Новите ни козметични похождения 7

• 46 478
  • 674
  •   1
Отговори
# 465
nana86,  за маслото на NUXE - не потъмняваш от него, има дискретен блясък само, попива добре, не стои мазно като олио. Харесва ми определено. Има и без блестящи частици.
бихте ли казали повече за това масло?пусната ли е негова снимка че нещо не се сещам за какво говорите? newsm78

# 466
 Soledad8686а, ето това е: http://www.nuxe.bg/les_soins/fiche.php?id=26
На тази снимка е без блестящи частици, на предната страница съм показала със.

# 467
  • София

От известно време ползвам другата маска на Орзен с бира и днес взех тази с меда да пробвам и нея. Изключително доволна съм и от двете. За миналата бях изписала много суперлативи и за да не се повтарям просто ще кажа, че и тази не й отстъпва.

# 468
Мечоши,доволна ли си от молива? Гледах ги скоро и щях да си купя няколко,но никога не съм си купувала нищо на essence и съм резервирана все още..  bouquet

Да. Доста е мек, но не се изтрива лесно. Харесва ми, че не ми дращи устните, докато го слагам.
Взех си "soft rose" цвета е страхотен, ползвам го направо вместо червило отгоре с гланц. Много съм доволна.

Днес гледах в Кауфланд за маската на Орзен с бира, но беше разграбена.Crazy Имаше само две, три кутии от тази с меда, но откъде да знам че и тя е хубава и на мен не ми се рискува вече...

# 469
а шампоаните как са им

# 470
  • София
Шампоаните не съм ги пробвала още защото имам в шкафа един на Гарние, два на Лореал и два на Милва, а се мия с този на сина ми, че ми прави най-хубав обем  Laughing Като си изразходвам колекцията ще си взема обезателно.

# 471
Шампоаните не съм ги пробвала още защото имам в шкафа един на Гарние, два на Лореал и два на Милва, а се мия с този на сина ми, че ми прави най-хубав обем  Laughing Като си изразходвам колекцията ще си взема обезателно.

Shocked след около две години може би ( с твоите запаси )  Grinning

# 472
# 473
# 474
  • София
Шампоаните не съм ги пробвала още защото имам в шкафа един на Гарние, два на Лореал и два на Милва, а се мия с този на сина ми, че ми прави най-хубав обем  Laughing Като си изразходвам колекцията ще си взема обезателно.

Shocked след около две години може би ( с твоите запаси )  Grinning

В най-добрия случай ще им изтече срока на годност или ще ги пробутам на сестра ми  Laughing
 Не знам защо така, но това моето си е болестно състояние. Имам някаква мания да си купувам шампоани и гланцове за устни. С нищо друго не е така, но тези неща ги имам в количества за години напред и въпреки това продължавам да трупам  Crazy

# 475
дали този крем става да се маже цялото лице а не само върху пъпките? newsm78

# 476
Еее, мерси за благодарностите, дано останеш доволна и ти  Hug

soledad8686 да, може да се маже с крема цялото лице, аз така правя и дори съм писала, че един участък с по-суха и чувствителна кожа под устата ми се оправи и се нормализира откакто ползвам крема.

Аз няма да се повтарям и ще кажа, че крема е новата ми придобивка от днес и на мен  Grinning  Laughing както и този тоник

# 477
За шампоана на Орзен ще дам отзив утре-вдругиден, тази вечер ще се мия с него Peace

# 478
Еее, мерси за благодарностите, дано останеш доволна и ти  Hug

soledad8686 да, може да се маже с крема цялото лице, аз така правя и дори съм писала, че един участък с по-суха и чувствителна кожа под устата ми се оправи и се нормализира откакто ползвам крема.

Аз няма да се повтарям и ще кажа, че крема е новата ми придобивка от днес и на мен  Grinning  Laughing както и този тоник

за този лосион мога да ти кажа че е добър.наистина има ефект от него.благодаря и за отговора защото нямам дневен крем а пък и споменахте че този е за  пъпки и дефакто ще си мажа лицето за през деня с него newsm78

# 479
Мерси много за мнението ти за лосиона  Hug Не знам дали Кларина ще ти е подходящ за дневен крем. Аз лично ако ще излизам не го ползвам за дневен. Първо защото оставя леко сивкаво-белезникав цвят на лицето и второ, защото например не е добра основа за грим според мен. По-добре си ползвай Кларината за нощен, а за през деня щом си със смесена или мазна кожа мога да ти препоръчам един крем, от които мисля, че ще останеш доволна - Normaderm на VICHY http://www.marvistore.com/images/Normaderm%20Anti-Imperfection%2 … rating%20Care.jpg  Той доста добре и продължително матира кожата. Аз съм с мазна кожа и това е крема, който при мен матира за най-продължително време и с който не се залъсквам. На Biodrema матиращия крем от серията Sebium  http://www.natura-lot.pl/apteka/galeria/IMAGES/biodermasebiummat.jpg  също не е никак лош, но при мазна кожа издиша с матирането. При смесена обаче ще е подходящ.
Другия, който мисля да пробвам е Effaclar MATT на La roche posay или Effaclar DUO, но чакам да ми свърши на Виши.

Общи условия

Активация на акаунт