Пролет,слънце и цветя,греят Ноемврийски личица

• 29 982
  • 746
  •   1
Отговори
# 585
Оооо като ви слушам Християна е същата.Реве за щяло и нещяло и като си науми може и да не спре дълго време.Каквото каже нейната на 2 не става.От възрастта ще да е ,всичко ще мине не се безспокойте.
Гале,успех на интервюто!

# 586
ЧЕСТИТО ВЪЗКРЕСЕНИЕ ХРИСТОВО! ВО ИСТИНА ВЪЗКРЕСЕ!
Здравейте и от мен!
Радвам се, че тези, които се разписаха след празничните дни са изкарали чудесно!
Гале, успех днес! Цеце, Васето е пораснала много. Аз отдавна не съм влизала в албума, за да видя и другите дечица, ще го направяв най-скоро време. Heart Eyes Hug
Децата не са с мен, ще си ги взема обратно през идващия уикенд, сега гледам да се концентрирам максимално в работата и отметна повечето неща.
Една приятелка точно преди Великден ми се обади, че мъжът й след 20 години брак и пораснало дете - студент 1-ва година е решил да се разделя с нея, имал връзка, и както се досещате лоши думи, физическа саморазправа.... И все ми е в главата и я мисля и чувам постоянно - за подкрепа, и това много ми помрачи празника, представям си какаво й е на нея.

Хубав ден ви желая, ще чета, но сигурно ще драсна някой ред по-късно вечерта.

# 587
Лили плаче само от обида - когато и викнем по-силно, когато не и разрешим да направи или да вземе нещо,..прави квадратна устичка , отива си в стаята, сгушва се в ъгъла на леглото си и заплаква тихо  Sad Иначе реве в истинския смисъл на думата, когато иска да играе с батко си навън, а той хукне с по-големи дечица  Crazy Между тях съществува неописуема обич и неразривна връзка  Heart Eyes Дай Боже все така да са! Един без друг не могат, винаги се търсят, винаги се защитават,..въобще изпълват ни отвсякъде  Heart Eyes
За нас не се е случвало да плаче, тъй като почти винаги и навсякъде са с нас. Дори с радост тръгва с други хора , определено търси разнообразие  Laughing

Гале, успех на интервюто  Hug

А днес дядо ми има юбилей- навършва 80години  Heart Eyes Довечера се събираме, за да отпразнуваме.

Смятах, че ще успея да попиша, но не би  Crazy

Целувам ви Heart Eyes

# 588
Благодаря ви момичета за успеха! Ще имам нужда голяма.
За децата, това което пишете го наблюдавам и аз, абсолютно същото е и при нас,......
Тотонто - живот кво да правиш.
Роси - честит юбилей на дядо ти.

# 589
  • София
Привет,

Гале, стискам палци.
Роси, честит юбилей на дядо ти.
Тотонто, много кофти се е получило с твойта приятелка.

Аз днес сутринта качих Стефчо на колата за Бургас - чакам да ми звъннат като пристигнат и вече ми е мъчно за него. Ще е там до края на април.

Зарила съм се с работа...вкъщи правим ремонт...но все се надявам и да си почина.
Приятен ден   bouquet

# 590
И ние се прибрахме вчера. То нашто беше г*з път да види, но си прибрахме детенцето. Дара пак е напълнила бузките като след всеки престой при баба и дядо. Много слушала. Няколко пъти е попитала за нас, те са казали, че мама и тати са на работа и не е имало никакви проблеми. Очето съвсем е минало, но пък на тръгване взе да кашля. Там няма откъде да е пипнала вирус, сигурно е настинала. През нощта доста кашля и даже си правих планове да не я пращам на ясла. Сутринта стана една весела и бодра, изкашля се един път и край, та я пуснах. Днес като я взема и без това сме при педи за бележка за отсъствията, ще и види гърлото.
Малко ще ви занимая с бременните си емоции  Embarassed. Тази сутрин бях на ФМ и БХС. И ... докторът доста уверено каза, че е момче. На мен ми се струва доста раничко за такива твърдения, но подсъзнателно започвам да се настройвам. А до вчера и двамата с Ангел бяхме убедени, че е момиче, даже той ми призна, че само женски имена му се въртят в главата  Simple Smile

