Честит празник, момичета!
Надявам се поне да стане по-рано, че да хванем светлото и да поизлезем все пак.
Моля се да не е това!
Ще ти звънна.
Заведохме го да види как се рисуват лица и да видим ще стои ли кротко, че да го рисуват, а той само това и чака. Само дето не изрита другото дете от стола. Настани се удобно и стоя като професионален модел кротко и много хареса резултата. Постоянно търси огледало да се гледа
. Ето го:
. Нашето, за разлика от вашето
То ще реве нон стоп за полата на мама.
В България май католическите празници вече са повече на почит...
И аз сънувам много "приятни" сънища от 2-години насам
Имаше период, в който не знаех кое е по-добре - да заспя вечер, за да се отърва поне за няколко часа от болките, или да ги търпя целодневно, но поне да си спестя поредния кошмар 
Вече рисува хората с ръце, крака,..определя мъжа да е с панталон, жената с рокля,..притурва шапки, копченца,..
Говорих с няколко учителки, които казаха, че определено има талант, но е рано да я записвам на курсове, защото все още прави всичко самоинициативно, без да се вслушва в съвети. Така че ще почакаме още 1-2 години.
Нямало нещо, което да му се опре и пишел най-красиво и правилно от всички деца
Аз всеки ден се разпявам у дома :"Пиши красиво!"
долу му говорили да съм пиела оцет, като съм се ядосала
Бива ли такава простотия, бе майчета

?Даже по мненията и се рових и не видях

Подадох документи за яслата, но все още не мога да се примиря от избора който направих или по-скоро от това, между което трябваше да избирам. И все го мисля, та от мислене главоболие си докарах
Пък може както казва Катюш, от недоспиването да е. Само че аз пълня кисело мляко 

Стига си тормозила детето 
Върви ли пущината или ко да прая?

Ако имаш доверие на учителките му, де. Аз съм такъв тип даскал - право куме в очи и не пестя похвалите и порицанията пред родителите. Та, ако им вярваш и те ти казват, че Христо е "огън" само поддържай огъня, но не го пришпорвай. 

, но не му е времето
)
Оттук нататък ти решаваш, но от личен опит, покрай майка ми, знам че боли , когато трудът им не е оценен
Подарявах винаги цветя в саксия , което според мен е най-удачен вариант. Ако жената обича и отглежда цветя у дома, ще си го занесе и ще му се радва, ако пък не отглежда цветя, ще го остави в групичката и ще му се радват децата , което пък е залегнато в образованието, така или иначе 
Т.е , когато питаш за червен, наоколо да няма зелен , а за зелен ще питаш в друг момент 
Все пак се е взело някакво решение , дано се окаже правилното в последствие 
Аз пиша грозно , но рисувам добре, когато гледам нещо 
Така че, при всички случаи е достоверно
Тук просто забравих да спомена за какво всъщност разказах всичко това - стана ми мъчно, че така съм го пришпорвала, както казваш ти
Два дина само си го милвам, докато пише, без да казвам за какво, а той ме гледа странно
мерси, че ме подсети за варианта саксийки. Страхотно!!!
....все още. Баща й е буквално пред нервна криза, честно
...Всичко останало е зелено, или мамо кажи ти
.
. Стела не пожела да я овапцат на РД на братовчед й. Каза само „мръсно има Криско” 

Явно не е проявявала интерес, нямам идея, но и баща ми така се е ядосвал 
От няколко дни като чишне малко, усеща се и се стисва