Пролет,слънце и цветя,греят Ноемврийски личица

• 29 812
  • 746
  •   1
Отговори
# 135
  • Варна
Верно,  Peace объркала съм Дрин с Бенковска.
А за лицея, си говорихме с една позната, хал-хабер си нямам къде се намира. Знам, че годишната такса е 6000 лв, но не знаех че само 9 месеца е учебната година.  Thinking Все пак децата от 3 до 7 г. , нямат лятна ваканция  newsm78

Ох, отивам да се тормозя и във вкъщи. Тази вечер  трябва да сънувам подредбата на градините  ooooh!

# 136
Малко на чат го обърнахме с теб  Embarassed
В читалището на ъгъла на "Цар Асен" и "Сливница" са.
http://efivbg.blogspot.com/
Сега гледам на календара, че 10 месеца е годината /до края на юни/. Нищо не пише за детската градина, но все пак си мисля, че и при малките юли и август се почива.

# 137
  • от Луната

Скреч, значи е от града и ще трябва да се местим до като не порасне за да може да си контролира изблиците  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 138
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА! ДА СМЕ РУМЕНИ, ЗАСМЕНИ И МНОГО ЗДРАВИ! Hug

Ох, като ви чета одисеите с градините и тръпки ме побиват... Crazy И се питам - що за абсурдна държава ме??? ooooh! Пожелавам на всички дечица да ги приемат в най-желаната градина и да се чустват страхотно там. Hug

Много хубави мами видях на срещата. Юле, да не си качила некое килце? Wink Казвам го похвално, защото си беше клечка. Simple Smile

Майчета, я помагайте сега пак. Обяснете, ама така като за олигофрен  Mr. Green как се стига лесно и безболезнено от халите до Джъмбо. Аз ще дам и на Све да ви прочете разясненията, де. Whistling Mr. Green

Аз днес имах "две"деца. Сутрина не беше моето определено. Навън се държа ужасно, рева, тръшка се, кара се с приятелчето си нонстоп, капризи, капризи...кошмаррр. Crazy Ние с моята комшийка дето си гледаме децата заедно, като е топло ги храним навън. Симона не искаше да си погледне лещата, рева за някава супа newsm78, после за близалка...Като се прибрахме, с рев и хиляда уговорки, и...ето го моето дете. Heart Eyes Усмихнато, закачливо, изяде си до дъно лещичката Shocked, поиграхме и заспа. И после пак си беше моето дете. Класически пример за бебешки пубертет,а? Grinning

лека нощ! Hug

# 139
  • София
Ditta, с трамвай 7. Хващаш го пред Халите и слизаш на светофара при Джъмбо и Била - на другия край на София  Mr. Green (падат ти се от ляво. Гледайте в тази посока  Whistling ). Ако гледа все наляво ще и се схване врата след половин час, но да знае, че първо ще ги види и тогава ще спре трамвая  Simple Smile

# 140
  • София
Честита баба Марта! Да сте здрави и пак здрави!

# 141
Ditta, с трамвай 7. Хващаш го пред Халите и слизаш на светофара при Джъмбо и Била - на другия край на София  Mr. Green (падат ти се от ляво. Гледайте в тази посока  Whistling ). Ако гледа все надясно ще и се схване врата след половин час, но да знае, че първо ще ги види и тогава ще спре трамвая  Simple Smile
Hug  А колко време ще пътуваме горе-долу. Като за олигофрен, казах. Mr. Green

# 142
  • София
Сега ме прочети наново, защото обърках дясно и ляво. Отляво е Джъмбо. Била е до него и се вижда по-добре, че нали има за реклама въртяща се торба.
 Бе май към половин час се пътуваше, но не съм сигурна, че не съм пътувала отдавна.

# 143
Сега ме прочети наново, защото обърках дясно и ляво. Отляво е Джъмбо. Била е до него и се вижда по-добре, че нали има за реклама въртяща се торба.
 Бе май към половин час се пътуваше, но не съм сигурна, че не съм пътувала отдавна.
Joy Аз ще гледам от ляво, Све от дясно за всеки случай. Половин час - половин час...тъкмо панорамна обиколка на столицата с трамвай. Grinning

# 144
Дита,хванете 7-мицата,ако не се лъжа около 20-ина мин.ще пътувате до Джъмбо,за мен Джъмбо и Билла са сравнително едно до друго. За ориентир ползвайте сградата на Крит-след около 5 мин би трябвало да видите и Джъмбо Peace Отляво гледайте Peace Ама,че ви ориентирах ooooh!
Честита Баба Марта на всички! Здрави,бели и червени най-вече!
Около нас нищо за хвалене,само за оплакване,че и мъжо е грипясал,Ивчето днеска е под карантина у свеки,уж с подобрение,а тя решила да прояви инициатива и я завела при педи,защото още кашляла(според мен от сополи),дотук ок,ама той взел,че изписал Цефзил без да знае,че сме ходили до спешния кабинет и оттам сме се лекували с АБ,който Ивчето спря преди два дни...Свеки го купила и и дала....ох,не знам какво да кажа...Разбирам,че с добра идея е тръгнала,ама....да ми се обади бе! Да пита! А иначе звъни за какво ли не...утре ще звъня на педито да му кажа каккво е положението. Tired А-и майка ми може би има рак...ох,казах ви всичко! Не знам мога ли до кога ще издържа психически,но на моменти ми се ще да се върна преди 5 год на 25 без да ми пука за нищо и за никой и да направя рязък завой! Нищо не казах свястно общо взето,.но каквото и да го мисля тя Цецето каза преди лятото никакви кардинални прмени- и...слушам,и се надявам да са хубави,че така не може вече...!
Целувам ви момичета! Гледах хубави снимки,страхотни сте!

# 145
СладурчеHug Дано всичко се оправи  Praynig

И при нас нищо хубаво  Tired

Хубав ден, милички  Heart Eyes

# 146
Юле, да не си качила некое килце? Wink

Надявам се, че не  Praynig

Казвам го похвално, защото си беше клечка. Simple Smile

#Shocked  Миличката ми, колко си се объркала само, ако знаеш. Щях да напиша колко тежа, ама ме хвана срам като си представих как изглежда числото. Определено си тежа на мястото обаче.

Сладурче,  Hug Дано прогнозите за майка ти не се оправдаят.

# 147
  • София
Привет,
Не съм чела много назад.
ЧЕСТИТА БАБА МАРАТА! ЗДРАВИ И ЗАСМЕНИ!

Стефан е още болен и съм си вкъщи. В четвъртък и петък мъжО ще си пусне отпуска да го гледа, че да поработя малко...много неща ми се натрупаха.
Сладурка,  Hug
Гледам пишете за градината - късмет на всички  Peace

Аз нещо се опитвам да изпадам в някакви нервни кризи...луда работа, май тия болести ми дойдоха въз множко.

Отивам да нагледам Стефан, че нещо много тихо в другата стая и кой знае какво твори  Mr. Green

# 148
  • София

Дитаааа, кога ще идвате в София????Не ги слушай тия, до Джъмбо се стига ужасно трудно и всички се загубват първия път  Mr. Green.Ще трябва кака ти Таш да ви заведе  newsm47

А Юлчето не е качила, идеална си е  Peace.Но пък се е разхубавила съмнително, от онова разхубавяване, дето или е влюбена или бременна  Joy

Цеце, ти също ми липсваш с писането  Hug.Дано се видим скоро  Laughing

Хубав ден на всички!
До после  lovekiss lovekiss lovekiss

# 149
  • Варна
Здравейте  Hug

Сън не съм спала тази нощ, да ги мисля тези градини. Уж трябваше да ми се проясни, а то още повече се обърках. Голяма паника ме е обзела  Tired

Арабела, ама то верно до нас е това училище. Дворовете са ни един до друг, и може даже не излизам на улицата, ами да го прехвърлям през оградата  Mr. Green А есента, следобед изкарваха децата в двора и то бяха писъци, крясъци ... докато приспивах Влади. Ако знаеш колко съм ги "чумосвала" преподавателите...

За чата ... Биси е съвсем наясно със себе относно градините и явно няма такива дилеми и тревоги като нас, и затова останахме само двете от нашия град, и го превърнахме на чат. Дано се пооправи времето, че някоя събота -неделя да се видим на "въздух".

И на мен Юлчето ми изглежда разхубавено, точно този тип дето Таш пише  Wink

Сладурка, дано не се потвърди диагнозата на майка ти. Много е тежко да живееш с такиви мисли за най-близките ти хора.  Hug  Hug

Лек ден от мен

Общи условия

Активация на акаунт