Пролет,слънце и цветя,греят Ноемврийски личица

• 29 794
  • 746
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Честита Баба Марта!

Мен ме е втресло, че чакам на обяд да видя колко места ще обяват в нашата градина. Пожелавам на всички да имаме късмет тази година! Като се наработя по-късно ще пиша Hug

Медхееееен, сетих се, ама много късно беше вече  Embarassed Другия път, като ходите в Джъмбо, пак свиркай!

# 121
  • Хасково

Баба Марта бързала
Мартенички вързала
Бели и червени
На деца засмени!!!

Това е първото научено от Стела стихче Laughing Днес ще го каже на Баба Марта в яслата Heart Eyes

Слънчево настроение на всички!!! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 122
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА! ЗДРАВИ И ЗАСМЕНИ БЪДЕТЕ!

# 123
Рефрешвам системата на ИСОДГ през 1/2 сек  #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out,
то не че като я отворят няма да е блокирана, ама айде!!!  Peace
Пожелавам на всички Ви много късмет и да "ни" приемат за Септември.
Иначе как сте, доста ми е свито, но да се разсея малко ви пиша тук, ааххааа Simple Smile

# 124
  • София
Като отидш на район/ ДГ се виждат свободните места. В нашата вече ОДЗ има цели 5 / пет !!!!!!!!/за набор 2007

# 125
  • София
Ехоо, лигли  smile3534
Грейна малко слънчице и хукнахте на разходки, никакви ви няма във форумчето.Нищо, де, за това да са липсите  Laughing.

Вчера се изтрих от снимките, защото тази малка интригантка Галакси така ме е снимала, та изглеждам все едно съм качила 10 килограма  newsm78 /шегичка  Wink/
Галакси, защо ти е свитичко, душичко  Hug.Я направи и ти едно кръгче по уличките и ще ти мине.
За градините дано ни приемат всички ноемврийчета и "на есен, с песен"   Peace

Арабелка, какво ти се върти в главата, сподели  Hug.Обичам да чета гигантски постове от теб, а напоследък хич те няма  Heart Eyes.Домъчнява ми така.Виж ме мен, говоря глупости, само и само да бутам темичката  Laughing
А Скреч е наистина като момиченце, ще я питат в училище кака ли е на Миташки  Laughing

Аууу, Вале, ама Влади къде ги е гледал тия филмчета  Joy Joy Joy.То какъв да стане-с тая влюбчива мама  Hug

Тотонто, добре че се появи.Липсваш ми със слънчицата  Hug

Хайде да поработвам и ще ви наглеждам.

# 126
Аиииууу, ама аз не съм толкова тъпа, ама да питам.?
Влизам аз вече в профила и така и така си е всичко по старо му,т.е няма отворен бутон за да сменя, че вече посещаваме ДЯ и да си взема таз толкова искана 1т. Ко прайме бе???? А?
Кога ще мога да си цъкам/цък-цък/ , аз си заредих желанията, ама все пак искам да променя, че детето си ходи на ясличка и така, ????
Нали не трябва да си правя нова регистрация или т.н.? Просто си влизам както до сега, не би ли трябвало да е така?

# 127
  • София
Е***си, отиде ми хубавото настроение като разгледах местата в градините Sad
Шанс няма, а Медхен е права /заприлича на песен  Mr. Green/

Галакси, не знам защо не дава точката, предполагам че ще я преизчислят скоро  newsm78.И при нас е така, хем бях писала яслата, когато правих профила, после отпадна този критерий за родени 2007 и сега няма къде да го отметна.

Сега говорих с Медхен и ме светна, че и аз не съм от най-умните  Whistling

Последна редакция: пн, 01 мар 2010, 14:20 от talyyy

# 128
Ама кажете бе, какво си говорите, умни-неумни Simple SmileАко ми помогне и на мен, представете си го.
Каквоооо?

# 129
Аз минах през нашата градина да уточня нещо за един документ. Заформила се една опашка и отмятат по списък  Shocked Shocked
Е, няма такава простотия! При нас местата ще се разиграват на лотария, входящи номера при подаването на заявленията не дават и те пак списъци ми правят. И то още от снощи  ooooh! Като отидох, тъкмо беше ред на 47 номер  Laughing Добре поне, че ме пуснаха да питам без да чакам.
Таш, като дойдеш във Варна и тогава ще си поговорим по-подробно  Laughing С две думи, нищо особено, де - поработва ми се вече, пък няма как да стане като гледаш дете вкъщи, горе долу това е същността на проблема. Хем ме сърби, хем ме боли мен, не ми обръщайте внимание  Mr. Green
Вале, ние не сме ли в един район с теб? Защо не ти харесват кварталните градини  Laughing