# 591
  • от Луната
Роси честит юбилей на дядо ти
Гале и от мен стиснати палци имаш

Това, което пишете а децата явно им е от възрастта. Михаела по принцип е добра, но реши ли да пусне ината става страшно  ooooh!. А аз мисля да я водя на баячка, само да намеря някоя. Струва ми се, че има повече от нормалното страх от изоставяне. Само повтаря " мойа мама ше дойде да ме земе", " мойто тате ще дойде да ме земе", мойта мама (тате) няма тави". Така си играе и с куклите остави куклата, направи няколко крачки и се връща тичешком, гушка я и почва да нарежда " няма тава теба, няма пачеш". А като я оставяме на бабиндом не ни пуска. Онази вечер я дадохме на свекитата, снощи ни я докараха и тя не е спряла да повтаря "мойта мама ше дойде, няма тави Мишето" и все в тоя дух е нареждала. Tired
Марианче, мисля, че може да се познае пола, дори и толкова рано. Аз почти през цялата бременност мислех, че ще е момче, но не би. Та може и вие, както си мислите за момиче да е момче Simple Smile

# 592
  • Хасково
Честито Възкресение!!! Нека душите и домовете ни са изпълнени с обич, уважение и изобилие!!!

Ние също изкарахме страхотно на празника. Бяхме при мама в Златоград Heart Eyes Стела беше доволна и щастлива!

Гале, успех и от мен! Peace
Цеце, страхотни снимки на едно сладко бонбонче! Heart Eyes

И Стела е същата с реването естествено! Голям инат е и много ме изнервя това. Не мога да трая и често се карам, като повишавам тон, но нея това май не я трогва особено! Когато ме няма, постоянно ме търси и плаче за мен. Като е с мен плаче за баща си, а като сме тримата заедно, плаче за баба си..... Tired Няма пълно щастие и за нея Crazy

РосеHug честит юбилей на дядо ти! Дай Боже всекиму да доживее до такава възраст!

Стела е нахапана от някаква буба, цялата й лява ръчичка е в огромни пъпки, много я сърби, мажа я с Фенистил май беше newsm78, но помага за кратко. Тази сутрин предупредих госпожите в яслата, а едната веднага се усъмни, че е шарка Crazy. Викам как, като е само на едната ръка и от неделя, откакто се появиха, няма нови пъпки Thinking
Оченцето едното също е зачервено, капем капки, но не минава нещо. Ще посещаваме очен пак Crazy
Та така, общо взето сме добре.

Вики, Мишето нали ходи на ясла, да не би там лелките нещо да са я стресирали. Ако е била разстроена, да са й казали, че ако, например не спре да плаче, мама/тати няма да дойдат да я вземат. Има такива случки. Дано се оправи миличкото скоро!

Хайде, оставям ви! Лек ден! Целувки! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 593
  • София
Виктоалия, ей кам ми стана мъчно за Мишето  Cry ! И играта с куклите колко много говори! Чела съм за този страх от изоставяне при дечицата, че бил често срещано явление при децата и се появявал даже при много самостоятелни деца, но отминава. Все пак и на Весето предположението ми се струва вариант за проблема.

