Новите ни козметични похождения 7

• 46 502
  • 674
  •   1
Отговори
# 585
  • София
klemy,  Буржоа има такъв цвят. Цената е 8-9 лв.

# 586
  • Стара Загора
Момичета, търся си тюркоазен молив за очи. Виждали ли сте някъде? Марка, цена? Излиза ми такъв на Clarins, но не знам дали го има в Бг.

Имам 2 подобни на Орифлейм. Единия е с апликатор от едната страна, другият е двоен.

# 587
  • София
Благодаря! Hug

# 588
soledad8686a,първото е почистваща маска за лице(подходяща е за мазна кожа и аз съм с такава,но не съм я ползвала още за да дам мнение).На NUXE имам 5 продукта-2-та ги ползвам вече 2 месеца и съм много доволна,другите три вчера ги взех и все още не мога да кажа дали съм доволна Peace

# 589
  • София
Уф... Аз съм в шопинг застой... Нещо нямам хъс напоследък... А за козметиката допълннително ме спира това, че не мога да попадна на "моя" дневен крем... Търся силно хидратиращ за смесена кожа - много сухи бузи с омазняващо се чело) с фактор 20-30, може и повече, попиващ, не лъщящ, неблестящ (повечето кремове като си ги сложа и лицето ми моментално лъсва като мазно), да е с антиоксиданти, анти-ейдж ефект за първи следи на стареене, да е отлична основа за грим, да избистря тена, да не дразни кожата (понеже от повечето кремове лицето ми много се раздразва, става едно чувствително на пипане - само да се почеша леко, не да се драсна с нокти де, и се зачервява, а ако е в Т-зоната - до вечерта вече имам възпалени пори, които за лош късмет стават обикновено гнойни пъпки). Ако щете ми вярвайте - изтествала съм тестери в последната година на какви ли не марки - аптечните (Виши, Авен, Уриаж, Нюкс, Лиерак, Биодерма, Бореаде, ЛА рош, Галеник), включително Дарфен (който най-не ми понесе между другото), в бюти зоната - Ланком, Шисейдо, Клиник, Кларанс, Ювена, Ингрид Милет, Ланкастер.  От изброените марки се набутах даже да си купя някои неща, после ги реазподарих на познати... Сравнително ми хареса нощен крем - на Ювена - та сега се мъча да не му намирам кусури, понеже наскоро си го купих...
И така - не мога да попадна на крема, който да кажа - това е! Същото е и с маските за лице - хидратираща и почистваща.
Дайте някакви идеи, моля ви се  Praynig

# 590
  • Belgium
P-r-o-l-e-t така като те чета си за диагностика на кожата от козметик. Трябва ти специалист, който да ти препоръча козметика за специфичните нужди на кожата ти и подозирам, че тази козметика ще е медицинска, която не се продава в аптечната мрежа.

Относно хидратиращата маска, аз най много харесвам маската на Uriage -пробвай я, ако не ти допадне поне не е особено скъпа (30тина лева е).

# 591
  • София
Лу, маскта на Уриаж без парфюм ли е или е ароматизирана? Понеже пептилиса за лице (за разлика от този за очи) ми дразни кожата...
А за диагностиката от козметик - правиха ми и ми препоръчаха кремове, пробвах ги на тестери - наистина кожата ми беше Уау само от 1 тестерче, не от цял буркан... Обаче като постнах състава в темата "За добрата козметика" , коментарът беше, че кремът не е нещо специално и струва мнооого по-малко от 130 лв... А и е без УВ защита, което го прави неподходящ за дневен, пред вид, че имам склонност към петнистост...Абе драма!

# 592
  • Belgium
Ами пише, че е без парфюм, не ми мирише силно и мен не ме дразни, но твоята кожа явно е много чуствителна  Thinking

А да пробваш при друг козметик? Аз да ти кажа честно нямам много вяра на съвети за състава на козметика от форума и не бих се отказала от крем само заради това. Но пък 130 лева никак не са малко.

# 593
Извинете, че нахлувам не по темата, но за кремовете - Prolet, виждам, че си дала много парички за неща, които не ти вършат работа. Моят съвет е да отидеш в някое козметично студио ( дори без да се подлагаш на процедури), но най-добре козметикът да ти види кожата и да ти препоръча професионална грижа - много е важно. Аз така оправих моята кожа, която е същата като твоята. Продуктите не са много по-скъпи от предлаганите на пазара, а са значително по-добри. Моята серия за смесена кожа , състояща се от почистваща пяна, с която махам всякакъв грим, тоник, крем и маска ми излиза около 150 лв и я ползвам 4-5 месеца. Има най-различни марки- взимаш тестери и пробваш. Аз ти препоръчвам Dr.Renaud, Matis, Collin. Има още , но аз съм пробвала тези. Най-доволна съм от първите и моята серия е такава, на Матис серията за мазна кожа ми идва много силна, а на Колин съм доволна от почистващите продукти за всеки тип кожа. Аз така реших моя проблем след като бях пробвала всичко от аптечната мрежа.

# 594

И така - не мога да попадна на крема, който да кажа - това е! Същото е и с маските за лице - хидратираща и почистваща.
Дайте някакви идеи, моля ви се  Praynig

Пробвала ли си това? -

http://bg.strawberrynet.com/skincare/estee-lauder/daywear-plus-c … ion/32583/#DETAIL

Кремът за мен е адски добър. Както и Hydra Complete на Estee Lauder

# 595
  • София
Лу, Катинка, Благодаря!
Люлякова, пробвала съм Дей уеър-а преди 3 години, бях на 25 и ми беше някак тежък (но може да са ми били дали за суха кожа тогава) ЩЕ взема да го пробвам пак. А имате ли отзиви за този крем

# 596
  • София
От мен :   rose amour и  red wine. И антицелулитния крем Anew Clinical Laser Shapre, но не откривам снимка.

# 597
Момичета, извинявам се за спама, но какви сенки да нося с този гланц

# 598
Prolet, аз също съм с много чувствителна кожа, която се зачервява при допир, но е нормална към суха. Тази зима използвах този крем http://www.framar.bg/%D0%BB%D0%B8%D0%B5%D1%80%D0%B0%D0%BA-%D0%B0 … -pid30016845.html и останах много доволна.

# 599

Момичета, извинявам се за спама, но какви сенки да нося с този гланц

Аз бих носила комбинация от сенки бледо розово и екрю с този гланц, но задължително очите с подчертани с очна линия отгоре и молив отдолу, а миглите със спирала с ефект изкуствени мигли (за по-кукленски вид)
Иначе това предложение е само, ако си със светла кожа  Wink

Общи условия

Активация на акаунт