Новите ни козметични похождения 7

• 46 433
  • 674
  •   1
Отговори
# 480
http://www.pol-cosmetic.com/catalog/popup_image.php?pID=165

Съвсем новичкото ми похождение  Heart Eyes
Реших да се доверя все пак на козметика произвеждана в ЕU , пък и не е масова,
което е най-хубавото !  Hug

# 481

Аз няма да се повтарям и ще кажа, че крема е новата ми придобивка от днес и на мен  Grinning  Laughing както и този тоник

Сподели за тоника-как действа и дали е прекалено силен ?!

# 482
тоника зависи от типа кожа според мен.аз го ползвам цяла зима вече.уж кожата да се обели защото е с киселина ама при мен няма такова нещо.само щипе понякога като се мажеш.а моята кожа е мазна та целта беше да позатвори порите и определено се справя нищо че го ползвам само вечер.

# 483
  • София
От мен това и душ гел

# 484
За шампоана на Орзен ще дам отзив утре-вдругиден, тази вечер ще се мия с него Peace
  bouquet

# 485

Сподели за тоника-как действа и дали е прекалено силен ?!
Мими, непременно ще кажа как ми действа  Hug Аз също се притеснявам да не е прекалено силен, но четох много добри отзиви за него, повечето момичета казват, че в началото щипе и кожата се зачервява, но това отшумявало след няколко дни. Доколкото четох казват, че не настъпва усилено белене, от което аз се страхувам и кожата бързо привиквала към тоника. Помагал много за свиване на порите, кожата след него била като нова. Общо взето само положителни мнения, но аз също ще пиша след известно време как е Peace

# 486
# 487
какво си взе на родиола или само правиш реклама Tired

# 488
, душ гел; течни кристали на Биофарма и още един душ гел на Cottage със захарна тръстика  Simple Smile

# 489
-издължава ,но ми прави редки миглите.

# 490
  • USA, Steak State
ГагаМама Това балсамче на Нивея придава ли цвят, като се нанаесе?

# 491
# 492
ГагаМама Това балсамче на Нивея придава ли цвят, като се нанаесе?
ГагаМама Извинявай че отговарям вместо теб-Да има прозрачно розов цвят,много фин брокат,стахотен вкус и аромат.

# 493
  • USA, Steak State
Жалко за броката и цвета.  Mr. Green Ще се ориентирам към нещо друго.

# 494

Миришат страхотно и правят кожата мекичка, но са само 150мл....

Това било като гел/вакса, аз мислех, че е от рода на кристалите  #Cussing out
Някой ако го иска да каже, че не мога да си намеря място от яд как се прецаках  Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт