Новите ни козметични похождения 7

• 46 506
  • 674
  •   1
Отговори
# 600

Иначе от мен това за днес:
- LUMENE SENSITIVE Eye Makeup remover - дегримьор за чувствителни очи

- коректорче с четка на Loreal

и една Почистваща пяна за лице на Institut ARNAUD Paris, на което не можах да намеря снимка

Grinning

# 601

Иначе от мен това за днес:
- LUMENE SENSITIVE Eye Makeup remover - дегримьор за чувствителни очи

- коректорче с четка на Loreal

и една Почистваща пяна за лице на Institut ARNAUD Paris, на което не можах да намеря снимка

Grinning

за почистващата пяна на арнауд-ползвала ли си я досега?преди време съм опитвала тестер и май беше доста сполучлив та мисля да си взема както икремчето себо. newsm78

# 602
  • USA, Steak State

# 603

Кремът е доста мазен и действа много добре на сухите места на лицето. Бях постнала, че съм си взела на Евелин един крем с екстракт от маслини, от който имам много приятно усещане на кожата като цяло, но сухите участъци (особено скулите) пак си остават сухи.. Явно, както беше писала една мама някъде по-напред, решението за смесената кожа наистина е два крема - един за суха и един за нормална/мазна кожа. Simple Smile

# 604
  • София
TheBlackWidow,

Пиши после как е лосиончето за разгримиране Crazy

# 605
  • Бургас
Лу, Катинка, Благодаря!
Люлякова, пробвала съм Дей уеър-а преди 3 години, бях на 25 и ми беше някак тежък (но може да са ми били дали за суха кожа тогава) ЩЕ взема да го пробвам пак. А имате ли отзиви за този крем

Извинете , че така нахлувам в темата, но помислих ,че мога да помогна. Ползвам крема от около година и съм много доволна. Имам същата кожа като твоята, много чувствителна и мазна в т-зоната. Купувам си го от Ягодка защото там от доста време е на промоция, а в БГ излиза с 30-40 лв. по-скъп.
Преди крема ползвам това: http://bg.strawberrynet.com/skincare/estee-lauder/perfectly-clea … ing/37741/#DETAIL и това: http://bg.strawberrynet.com/skincare/estee-lauder/perfectly-clea … ing/39008/#DETAIL
Успех Peace

# 606
  • USA, Steak State
illy Аз ползвах на една приятелка, та ми допадна и моя тъкмо свърши та си купих и аз.
Не е лош дегримьор-а. Не остава мазна следа, маха доста бързо грима и не щипе. Доволна съм.

# 607
  • София
illy Аз ползвах на една приятелка, та ми допадна и моя тъкмо свърши та си купих и аз.
Не е лош дегримьор-а. Не остава мазна следа, маха доста бързо грима и не щипе. Доволна съм.

Благодаря  Hug Аз съм доволна от този тип на Лореал и гарние, та може да пробвам този сега

# 608
  • USA, Steak State
Последният, който ползвах беше на Нютроджина и той доста ми допадаше, но някак ми мазнееше.

Последна редакция: нд, 14 мар 2010, 11:14 от TheBlackWidow

# 609
Prolet,аз ти препоръчвам да си вземеш тестер от този крем,за първи бръчки е ,със spf15,с антиоксиданти(в момента имам тестери и го изпробвам и много ми харесва,дори се замислям да си го купя,но ще се намажа още няколко пъти за да се уверя ,че става за моята кожа) Peacehttp://www.adorebeauty.com.au/adorebeauty/product/12103/APIVITA+ … +Face+Cream+SPF15

# 610

На моята кожа седи много приятно.

# 611

+ лак на S-he Stylezone в червен брокат

# 612
  • Стара Загора

+ лак на S-he Stylezone в червен брокат

Жаки какво си взе от серията на Фрутини?

# 613
Сетчето с душгела, лосиона и спрея за тяло. Много приятно ухае. Аз от няколко месеца му се чудя и най-накрая го взех, че бяха останали в магазина само 2 броя Simple Smile

# 614
  • Стара Загора
Сетчето с душгела, лосиона и спрея за тяло. Много приятно ухае. Аз от няколко месеца му се чудя и най-накрая го взех, че бяха останали в магазина само 2 броя Simple Smile

Aз имам само душ гела. Мирише много яко, на сайдер.  Mr. Green
Тези с ананас си ги взе приятелка и каза, че миришели на грозде (на тялото) по-скоро, иначе в бутилката си мирише на ананас. Не остана много очарована, освен от трайността.

Общи условия

Активация на акаунт