# 130
  • Варна
Арабела, в един район сме  smile3521 За "Звездичка" ли говориш? Лошото е, че ако приемат Влади там, ще го пратят във филиала до Руското училище, където е абсолютна мизерия. И ще трябва да търся дебели връзки за да остане в централата. Иначе и на мен тази градина ми е най-удобна. Другата е "Пушкин" - зад ФК, за която чувам 2 крайни мнения, които ме хвърлят в още по-голямо двоумение. 3-тата е "Теменужка", която миналата година за малко да реституират. Говорих с Общината, казаха че проблема е решен окончателно, но вяра им нямам. За "Пушкин" и "Теменужка" никъде не намерих снимки и мнения, и за тия стари къщи и занемарени дворчета не знам какво да мисля. И четвъртата, която ми по-наблизо е "Слънчо" - зад Лятно Тракия, която от 2 години !! е в ремонт, но от Общината ме убедиха, че лятото щели да я отворят. Мисля, че и тази ще ти е удобна. Още повече, че след основен ремонт базата ще е обновена, има си хубав двор и е скрита от главните улици.

При мен дилемата е, че мъж ми е регистриран в район Приморски, където е всъщност градината която харесвам - "Ян Бибиян". Зад АГ - болница. Също и за  теб ще е удобна. Но пък другите от района са ми доста далече и не знам дали заради 1, си струва там да кандидатстваме.

А пък ти си кандидатствай тази година, пък май може по-късно да  я пуснеш. Ако не - плащаш си таксите всеки месец, за да пазиш място, и лятото - с песен  Grinning

Таш, как къде? Е кидс - като ми кукне в 6,30 а аз не мога да отлепя и спасението е детските филмчета.

Ох, взе да ме втриса вече  Tired Лошо ми става, когато не мога да реша....

# 131
Ех, тези градини... Голямо притеснение е с предстоящите класирания. Колкото и да чета и да обесняват майчетата, едно е ясно Crazy, че деца като Лильона без право на допълнителни критерии просто нямат шанс.
сега е така с градините, а утре ще бъде с училищата.... Naughty
Ама както каза една софиянка коренячка - да си ходя от където съм дошла   341uu- демек от провинцията, щото всичко освен София е провинция и да нямам проблем с градините. Ех, българите сме супер ЕнтИлигентна нация. Whistling

Таш, аз нищо, че така си говоря, пак ще си сложа слънчицата.... Laughing Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower
Децата ни са дискриминирани! Ще започнат да се развеждат, за да си набавят още една точка, хората..
А, защо ли не си докарам бабата да чисти градината за 200 лв - хоп - още една точка.... Thinking

# 132

.

Последна редакция: вт, 02 мар 2010, 17:36 от арабела

# 133
  • Варна
Арабела, аз си мисля, че и "Слънчо ти е на същото разстояние и също 1 булевард само пресичаш. Между другото в BGmaps, като си напишеш адреса и има опция да ти покаже най-близките неща които търсиш - примерно детски градини и иможе да видиш коя градина на какво отстояние ти е  Peace
 Сега се сещам за още нещо. Преди година - две, имаше нещо като помощ от 150 лв. , ако си кандидатствал за градина и детето не е прието, а е записано в частна . Някой има ли инфо, това дали все още съществува като опция.

Позагледах се във Френския лицей дето го откриха предната година, но 500 лв . ще ми е трудно да ги отделя. Не че няма, но ако има такава помощ ще е добре дошла  Wink

Тотонто, какво да ти кажа... Поне при нас няма такива междуособици кой от провинцията, кой от града...  Само да кажа за една нова градина - предната година от 25 приети деца , 22 с предимства  ooooh!

# 134
Слънчо е следващата по близост, да. (и все пак сложи поне 15 мин път, защото сме с кракомобил  Laughing) На наши приятели детето беше там преди години и бяха много доволни. Но това е стара информация, тяхната дъщеря е набор на нашата кака.
Мисля, че предложението за тази помощ въобще не го приеха, но не съм сигурна.
Френското училище ти е съвсем наблизо, по пантофки можеш да го видиш  Laughing /макар, че май само временно са в тази сграда/. Но там градината целогодишна ли е? Мисля, че учебната година е само девет месеца, т.е. лятото не работят и годишната такса е за девет месеца /значи прави си сметка за около 600 лв месечно  Wink/

Последна редакция: вт, 02 мар 2010, 17:35 от арабела

Общи условия

Активация на акаунт