е или в чужбинско изглежда по друг начин?  Laughing
От мен днес ето такъв молив на Флормар в черно:

Мисля,че просто изглежда по друг начин Grinning

# 395

Мими , ти преди нямаше ли проблем с одорекса ?Аз все още се въздържам ада го използвам целогодишно. ooooh!

# 396
айде да се запиша и да ви следя.скорошните ми покупки са:системата за дермоабразио на ейвън,тоалетни трици,пилинг на бюти формула.......и май това е за момента.въпреки че списъка е голям.а и също натурално масло от карите си взех.

# 397

имам парфюма на кристина агилера бай найт ама моя е тъмно флаконче и не с панделка а с розичка.

# 398
доволна ли си от тази маска и гел 2 в 1 аз съм и много навита но първо да чуя отзиви newsm78

# 399

и този фон дьо тен подарък към крема

аз нямам нищо ново но сега да изкажа мнение за тези продукти.
Крема на Виши много ми харесма лек е попива бързо и не омазнява кожата!
Тоника на Лумине също е много хубав за скромната си цена.
Оцветеният крем много не ми допада.
Фон дьо тена макар и не много покривен,много ми харесва,нанася се много лесно,много добре хидратира,дълготраен е и цял ден не ми лъщи лицето с него.
Да попитам има ли вече пробвали новият фон дьо тен на Буржоа с плодови киселини,хубав ли е,смятам да си взема коректора от същата марка и се чудя и за фон дьо тена.

# 400
  • София
Относно фон дьо тена - на мен ми допада, а май и на повечето момичета тук. Имам един съвет към теб, отиди до Бонжур, в книжката им с месечните промоции има мостра с този фон дьо тен, така най-добре ще прецениш дали ти допада.  Peace
Редактирам се : в Пловдив имате ли Бонжур?  Rolling Eyes Сори, но не знам.  Hug

# 401

Мими , ти преди нямаше ли проблем с одорекса ?Аз все още се въздържам ада го използвам целогодишно. ooooh!

Не,не съм била аз...ползвам го отдавна и съм много доволна.
Проблеми съм имала със спрейове на Рексона,от които подмишниците ми станаха на  болезнени бабуни и се стигна до лекарска намеса Peace

# 402
Относно фон дьо тена - на мен ми допада, а май и на повечето момичета тук. Имам един съвет към теб, отиди до Бонжур, в книжката им с месечните промоции има мостра с този фон дьо тен, така най-добре ще прецениш дали ти допада.  Peace
Редактирам се : в Пловдив имате ли Бонжур?  Rolling Eyes Сори, но не знам.  Hug

Имаме, имаме Simple Smile

# 403
номер 878 червено-кафяв дует. Тези дни ще я пробвам и ще кажа как е.  Peace

# 404
доволна ли си от тази маска и гел 2 в 1 аз съм и много навита но първо да чуя отзиви newsm78
Страшно съм доволна! Heart Eyes Това е единият от любимите ми измиващи гелове, а също ми е и любима маска! Grinning Просто каквото и да кажа за него ще е малко - измива много добре, справя се дори и с грима (съдя по това че после като мина лицето с друго почистващо средство не остава мръсотия по памука). Не пресушава кожата, след измиване става уникално кадифена, мека и гладка, поддържа лицето чисто и без пъпки, тенът изглежда по-избистрен. А като маска почиства много добре кожата, свива порите (при редовна употреба). вече не знам колко опаковки съм изхабила и все се връщам към него. Много е препоръчвано и от дерматолози също - и на мен и на една приятелка ни го предписаха двама различни доктори. Друго какво да кажа - мирише ми много хубаво, а и цената му е много добра.

Общи условия

Активация на акаунт