Пролет,слънце и цветя,греят Ноемврийски личица

• 29 818
  • 746
  •   1
Отговори
# 150
Не съм бременна  Crossing Arms

# 151
  • Варна

Не, че сме ти светили и сме 100% убедени ... но, жалко  Naughty
Една кукличка, би ти отивала. Младен, красиви ги рисува. От теб акъла  Wink

# 152
# 153
  • София
Валенка, остави я Юлчето, в заслужена почивка е вече Laughing
На теб също много ще ти отива една кукличка, че и вие ги правите хубави.Пък и ще има предимство за детската градина на Влади  Laughing /не знам какви са критериите при вас, де/

Арабелка, хем знаеш каква съм любопитна, хем оставяш разговорите за "като се видим"   smile3506.

Сладурка, сега чак ти видях поста  Embarassed.Съжалявам за лошите вести около вас.Дано се пооправят нещата, не бързай да се предаваш.Стискам палци на майка ти  Hug

# 154
Ще поизчакам да завторите, за да потретваме заедно. Няма да се деля от вас, я  Mr. Green

Ето, Таш ме разбира.

# 155
  • някъде там
сладурче  Hug Hug Hug дано не се потвърди диагнозата за мама

# 156
  • Варна
Таш, закъсняхме за това предимство за детската традина / и при нас го има като критерий/
Хубави ги правим , ама криви ... Това моето чаве на нищо не се радва, само коли . Вчера като му кичих марнеците, пък мрънка. Тези дето бяха коли, докато не ги разколачихме от закопчалката, не миряса.  Confused Много ми тежи това постоянно мрънкане, сърдене, пищене ... Даже и на нас не ни се радва. Като се прибера, или не ми обръща внимание или се разсърдва и почва да хвърля разни неща, заради това че съм го оставила...  Confused
Пък и таткото ми оказва една помощ ...  ooooh! Вече в пряк текст му казвам колко тежък е станал Влади, колко ми тежи да го размотавам нагоре-надолу, но пак се ослушва. В резултат корема ми взе да се втвърдява  ooooh! Мисля да ходя на коремен хирург, да ме гледа за хернии или не знам какво - мои предположения.
Та, ако има второ ще почака. Поне дребния да може да оказва помощ, но ако е бащичко, може и сам да си остане  Rolling Eyes

Айде стига съм рИвала Wink

И ко Юлче, заради мен, заради мен ще артиса кукличката  Wink

# 157
Сладурка, стиснати палци за фалшива тревога и от мен!
Бързо оправяне и на Ивчето и мъжа ти!
Таш,   Laughing ами нали ти писах какъв е проблема, нищо особено и потайно няма  Laughing

Таш, закъсняхме за това предимство за детската традина / и при нас го има като критерий/
А, имаш още малко време. Ей, сега ако забременееш и до края на годината да родиш  Flutter и хващате последния влак  Laughing Ако дотогава все още съществува това предимство  Mr. Green
Вале, аз така чаках да мине периода на ревовете, мрънкането и недоспиването. После пък ми хареса периода без тях  Joy и гледай каква я сътворихме  hahaha Не че се оплаквам  Heart Eyes

# 158
Честита Баба Марта милички с малко закъснение! Здраве и усмивки за всички Hug Heart Eyes  bouquet!

Сладурче, стискам палци да се окаже фалшива тревога за болестта на майка ти Praynig. Прегръдки Hug

При нас нищо ново и ние тръпнем около вестите от детските градини и правим схеми  Crazy

Целувки Heart Eyes

# 159
Сладурка, дано не се окаже вярна диагнозата на твоята майчица! Hug
Хубав ден от мен и да ви върви по вода.... Heart Eyes

# 160
СладурчеHug надежда винаги има  Simple Smile. Важното е да не се оставяте на лошите мисли.

Ние добре попътувахме тези дни. Всъщност решихме да отидем до бащата на Ангел и първо там да ги изненадаме. Е, така ги изненадахме, че като гръмнати останаха. Чак днес ми се обадиха по телефона да ме питат как съм, явно са осъзнали какво сме им снесли.
Оттам пък решихме, че не ни се прибира веднага в София и без това бяхме на магистралата, звъннах на Лучи и хоп- в Стара Загора барабар с детето и кучката. Пак си изкарахме страхотно, наприказвахме се, децата се налудуваха, аз се притеснявах, че след толкова време може да са се забравили, но не. Много бяха сладки душиците. Е, Дара накрая истеряса, че искаше да спи в кошарата на Тончо, ама то без магарии не може. Утре заминаваме за Рилския манастир, а на мен така ми се  Sick. айде по магистралата прав път няма проблем, но утре не знам дали ще изтрая, май ще се редуваме с Дара  ooooh!

# 161
  • София
СладурчеHug, дано да има грешка  Peace

И при нас нищо ново, дано да се оправи времето, че ми писна да сме вкъщи  ooooh!

Лека нощ   bouquet

# 162
Душки привет,

Добре си пишете, аз нищо ново, днес повечко задачки и оправях багажи за пътуването ни към СтЗ./там ще сме до неделя.Така че Таш Simple Smile Не се натъжавай, че ме няма Simple Smile  Heart Eyes
Марианче - много се радвам че добрата новина е занесена и осъзната вече. Че и с Лучи си се видяла. Дано не ти стане лошо в колата.
Юле - остави ги тези интригнатки, искат да чуят че си хубава заради нещо, уж че си бременна, а то ти си си хубава и без тези бонуси,
Сладурче - след като минете няколко специалисти тогава ще се мисли за майка ти. Не се притеснявай предварително. Моля те мила!
 Оставям ви, отиваме да се приспиваме някак, утре се отпускаме и ще почиваме, уговорили сме баби и дядовци да гледат малкото.
Поздрави

# 163
Сладурче, дано диагнозата се окаже грешна.  Praynig Hug

Гале, спокойна почивка, да ни наглеждаш. Wink

Ташче, така ми се иска да ви впиша някак си в план-графика, но програмата е супер натоварена, дори не знам дали и за Джъмбо ще успеем. Ако все пак намеря пролука, ще звъня на Цеци да ви организира. Hug

Утре май ще е хубаво времето. Днес имах работа сутринта и курдисах Симона в количката с една близалка, пуснах й дъждобрана и ходихме тук-там. Тя беше супер щастлива, че се вози, близа и пя през цялото време. Laughing

Пожелавам ви хубава нощ! Hug

# 164
Честит 3-ти Март!

Общи условия

Активация на акаунт