Пролет,слънце и цветя,греят Ноемврийски личица

• 29 981
  • 746
  •   1
Отговори
# 600
Роси,  Hug Пиши утре как е  Hug

# 601
Привет!

Роска, целувам ви. Милинкото Лиленце. HugДано всичко е наред. Пиши.

Радвам се, че всички сте изкарали добре празниците. Heart Eyes И ние така. Ходихме до една местност в габровския балкан - Люляците и много ни хареса. Някой ходил ли е там? Много тихо, насред гора, има сносна детска площадка, много места за бягане и игри, станцията е чиста и има разни процедури - басейн, масажи, сауна, инхалции. Замисляме се да идем, на лятото ще е много готино. Simple Smile

# 602
Момичета привет, вече няма да мога да смогвам да ви пиша така както преди Simple Smile
Днес всичко мина по план, само дето не влизаше в плана да ме навали дъжда и да ми измръзнат кокалите от студ....
Ще видим след 2 седмици кво ще става с мен след тези интервюта.
Иначе от утре съм си на старата позиция и работа, от 9,00- 18,00ч. Незнам кога ще се включвам във форума, това ме тормози. Simple Smile
Марианче - супер..... много се радвам се за новините на бременноста ти.
Роси - милата душичка, целувки, дано нямате последствия.
Хайде чао, подредила съм си дрехите за утре, и рано-рано отлитам да се трудя.
чао.

# 603
  • София
Роси, съжалявам за Лильонка  Sad Дано бързо забрави случката  Praynig
Гале, да ти върви по вода на работата!

# 604
  • София
Роска, дано да не е нещо сериозно  Praynig Нямаше ли как да я заведете на спешен кабинет? Да кажеш утре какво е положението  Hug  Аз имам голям страх от падане от високо, свързан с детето, и Василия много я пазя от катерения без надзор /не го приемай като упрек това  Peace/ За сметка на това в рамките на два часа в събота на село си лепна ръчичката на нажежената печка,  падна по гръб и си натресе главата в пода /добре, че е дюшеме/ и си притисна пръстите на вратата  Crazy Но пък после това й беше за урок и внимаваше  Rolling Eyes

Гале, късмет! Каквото стане в крайна сметка, карай си на старата работа, пък хубавата нова работа ще изкочи, като му дойде времето  Wink

Аз съм на бяло винце със синьо сиренце, вече се поомотах и отивам да спя. Междувременно започнах да поработвам и за новата работа и съм бръмнала леко, но поне му се вижда края вече.

Спокойна нощ!

# 605
  • София
Цеце Васето е великолепна, снимките и също. Моето момче ги разгледа заедно с мен и ми наплюнчи монитора с целувки. Heart Eyes

# 606
  • от Луната
Роси Hug. Дано нищо и няма на душичката.
Цеце а Василия е прекрасна  Heart Eyes
Гале, дано нямаш проблеми с адаптацията на работа  Hug

# 607
Роси и на мен ми стана жал за душичката Cry Стискам палци да сте добре Hug
Цеце направо ти се възхищавам! Кога и как смогваш Crazy Пък аз се оплаквам Embarassed
Гале успешен първи раб.ден! Знам,че не ти се връща,ама поне ще влезнеш в ритъм и ще ти е от полза,пък и все пак парички ще има Hug

Викам да драсна два реда,че съвсем ще ме забравите вече Blush Ама напоследък нещо не мога да смогна да пиша,работа не чак толкова,ама гърч има Crossing Arms Ивчето днеска втори ден е на ясла от не знам колко време,забравила е и прави чак истерии,не иска и не иска тая градина! Успокоява се някак си там,но не ще и само повтаря,че иска баба да я гледа.Мъчно ми е така,не знам защо така се дърпа,каките са добри там,спокойно е,ама не ще да играе с деца и по принцип поне 20 мин като е сред непознати се крие зад краката ми и  с деца не ще да играе,май много свикна с баби и големи хора Confused
Иначе мнооого говори и разсъждава,даже прави такива асоциации,които мен изненадват. На вълна е "няма пък"! Още от сега Crazy
Е такива неща при нас,ако не ме забравите съвсем пак ще пиша..скоро Crazy
Чао и приятен недъждовен ден на всички!

# 608
Роси, дано Лили не се е ударила лошо Пиши, как е...
Пак е студено вън. Обадете се за среща при Сончето, пък може и работещите мами да помислят, примерно в обедна почивка и т. н.
Хайде хубав ден от мен, и повече положителни емоции. Не се сещам какво друго да пиша.
Ели, това, което се случи на приятелката ми е гадно, ми то направо започаш от нулата с всичко, страшно е, когато изборът не е твой, а по принуда... После пак ще се включа... А моето Лили е вдигнало температура снощи, ами то с такова време и промяна на климата така се получава, а и бабите са един ШАШ Wink Нещо на Нашите форумски Лилита не им върви от вчера  ooooh!
 Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 609
Майчета, много ви благодаря за загрижеността и подкрепата  Hug Лили е добре. Днес няма оток нито на нослето, нито на челцето, не я боли като я пипаме  Rolling Eyes Сашо смята, че няма нужда да я водим на уши-нос-гърло  Confused На мен ми е притеснено, обаче, така като не я е погледнал специалист...Според личната няма счупване, тъй като няма видима деформация, но за всеки случай ни даде направление да се презастраховаме, ако евентуално има счупване и зарасне неправилно да не задържа стафилококови бактерии след време  Rolling Eyes
А тя си е дивачка - още вечерта мърмореше, че иска горе на батковото легло  ooooh! Май повече ние с Ицко я изплашихме, отколкото самото падане  Crazy

Цеци, не бих споделила, ако смятах да го приема като упрек  Hug Аз самата имам параноичен страх от височини и също много зорко наблюдавам, но в случая тя до вчера не можеше да се качва, а и Ицко беше при нея. Той я следи много внимателно, но вчера се е улисал в детско филмче и не я е видял  Confused Затова и той толкова плака - почувства се виновен  Confused Абе, станалото станало...Дано не се повтаря  Praynig

Марианка, много се радвам за хубавата новина  Heart Eyes Не знам в крайна сметка, вие момченце или момиченце сте искали, но все пак си имате вече момиченце  Heart Eyes
Радвам се за оченцето на Дара  Hug И все пак я наблюдавай оттук нататък в този период на годината(пролетен), дали няма да възникне същия проблем, за да предприемете адекватни мерки навреме, ако се наложи  Hug

Тотонто, много съжалявам за неприятностите около приятелката ти  Confused Наистина човек не знае какво може да му е подготвила съдбата  Confused

Сладурче, Христо беше същия  Peace. Чак преди година-две откри децата като по-добри събеседници  Laughing

Весе, аз мажа с Псилобалсам  Peace Минават за 2 до 3 дни. Т.е завяхват, но иначе следа си остава за по-дълго време .Гледай да не се излагат на слънце през първите дни, че стават още по-големи и силно сърбящи  Peace

Вики, играта с куклите е силен показател, че детето има проблем  Confused Дано скоро отшуми  Hug

Ели, подсетиха ме какво трябва да те питам  Blush Ако имаш възможност утре , звънни  Hug
Що се отнася до килограмите  ooooh! Аз просто съм в огромна чуденка какво ще нося идните месеци  Confused Само един единствен екип ми става  Embarassed Тези противозачатъчни направо ми разказаха играта  Crazy

Лиспва ми Таш  Heart Eyes

Целувам ви, милички  Heart Eyes

# 610
  • София
Роска, стискам палци всичко да е наред. И Павката си има фото за спомен, когато беше на 1 г..и Любака и той... за щастие нямат никакви изкривявания, а само спукване.

Ние сме добре Simple Smile Ходихме в Кнежа за празниците и се разнообразихме малко. Много обичам да ходя там. Хората ме зареждат за месеци напред Simple Smile
Направих ново албумче и качих снимки на Павката. само двечки, но са най-пресни Simple Smile

# 611
Роси, радвам се, че Лилето е добре. Heart Eyes Ако имаше счупено, според мен, и нощта нямаше да изкарате спокойно.

Наблюдавам Симона, а като чета явно и при другите деца е така, че е станала сякаш по-опасна за себе си от преди.  Thinking Може би си мислят, че са по-стабилни и уверени, а и ние покрай тях...но и тя - пада, удря се, предприема едни рискови катерения по столове и дивани....а си мислех, че го отминахме този период.

Сладур, и Моната не изпада във възторг, когато има много деца край нея. Онзи ден четох в един сайт за растежа, който следя, че децата играят най-добре с толкова деца, на колкото години са. Т.е. за нашите е най-добре да играят по двойки. Повече деца ги разсейват, изнервят, объркват. И не повече от половин - един час. Така, че нищо странно няма в поведението на Ивчето. Heart Eyes Симона, примерно, играе много хубаво с нейното приятелче точно около 30 мин, после започват да хленчат, да се дърпат за играчки и обикновено я хващам и я разхождам малко насам-натам, да се поуспокои и разведри и после пак. Grinning

Тотонто, как е Лилето днес? Heart Eyes

# 612
Дита, бори се. Вдига понякога лека температура. Най-вероятно е настинала. Казала съм да й дават Умкалор и витамин ЦЪ Grinning
Като чета какво пишете за вашите дечица как не слушат, катерят се навсякъде, ако ще ви успокоя да ви споделя, че и моето прави така. Но факт е, че мен най-много не ме слуша. Crazy
Катери се на пързалката от самата пързалка нагоре, хич не зачита стълбичките....Постригали сме я много късо, прилича ми на Жана Дарк Joy Ами като е перушинка, така ще бъде Laughing
А, Роси, ти май последно каза нещо за килограмите - и при мен е проблем, но като че ли само в корема. Откакто родих Лильонска ми изчезнаха плочките.... Simple Smile А, много си ги харесвах... Laughing Даааа, и пъпа нещо не ми е като преди...Нещо смачкан ми изглежда hahaha

Ох, така ми се иска да се класира за детска градина от септември....Мечта, мечта.. Flutter
Ичезвам към вкъщи, стига толкова писане.... Хубава и спокойна вечер  bouquet  bouquet  bouquet

Последна редакция: ср, 07 апр 2010, 18:13 от totonto

# 613
 Rolling Eyes Flutter Sunglasses Еми какво да ви кажа, много странно се почувствах днес, различно, скучно и ненамясто.
Никой не ме чакаше, защото отидох в офиса и ми казаха че няма място къде да седна, после придърпах стол и седнах до стари колежки и зазяпах всичко, поисках да прочета процедурите и програмите към момента. Това цял ден, скука и никаква интересна работа.
Малко се почувтсвах като натрапник и човек, който никой не искат, ама ще видим. Обадиха ми с еот Глобул, но утре ще откажа - много малко пари и на кофти място, малко неподходящо за моите представи и изисквания. Та така,..... целувки и прегръдки, аз нямам на работа нито комп, нито, бюро, нито стол, свободен е;ектрон, изморено ми е, лягам.  Hug Hug Hug
БЛАГОДАРЯ ВИ.

# 614
  • София
Гале, много кофти е чувството и ситуацията, които описваш  Rolling Eyes Ама тя простотията ходи по хората. Предполагам, са знаели, че се връщаш на работа? Шеф нямаш ли там, да те поеме, да ти каже какво ново и т.н. Може ли такова нещо, бе....Аз пък бях останала с впечатлението, че работиш в Глобул  newsm78
И аз имам подобни притеснения от новата работа. ТВ-то ми е като втори дом, а там едва ли ще ме чака специално уредено работно място. Не че ще ми се налага толкова да се вписвам, защото ще си работя повече от в къщи. Ама какво да се прави, налага се да свикваме с всичко, уж в името на нещо по-добро.

Аз пък се разболях, с хрема и лека Т съм. Изстинах ли, вирус ли е, не знам. Все едно ме е мачкал валяка.....

Майка ми я усетих, че изнемогва с детето, въпреки, че не ми се оплаквала, и в петък ще ходи зет ми да я прибира от Плевен. Сигурно ще помоля Мими да я вземе у тях в петък вечерта и да ми я върне в събота след сватбата  Confused
Васинката пък питала много за мен, чувам я и по телефона как разправя, че обича мама и иска да я гушка  Heart Eyes Много ми липсва, не мога да си живея без детенцето и това е. И само я мисля.

Тотонто, стискам палци за детската градина, дори и да не е тази до вас. Аз си мисля, че във вашия случай можете да ползвате предимство, стига да не страдаш от излишни скрупули. Да взема да ти звънна утре? Thinking

Пожелавам ви спокойна нощ.

Общи условия

Активация на акаунт