Мен ме е втресло, че чакам на обяд да видя колко места ще обяват в нашата градина. Пожелавам на всички да имаме късмет тази година! Като се наработя по-късно ще пиша

Медхееееен, сетих се, ама много късно беше вече

/шегичка
/
.Я направи и ти едно кръгче по уличките и ще ти мине.
.Обичам да чета гигантски постове от теб, а напоследък хич те няма
.Домъчнява ми така.Виж ме мен, говоря глупости, само и само да бутам темичката
.То какъв да стане-с тая влюбчива мама 

.И при нас е така, хем бях писала яслата, когато правих профила, после отпадна този критерий за родени 2007 и сега няма къде да го отметна.
Като отидох, тъкмо беше ред на 47 номер
За "Звездичка" ли говориш? Лошото е, че ако приемат Влади там, ще го пратят във филиала до Руското училище, където е абсолютна мизерия. И ще трябва да търся дебели връзки за да остане в централата. Иначе и на мен тази градина ми е най-удобна. Другата е "Пушкин" - зад ФК, за която чувам 2 крайни мнения, които ме хвърлят в още по-голямо двоумение. 3-тата е "Теменужка", която миналата година за малко да реституират. Говорих с Общината, казаха че проблема е решен окончателно, но вяра им нямам. За "Пушкин" и "Теменужка" никъде не намерих снимки и мнения, и за тия стари къщи и занемарени дворчета не знам какво да мисля. И четвъртата, която ми по-наблизо е "Слънчо" - зад Лятно Тракия, която от 2 години !! е в ремонт, но от Общината ме убедиха, че лятото щели да я отворят. Мисля, че и тази ще ти е удобна. Още повече, че след основен ремонт базата ще е обновена, има си хубав двор и е скрита от главните улици.
Лошо ми става, когато не мога да реша....
, че деца като Лильона без право на допълнителни критерии просто нямат шанс.
- демек от провинцията, щото всичко освен София е провинция и да нямам проблем с градините. Ех, българите сме супер ЕнтИлигентна нация. 

/