# 594
Здравейте милички и Честито Възкресение! Здраве и любов за всички  Hug!

С огромно закъснение и честит празник на всички цветя! Бъдете здрави и усмихнати!
Ванилия, със закъснение да ти е жив и здрав сладкия именник!
Арабелка голям майстор си, изуми ме Simple Smile.
Скреч, вече можеш да кандидатстваш освен за всички ОДЗ и за ЦДГ. А аз ти говорех за тази в Горна Баня - Зорница. Мислех си, че имаме някакъв шанс ама като гледам и там се напълниха опашките Thinking. За частната и аз бях чела преди време, че приемат с изпит, но повече нищо незнам, освен, че съм попадала във форума, че било една бала пари посещението и Mr. Green
Цеце, ще почакам с честитката, но хубаво е че има промяна и стискам палци да е за добро Hug. Балеринката е прекрасна, със сигурност ще се чувства добре на село.
Росинка честит юбилей на дядо ти!
Марианка, момченце значи, радвам се много, и в тези ранни седмици казват, а при мен се кри до късно второто мишле  Simple Smile. Как искам да се видим.
В тази връзка за пица какво се разбирате, кога?  И искам и аз при Сончето, обаждайте се като ходите. Скреч и аз съм безработна и съм неразделна с децата, така че може да се организираме да посетим Сончето. Имам и кола само дето съм супер неориентирана, ама като се съберем може да стигнем някак Whistling.
Галенце стискам палци за интервюто и бързо оздравяване на Ники.
Катюшка много сладка Ниночка, кукличка е Heart Eyes.
Креми незабравими емоции ти желая и те чакаме да разказваш.
Таш приятно пътешествие Hug.

Аз водих Васко на куклен театър, много му хареса, не мръдна докато не свърши. За Великден отскочихме до нашите, много хубаво ни се отрази. Миналата седмица пък  кумата ни беше в болница в Сф и мъжа и и едното детенце (какичката) отседнаха при нас. Ходихме на разходка аз и три деца, атракция си бяхме Laughing. Но не предполагах колко ще се занимават едни с други, да си имаш какичка да гледа бебетата бил номера Laughing

Оставям ви, че децата станаха. Целувки Heart Eyes

# 595
  • от Луната
Весе и Михаела е нахапана зверски от бълха. Пак почнаха като миналото лято. Мажа я с алергозан и завяхват сравнително бързо. Може и Стели да е нахапана от тия гадини мръсни  newsm78 #Cussing out
Скреч и аз знам че този страх от изоставяне го има, но при нея е прекалено. Не си спомням племеницата да е била така, нито пък някое от децата които познавам се държат така. Е плачат за майките си, но в рамките на нормалното. Надявам се да не са я уплашили в яслата, но е възможно. Особено едната госпожа е много проклета и даже си е позволявала да пляска децата #2gunfire

# 596
  • София
Lilcho, направо да се организираме тогава. Ти, аз и децата - пет човека  Laughing

Събирам дружина от безработни тортоуважаващи ноемврийки за след дъждовните дни!!!

# 597
Но не предполагах колко ще се занимават едни с други, да си имаш какичка да гледа бебетата бил номера Laughing

Ми аз ще изчакам тогава чедото да поотрасне  Whistling

Марианка, много се радвам за вас  Hug  Heart Eyes

Кате (Тотонто)  ooooh! Като ги перне критическата мъжете и ... лошо  Sad

Някой има ли лични впечатления от 90 дневната диета?  newsm78 Лошата новина е, че вчера извадих летните дрехи  и НИТО ЕДНА пола не мога да закопчая, добрата е, че панталоните, които носех през август и септември когато бях бременна ми стават  Embarassed

Лека нощ, че ме зове чедото  Mr. Green

# 598
Майчета, Лили падна от стълбата на леглото, т.е от втория етаж  Cry Разби си мъничкото носле, тека много кръв, а челцето и е натъртено  Tired Утре ще я водим на уши-нос-гърло, тъй като не успяхме да го хванем следобед, дано не е счупено нослето  Praynig
Много ми е мъчно. С Ицко плакахме повече от нея  Embarassed

# 599
  • София
Роска Съжалявам, миличка. Hug Много опасни стават малчуганите вече, ама колко и да се внимава се случват такива неща. Ще му мине на детето. Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт