Пиши утре как е
Дано всичко е наред. Пиши.
И ние така. Ходихме до една местност в габровския балкан - Люляците и много ни хареса. Някой ходил ли е там? Много тихо, насред гора, има сносна детска площадка, много места за бягане и игри, станцията е чиста и има разни процедури - басейн, масажи, сауна, инхалции. Замисляме се да идем, на лятото ще е много готино. 

Нямаше ли как да я заведете на спешен кабинет? Да кажеш утре какво е положението
Аз имам голям страх от падане от високо, свързан с детето, и Василия много я пазя от катерения без надзор /не го приемай като упрек това
/ За сметка на това в рамките на два часа в събота на село си лепна ръчичката на нажежената печка, падна по гръб и си натресе главата в пода /добре, че е дюшеме/ и си притисна пръстите на вратата
Но пък после това й беше за урок и внимаваше 
Стискам палци да сте добре 
Пък аз се оплаквам 
Ама напоследък нещо не мога да смогна да пиша,работа не чак толкова,ама гърч има
Ивчето днеска втори ден е на ясла от не знам колко време,забравила е и прави чак истерии,не иска и не иска тая градина! Успокоява се някак си там,но не ще и само повтаря,че иска баба да я гледа.Мъчно ми е така,не знам защо така се дърпа,каките са добри там,спокойно е,ама не ще да играе с деца и по принцип поне 20 мин като е сред непознати се крие зад краката ми и с деца не ще да играе,май много свикна с баби и големи хора 

Нещо на Нашите форумски Лилита не им върви от вчера 
Лили е добре. Днес няма оток нито на нослето, нито на челцето, не я боли като я пипаме
Май повече ние с Ицко я изплашихме, отколкото самото падане 
Аз самата имам параноичен страх от височини и също много зорко наблюдавам, но в случая тя до вчера не можеше да се качва, а и Ицко беше при нея. Той я следи много внимателно, но вчера се е улисал в детско филмче и не я е видял 
Не знам в крайна сметка, вие момченце или момиченце сте искали, но все пак си имате вече момиченце 
И все пак я наблюдавай оттук нататък в този период на годината(пролетен), дали няма да възникне същия проблем, за да предприемете адекватни мерки навреме, ако се наложи 
. Чак преди година-две откри децата като по-добри събеседници
Минават за 2 до 3 дни. Т.е завяхват, но иначе следа си остава за по-дълго време .Гледай да не се излагат на слънце през първите дни, че стават още по-големи и силно сърбящи 

Ако имаш възможност утре , звънни 
Аз просто съм в огромна чуденка какво ще нося идните месеци 

Ходихме в Кнежа за празниците и се разнообразихме малко. Много обичам да ходя там. Хората ме зареждат за месеци напред 
Ако имаше счупено, според мен, и нощта нямаше да изкарате спокойно.
Може би си мислят, че са по-стабилни и уверени, а и ние покрай тях...но и тя - пада, удря се, предприема едни рискови катерения по столове и дивани....а си мислех, че го отминахме този период.
Симона, примерно, играе много хубаво с нейното приятелче точно около 30 мин, после започват да хленчат, да се дърпат за играчки и обикновено я хващам и я разхождам малко насам-натам, да се поуспокои и разведри и после пак. 

Ами като е перушинка, така ще бъде
А, много си ги харесвах... 

Еми какво да ви кажа, много странно се почувствах днес, различно, скучно и ненамясто.

Много ми липсва, не мога да си живея без детенцето и това е. И само я мисля.