Аз днес много бързо се оправих сутринта и изскочих от нас по задачки, ходих да внасям депозит за екскурзия-подарък на бабата и дядото на мъжа, че имат юбилей и ги пращаме на почивка в Гърция.
душиците. После направих един тур по центъра-сама и с енакефих максимално, беше сутринта, всички тъкмо отваряха магазините, нямаше много хора-както обикновенно /липсваше блъсканицата. и се разходих, прибрах се пеш, после хапнах на крак нещо, пих си кафенце в Costa coffe и така с усмивка кацнах в нас следобеда...../пуснах едно развлекателно филмче и ей ма на.Юлчето ме разби с теориите си за децата на ДжОлката. хммм - аз стратегии нямам все още. Ама то нашето кЪрсиво, само да се оправя....
хахахаЕли - Марианче - само добри новини от вас искам да чувам, ОК?
Бакси и от теб така? ахЪ.
Диди - аххх, мо-р-е-т-ооооооо!

Целувки и до скив.
браво на теб...трябва да се помага на младите, пък последната дума пак ще е тяхната 
Другата леля пък й изпратила от Италия една официална роклА от сатен и газ, дълга до земята, като някоя принцеса е с нея
Беше ми останал арпаджик и в една голяма кошница с Василия насадихме лукчетата, покълнаха и вече си имаме 10-сантиметров зелен лук
Приятна вечер ви пожелавам! 
) честит рожден ден на баткото! Да расте здрав, умен и красив
мисля че може да предложи да изберем по-малкото зло да направим една снимка и ако няма нищо на гърдите да не я блъскаме с АБ, че си ме страх да не стане резистентна ......... оф ясли яслииииииии

Васето е прелестна с роклето.
.Малко нервно си ни го сервирала, ама нищо 
.Ти ли се пазариш или Сашо?
.Александър е 90см, но взех да се успокоявам, че Слави е бил дребничък до 7-ми клас и после е дръпнал.Е, друго си е да расте висок от малък, ама да видим