Пролет,слънце и цветя,греят Ноемврийски личица

• 29 822
  • 746
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Катюша, не мой да бъде! Как така си била там, като ние до към 2:30 бяхме още вътре, а след това ходихме да го рисуват! Егати как сме се разминали! Я за достоверност да де питам бяха ли се блъснали вече двете коли на пешеходната пътека  Mr. Green ?
Роси, направо ме караш да се пуля като разправяш за Лили  Party . А аз пишех много грозно като малка(учудващо добре съм си запазила краснописа и до днес обаче  Sick )  и много се дразнех като ме обсъждаха колко съм била мърлява в писането.
 Таш, ти сериозно ли му се притесняваш за бъркането на цветовете? Митко мисли, че жълто се казва самата игра(това дето малки  формички се набучват на една пластмасова решетка), ама изобщо не му се тормозя.
 Весе, ама вие казвате ли и ги, че да ги познава? Щото и Митко не ги знаеше, но никой не му ги беше казвал  Mr. Green

Абе как да му обясня на това дете, че не мога да накарам рисунката да се движи? Иска да рисувам вуйна му, после братовчед му и накрая ме кара да бутна детето да суче на вуйната  ooooh! Трябва да рисувам крава, дядо му, пръчка в ръката на дядо му и всички те трябва да се движат. Вика им, бута ги и накрая се сърди, че пръчката не се движи. Калинката иска да пишка и да ака. А как м***а му се рисува вода?

# 181
  • София
 rotfImbo rotfImbo rotfImbo скреч,  ти си го закъсала. 

# 182
  • София
Скреч, бяха се ударили. Вече бяха се ударили , като си тръгвахме бяхме на тротоара. Бяхме спрели на поянката точно срещу Патиланци. Как сме се разминали само....

# 183
  • София
Добра вечер   bouquet

Бебе Вико днес получи една ваксина-почерпка и сега ми е притеснено. Дано да няма странични реакции  Praynig

Сега да си похваля голямото гардже  Laughing - Кари вече е без памперс, от около 3 седмици  Peace Възползвах се от оставането й вкъщи и свършихме тази работа. Стана много лесно, просто се осъзна в един момент. Сега се мъчим с нощния памперс, но предполагам до седмица-две и него ще го разкараме  bowuu

Скреч, верно си го закъсала с тия картинки  Joy

За яслата на 8-ми март, мисло по една скромна китка и толкоз  Sunglasses

Оставям ви, че ми се спи страшно  Tired

# 184
Креми, браво за памперса. Дано успеете за толкова кратки срокове. Дара отдавна е само на нощен памперс, но понякога се изпуска в гащите (по-често за акито  ooooh!). А сутрин обикновено не мога да я накарам да седне на гърнето. Все има по-важни задачи и докато махнем памперса, вече се е изпишкала.
Дано бебе Вико да няма проблеми с ваксината.
Скреч, закъсала си го душата. Бегай да се записваш на курс по компютърна анимация  Simple Smile
За 8-ми март мисля да вземем две кутии бонбони (или нещо сладко) и две кутии голям сок - по една бройка за двете смени да се почерпят. Зюмбюли и без това ще получат безчет. Аз не обичам да подарявам цветя, защото все си представям как след седмица отиват в боклука.

# 185
  • София
Хайде пак да се изкажа  newsm47

Объркаха ми се представите с тоя почивен ден по средата на седмицата, все си мисля, че е понеделник /не че се оплаквам, де, само споделям/.

Скреч, ти караш ли колата редовно, май не си казвала скоро?А Катюша те е видяла и се е скрила, да знаеш  Laughing
За рисунките, може да буташ Митето и да казваш, че го бута някой от рисунката /прозвуча малко страшно  Mr. Green/.Аз така го дърпам за ръчичката на "дядо и ряпа"  newsm47

Креми, браво на вас и малко ви завиждам за памперса  Heart Eyes.Бебчо Вики ще е добре, а Пентаксим ли е вече официалната ваксина?Срам, не срам, ние не сме сложили четвъртия, ще се пробваме напролет /Цеце, това една дума ли е  newsm78/.

Аз не обичам да подарявам цветя, защото все си представям как след седмица отиват в боклука.
и аз така, а в последно време не обичам и на мен да ми подаряват.За празниците винаги предупреждавам Слави да не ми взима, че той се обърка, милият, кога какво искат жените  newsm47
Роси, аз също не деля сестри и лели в детската, или ще има за всички или за никой, иначе ми се струва малко обидно.Ще ми хрумне нещо, не ми се иска цвете  newsm03

Галаксииии, ще и омрънеш на Стара Загора, идвай си  smile3534

От месец насам непрекъснато правя на Алекс сок от ябълка+морков-много го обича.
Весе, все се сещам за вас, прояде ли Стелката ябълки или лелята лъже, какво се оказа  Joy Joy Joy

# 186
  • София
Хем ми се иска да се изкажа, хем ме мързи, че съм си изразходила творческата енергия за днес вече  Mr. Green

Правилно, Таш, напролет се пише  Peace  И аз така се сещам за Весето и ябълките, беше ми много забавна историята  Laughing

Какво сте се закахърили за тия цветове, все едно айнщайнчета си отглеждаме и на 2 години трябва да знаят всичко /макар че Айнщайн е проговорил на 3г. и са го смятали за бавноразвиващ, пък на 42 е получил Нобелова награда за физика Wink/ Василия и тя само ги налучква. На 1 г. и половина знаеше 2-3 цвята,  но пък и аз, признавам си, не съм я занимавала много  Embarassed и сега показва каквото й дойде. Хич не се впечатлявам. Племенникът ми на 2г. рецитираше една цяла книжка наизуст  Crazy, а Василия не знае и 2 реда от стихче, но това също не ме притеснява. Все пак ще трябва и аз да проявя повече активност, че това мойто на нищо не прилича...Току-виж детето имало някакви заложби, пък аз му спъвам развитието.

Аз пък обичам цветя, по разбираеми причини  Mr. Green

Отивам да се приспивам с някое филмче, Василия тая вечер е на пансион у леля си.

Лека и на вас!

# 187
Не ми казахте за трамвая.  Crossing Arms Искате да се объркам, знам си. Crossing Arms Grinning

# 188
  • София
Дитка, нищо не разбирам от трамваи, иначе бих помогнала  Blush

А как се маха нощния памперс? Следобедният го махнахме, в яслата слагат, но е сух. Но за другия си нямам идея. Трябва да я оставя да се напишка ли или?

И аз много обичам цветя, особено като ми ги подаряват  Mr. Green

# 189
Не ми казахте за трамвая.  Crossing Arms Искате да се объркам, знам си. Crossing Arms Grinning

Май 7-мицата щяла да се движи по успоредната на Мария Луиза Peace Ето повече  http://www.sumc.bg/bg/transport/routeChanges

# 190
  • София
Креми, нощния се маха като дневния. Просто го махаш и толкова. Постилаш непромокаемо нещо под детето за всеки случай и си приготвяш гърнето до леглото. Аз на Митко забравих да му сложа памперс една нощ и той пишка чак на сутринта(като ми каза, че му се пишка), следващата нощ пак така и готово. Понякога се случва да започне да пишка и тогава да скочи с "пиш,пиш" от леглото, но за това има пелена отдолу. Обаче 2 нощи се случи да пишка без да ми каже, а аз си мислех, че няма нужда да постилям предпазни слоеве на леглото и сега си имам 2-3 големи петна на матрака  Sick . През обедния сън никога не е пишкал(наблюдавам го от 6 месечен).

# 191
  • София
Креми браво за памперса и спокойно за Вики- всичко ще е наред.
Ние с памперса по време на сън нямаме проблеми,но иначе....Трябва да е без памперс и поне веднъж да се е напикал и преобул и след това може да си каже предварително за следващото пишкане.
За цветята в детската градина май няма да се притеснявам.Сигурно детето още ще си е вкъщи.  newsm78
Аз не харесвам цветя(освен ако са изкуствени и то само рози).

И аз не се оправям с тези трамваи  Embarassed

# 192
Привет, мами!

Честити празници Баба Марта и 3-ти март!

Ние нали вече не спим на обяд, като се събудим и си хапнем обяда, си плюем на петите и беж да ни няма по улици и паркове, докато стане време и татито да се прибира.
Сладурка, дано диагнозата на майка ти е грешна и всичко да се нареди по най-добрия начин.
Скреч, много е сладко човечето с тази муцунка. При тези желания на Митко, би трябвало по-скоро куклен театър да му разиграваш, вместо да рисуваш.
Аз си мисля, че няма нищо притеснително в това, че децата не познават цветовете. Четох, че това става към три годишна възраст и то първо с основните цветове – червено, зелено, синьо и жълто. В други статии пише и за по-голяма възраст. Иначе може да им знаят имената, но ги свързват по-нататък. Дари не съм я учила на това, но ми прави впечатление, че безпогрешно назовава розовото. И на други папагалски неща не съм я учила, като например как се казваш, на колко годинки си, къде живееш и т.н. и чак срам ме хвана като я разпитваха вчера на подобни въпроси.
Креми, браво за махнатия памперс. Аз продължавам да чакам по-подходящо време и все отлагам.
Аз за Дари съм набелязала какви ли не курсове и обучения, но за рисуването не се бях сетила. А навремето ходех на курс по рисуване с голям успех. Новото при нас е, че от около месец започна да драска и на моя лаптоп на Paint-а разни красоти с мишката, с различни цветове.   
И има малък напредък с яденето на ябълки – от няколко дни хапва по едно мааалко парченце. А иначе стана върл фен на студения чай на баща си Nestea.
Попаднах на едни тестове на българските сирена, може да ви е интересно: http://www.aktivnipotrebiteli.bg/docs/TEST_Sirene_2_2009.pdf . Аз купувам сирената на Маджаров. Оказва се, че те не покриват стандартите за съдържание на мазнини, но са от най-добрите, наред със сирене „На баба” и „Жоси”. 

Лека вечер!

# 193
  • София
 Blush И аз не знам за тарАмвая, движа се така  newsm01 последните 20 ( близо) години. Това за трамваите по Ботев и аз го чух, но от там нататък. Нещото, което мога да ти помогна е да те закарам   Flutter ( стига да съм свободна от наряд ) .
Айде още един ден и почивка, че вече се не трае тази седмица. Пък и с тоя снеговаллеж, дето го чакаме направо ми става лошо....

Хубав ден момичета  Hug

# 194
Рано е още за цветовете, чак след 3 години и нещо почват да схващат идеята. Дани не знае какво е цвят  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт