Гале,успех на интервюто!

Иначе реве в истинския смисъл на думата, когато иска да играе с батко си навън, а той хукне с по-големи дечица
Между тях съществува неописуема обич и неразривна връзка
Дай Боже все така да са! Един без друг не могат, винаги се търсят, винаги се защитават,..въобще изпълват ни отвсякъде 

Довечера се събираме, за да отпразнуваме. 
. А аз мисля да я водя на баячка, само да намеря някоя. Струва ми се, че има повече от нормалното страх от изоставяне. Само повтаря " мойа мама ше дойде да ме земе", " мойто тате ще дойде да ме земе", мойта мама (тате) няма тави". Така си играе и с куклите остави куклата, направи няколко крачки и се връща тичешком, гушка я и почва да нарежда " няма тава теба, няма пачеш". А като я оставяме на бабиндом не ни пуска. Онази вечер я дадохме на свекитата, снощи ни я докараха и тя не е спряла да повтаря "мойта мама ше дойде, няма тави Мишето" и все в тоя дух е нареждала. 
Стела беше доволна и щастлива!

Няма пълно щастие и за нея 
честит юбилей на дядо ти! Дай Боже всекиму да доживее до такава възраст!
, но помага за кратко. Тази сутрин предупредих госпожите в яслата, а едната веднага се усъмни, че е шарка
. Викам как, като е само на едната ръка и от неделя, откакто се появиха, няма нови пъпки 

! И играта с куклите колко много говори! Чела съм за този страх от изоставяне при дечицата, че бил често срещано явление при децата и се появявал даже при много самостоятелни деца, но отминава. Все пак и на Весето предположението ми се струва вариант за проблема.
!
.
. За частната и аз бях чела преди време, че приемат с изпит, но повече нищо незнам, освен, че съм попадала във форума, че било една бала пари посещението и
. Балеринката е прекрасна, със сигурност ще се чувства добре на село.
. Как искам да се видим.
.
.
.

Като ги перне критическата мъжете и ... лошо 
Лошата новина е, че вчера извадих летните дрехи и НИТО ЕДНА пола не мога да закопчая, добрата е, че панталоните, които носех през август и септември когато бях бременна ми стават
Разби си мъничкото носле, тека много кръв, а челцето и е натъртено
Утре ще я водим на уши-нос-гърло, тъй като не успяхме да го хванем следобед, дано не е счупено нослето