Роси, направо ме караш да се пуля като разправяш за Лили
. А аз пишех много грозно като малка(учудващо добре съм си запазила краснописа и до днес обаче
) и много се дразнех като ме обсъждаха колко съм била мърлява в писането.Таш, ти сериозно ли му се притесняваш за бъркането на цветовете? Митко мисли, че жълто се казва самата игра(това дето малки формички се набучват на една пластмасова решетка), ама изобщо не му се тормозя.
Весе, ама вие казвате ли и ги, че да ги познава? Щото и Митко не ги знаеше, но никой не му ги беше казвал
Абе как да му обясня на това дете, че не мога да накарам рисунката да се движи? Иска да рисувам вуйна му, после братовчед му и накрая ме кара да бутна детето да суче на вуйната
Трябва да рисувам крава, дядо му, пръчка в ръката на дядо му и всички те трябва да се движат. Вика им, бута ги и накрая се сърди, че пръчката не се движи. Калинката иска да пишка и да ака. А как м***а му се рисува вода?

Възползвах се от оставането й вкъщи и свършихме тази работа. Стана много лесно, просто се осъзна в един момент. Сега се мъчим с нощния памперс, но предполагам до седмица-две и него ще го разкараме 

.Бебчо Вики ще е добре, а Пентаксим ли е вече официалната ваксина?Срам, не срам, ние не сме сложили четвъртия, ще се пробваме напролет /
/.

/ Василия и тя само ги налучква. На 1 г. и половина знаеше 2-3 цвята, но пък и аз, признавам си, не съм я занимавала много
, а Василия не знае и 2 реда от стихче, но това също не ме притеснява. Все пак ще трябва и аз да проявя повече активност, че това мойто на нищо не прилича...Току-виж детето имало някакви заложби, пък аз му спъвам развитието.
Искате да се объркам, знам си. 

последните 20 ( близо) години. Това за трамваите по Ботев и аз го чух, но от там нататък. Нещото, което мога да ти помогна е да те закарам
( стига да съм свободна от наряд ) .