Пролет,слънце и цветя,греят Ноемврийски личица

• 29 821
  • 746
  •   1
Отговори
# 165
Честит 3-ти март!

# 166
  • София
 bg Честит празник, момичета!

Аз си поработих за днес порядъчно вече. Времето прекрасно, а Василия ми скрои номер баш когато имам желание да поизлезем и да си направим хубава разходка. Сутринта се събуди с мен в 5.30 и още в 11.30 почна да ми мрънка, че иска да спи, а бяхме се разбрали с Таш да се видим с децата  Confused Ташче, не ни било писано и днес, направо си забравихме физиономиите вече  Sad  Надявам се поне да стане по-рано, че да хванем светлото и да поизлезем все пак.

Отивам да използвам намалението и аз, че тежък ефир тая сутрин имах и съм зомбясала вече.

Хубав ден от мен! Hug

СладурчеHug Моля се да не е това! Praynig Ще ти звънна.

# 167
Честит празник!
Днес времето бе чудно за разходки и ние с Лили се възползвахме от сутринта, като отидохме в зоопарка и прекарахме цели 3 часа. На слона сигурно му омръзна да ни гледа. Laughing Дори на мен не ми се прибираше. Сега детето все още спи, а аз творя разни неща в кухнята....
Все едно е пролет, още малко и сякаш ще започнат да правят пъпки кестеновите дървета пред прозорците. Simple Smile

Хубава вечер ви пожелавам и въпреки проблеми и притеснения, нека тази вечер я прекараме с хубаво вино и сладка раздумка с приятели/семейство! Понякога положителните емоции и мисли наистина променят съдби... Heart Eyes Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower

Последна редакция: ср, 03 мар 2010, 17:13 от totonto

# 168
Честит празник мили дами!
Българки такива 3 март!

# 169
  • София
Честит ни празник! Ние днес бяхме в Патиланци и Митко си игра в детския къд без да се налага някой да седи при него. Порасна ми момчето  Heart Eyes Заведохме го да види как се рисуват лица и да видим ще стои ли кротко, че да го рисуват, а той само това и чака. Само дето не изрита другото дете от стола. Настани се удобно и стоя като професионален модел кротко и много хареса резултата. Постоянно търси огледало да се гледа  Party . Ето го:

# 170
  • София
Еееееееееееее, Скреч ........и ние бяхме там. Някъде към 2-3 ч . Ако си видяла една луда търчаща насам-натам в малката джунгла .....е аз съм била  ooooh!. Нашето, за разлика от вашето  Mr. Green....само викаше Мамооооооо ела, мамоооооооооооо.....и за ръчичка. Непри знава какичките, леличките и другите деца. Просто кошмар. Каква детска, кви 5 лв????????? ooooh! То ще реве нон стоп за полата на мама.
Ставам да си пусна едно кафе, че едва гледам. Нина имаше поредното изпълнение тази нощ. Пи поне 4 пъти сок. От това заспи-събуди се съм непрекъснато с главоболие. Не стига, че спа малко ми напоследък и сънувам....при това едни тежки сънища. Много ме натоварва. Никога не съм сънувала често „ само от време на време „. Явно имам нужда от почивка.

Цеце, напълно съм съгласна за третомартенскатата телевиция „ гюбеците и .......“. Простотия от класа. Толкова хубави български филми имаше на тази тематика. Да бяха пуснали някой от тях...

Уф, айде..Хубав ден „ ако и да е дъждовен“....

# 171
Добро утро!

Мдаа...и аз се присъединявам към мнението на Цецето   Confused То такава простотия до тази година май не се бе случвала  Tired В България май католическите празници вече са повече на почит...

Скреч, браво на сладкото лъвче  Hug

Катенце, определено имаш нужда от почивка  Hug И аз сънувам много "приятни" сънища от 2-години насам  ooooh! Имаше период, в който не знаех кое е по-добре - да заспя вечер, за да се отърва поне за няколко часа от болките, или да ги търпя целодневно, но поне да си спестя поредния кошмар  Tired

Лилия напредва с рисуването  Heart Eyes Вече рисува хората с ръце, крака,..определя мъжа да е с панталон, жената с рокля,..притурва шапки, копченца,.. Heart Eyes Говорих с няколко учителки, които казаха, че определено има талант, но е рано да я записвам на курсове, защото все още прави всичко самоинициативно, без да се вслушва в съвети. Така че ще почакаме още 1-2 години.

Христо има мъъъничък проблем с темпото на писане  Confused Нали съм нервачка, реших, че се разсейва и не полага необходимите усилия в училище, за сметка на тези у дома. Позволих си дори да го упрекна на няколко пъти  Embarassed Онзи ден една госпожа от градината му срещнала госпожата му от училище. Та първата попитала втората  Mr. Green как са децата , справят ли се... А госпожата веднага за Христо заговорила с въодушевление как имала едно 6-годишно дете (вече 7) , което било 'огън' по думите и  Blush Нямало нещо, което да му се опре и пишел най-красиво и правилно от всички деца  Shocked Което мен определено ме шокира  Crazy Аз всеки ден се разпявам у дома :"Пиши красиво!"  Embarassed
И нали живея с малоумници  Sick долу му говорили да съм пиела оцет, като съм се ядосала  ooooh! Бива ли такава простотия, бе майчета  #Cussing out

Па, да се пооплача, де  Blush

Хубав ден!

Последна редакция: чт, 04 мар 2010, 09:01 от Rossalinda

# 172
  • София
Момичета извинявайте за срещата, но не стига че ми спряха интернета,а и детето пак е болно(от петък) newsm61.  Извинявайте за поредното ми оправдание. smile3525
Скреч, Митко е много сладък така. Heart Eyes
Кате, мерси за закуската.
Роси, не се нервирай! Иначе прототията я има навсякъде. Peace

Последна редакция: чт, 04 мар 2010, 10:04 от deskata666

# 173
  • София
Здравейте, мили мои  Hug

Катюшка, хубава закусчица си ни спретнала /и вестника изчетох/ Laughing

Скреч, голям сладур е Митето така, душица  Hug

1.Къде видяхте Цецето да се оплаква от телевизията вчера  newsm78?Даже по мненията и се рових и не видях  Mr. Green.Аз пък гледах два от любимите ми български фима "От нищо-нещо" и "Дами канят" и си помислих колко хубаво са се сетили да направят фимов български маратон Laughing.Прави са хората, че няма как да се угоди на всички.

2.Ще подарявате ли нещо /и какво/ на лелките от яслата?

3.Александър казва на зеленото-червено, на червеното-също.Рано ли е да се мисли за далтонизъм или може да ме лъже  newsm78

# 174
  • Варна
Здравейте и от мен  Hug

Имам страхотно главоболие  Tired Подадох документи за яслата, но все още не мога да се примиря от избора който направих или по-скоро от това, между което трябваше да избирам. И все го мисля, та от мислене главоболие си докарах  Tired Пък може както казва Катюш, от недоспиването да е. Само че аз пълня кисело мляко  Grinning

Таш
1. мисля, че във фейсбук мернах нещо.

2. ако  за 8 март питаш - мисля да взема по 1 зюмбюл и да им го връча на лелките - 5 бр.

3. по-скоро е някаква игра. Да знаеш, Али знае че зеленото е зелено, ама нарочно те дразни  Wink
Сега се сетих,  като карам Влади на яслата и спра на червен светофар, почва да ми подвиква отзад - даавааааай, караааай. А винаги като пресичаме съм му обяснявала, че трябва да светне зеленото за да пресечем Rolling Eyes Дали пък не бърка червеното със зелено  Mr. Green

Роси, ами след като едното дете има дарба да рисува хубаво, то другото няма ка да не пише красиво  Wink Стига си тормозила детето  Heart Eyes
А за родата , немам думи направо. Чак не мога да повярвам че има такива хора, които могат да кажат такива неща. И те не са много възрастни все пак...

Лек ден

# 175
  • София
1, Във фейсбука беше писала Цецето, ама аз нали чета набързо та ми се размазват малко нещата.
2, Понеже не благоволиха да ни приемат ( чак сега пускат яслата и градината) няма ПЪК да им купя нищо  Mr. Green.
3, Според мен е грешка на езика ( не възприятието ). Из нета, ко пише?

момичета, заспивам. Просто не е честно  Rolling Eyes

# 176
Ало, красавици!

Имам въпрос. Сори, ама съм от дълбоката провинция и Софето го знам само централно. Mr. Green Та, викате трамвай 7 от Халите до Джъмбо, ама нали Мария - Луиза я копаят нещо?? newsm78 Върви ли пущината или ко да прая? newsm78 Mr. Green Hug

Ташче, и Моната така ги бъркаше по едно време, ама сега ги оправя. Мисля, че и при вас е такова временно объркване. Simple Smile

Роска, слушай колежките даскалици и не си тормози детето. Hug Ако имаш доверие на учителките му, де. Аз съм такъв тип даскал - право куме в очи и не пестя похвалите и порицанията пред родителите. Та, ако им вярваш и те ти казват, че Христо е "огън" само поддържай огъня, но не го пришпорвай. Hug

Скреч, Митко е сладко малко тигърче. Мисля си, че и на моята Мона много би й харесало да я намацат така. Даже прекалемно би й харесало. Сигурно няма да даде да я измия после. Laughing

# 177
Таш, 1. Цецето много добре описа във фейсбук почитането на най-големия български празник от двете водещи телевизии у нас - гюбеци на концерта на Слави Трифонов по бтв и турски сериали по нтв  Confused Не става въпрос за култовите български филми, в никакъв случай  ooooh!

2. Имай предвид, че грижа за децата в детската градина основно полагат лелките. Учителките , в повечето случаи, само си провеждат занятията (тук мога да се впусна в подробности и да спомена за улеснения вариант -двд  ooooh! , но не му е времето  WinkPeace Оттук нататък ти решаваш, но от личен опит, покрай майка ми, знам че боли , когато трудът им не е оценен  Confused Аз не делях учителки и лели  Peace Подарявах винаги цветя в саксия , което според мен е най-удачен вариант. Ако жената обича и отглежда цветя у дома, ще си го занесе и ще му се радва, ако пък не отглежда цветя, ще го остави в групичката и ще му се радват децата , което пък  е залегнато в образованието, така или иначе  Wink

3. Най-вероятно Алекс ти прави номера  Laughing Големи маймунки са. Лили много често го прави. Издебни момент, когато не предполага, че го изпитваш и тогава го питай, но не смесвай двата цвята  Peace Т.е , когато питаш за червен, наоколо да няма зелен , а за зелен ще питаш в друг момент  Peace

Валенце, хайде отдъхни си  Hug Все пак се е взело някакво решение , дано се окаже правилното в последствие  Hug
Що се отнася за децата - Лили прилича на баща си - той рисува със замах, дори в основното училище госпожата му искала да го изпраща в художествено училище, но разбиранията на родителите му...  Confused А Христо прилича на мен  Blush Аз пиша грозно , но рисувам добре, когато гледам нещо  Laughing

Хохо, мъжо се прибра  Heart Eyes

Хайде, до!

П.п: Деска, госпожата му на мен нищо не казва  Rolling Eyes Тя не знае, че с въпросната госпожа, на която го е казала, сме познати  Wink Така че, при всички случаи е достоверно  Heart Eyes Тук просто забравих да спомена за какво всъщност разказах всичко това - стана ми мъчно, че така съм го пришпорвала, както казваш ти  Tired Два дина само си го милвам, докато пише, без да казвам за какво, а той ме гледа странно  Mr. Green
Да си надивеете в Софето  Hug

# 178
  • Хасково
Привет на всички, малки и големи!!!

Аз, такова, по въпросите на Таш....
Мисля да взема цветя за всички, леличка 1бр. и 3бр. мед.сестри – госпожите! РосиHug мерси, че ме подсети за варианта саксийки. Страхотно!!!

Аз да се притеснявам ли, че Стела не познава цветовете newsm78....все още. Баща й е буквално пред нервна криза, честно Shocked. Всъщност, твърди че има липса на цветоусещане, а не далтонизъм, то било друго. Стела зане само, че колата ни е черна, и познава само този цвят ooooh!...Всичко останало е зелено, или мамо кажи ти Tired.

Скреч, Митето е невероятен сладур Heart Eyes. Стела не пожела да я овапцат на РД на братовчед й. Каза само „мръсно има Криско” Mr. Green

Сладурче, много стиснати палци за майчето ти Praynig

Стела не е особено добре, снощи пак повърна от секретите в носа.... даваме два вида сиропи за отхрачване, но пак дере нещо....Голямо кашляне. Утре ще я водя до педи, да видим какво ще измисли....

Друго не се сещам, че пиша на уърд и ще копирам сега
До скоро и слънчево настроение за всички Heart Eyes

# 179
На всяка манджа мерудия  Mr. Green Весе, не мисля, че трябва да се притесняваш, пък Десо чак се ядосва  Laughing Сестра ми , когато е тръгнала на училище все още не е познавала цветовете  Peace Явно не е проявявала интерес, нямам идея, но и баща ми така се е ядосвал  Rolling Eyes То, пък може да излезне и като някакво умишлено блокиране от страна на детето, ако усеща натиск, знам ли  Rolling Eyes
Бързо оздравяване  Hug

Ох, Лили седи на тоалетната чиния и пее  ooooh! От няколко дни като чишне малко, усеща се и се стисва  Confused Кога ще се научи да чишка на тоалетната чиния инатчето  Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт