Пролет,слънце и цветя,греят Ноемврийски личица

• 29 813
  • 746
  •   1
Отговори
# 615
# 616
Галенце, колко добре те разбирам...не съм споделяла с вас, но от около година съм безкрайно разочарована от едни мои колежки, уж много добри приятелки и от тяхното отношение към мен след като забременях и родих....толкова дълбоко съм разочарована и потресена от тях, че идея си нямам как ще се върна на училище и ще работя с тях....имайте предвид, че преди трите бяхме дупе и гащи, неразделни, разделяхме се само да влезем в час... Confused и сега даскалото ми съвсем ми опротивя и не знам....не знам как ще започна...Забелязвали ли сте по-странно отношение към вас от приятелки без сериозна връзка и деца след като родихте? Tired

Цеци, тази пъпна връв...казват никога не се скъсвала. Hug Май всички сме го разбрали вече. Оправяй се. Simple Smile

Днес ходих да разпитвам за море и, ууууу, много скъпо, бе. Shocked Започвам да се замислям за вариант квартира някъде, има ли някоя от вас ходила така да ми препоръча място/баба/апртамент/или къде да търся??? newsm78

# 617
Ditta,ние все на квартира ходим.Хич нямам нерви да се занимавам с безбожните истории на хотели.3 години с децата(първият път само с Вяра Wink) все сме на различни места.Никакъв проблем за нищо не сме имали Peace
Аз съм твърдо убедена,че приятелство между жени НЕ съществува та няма да се изказвам относно твоите бивши дружки.Само еда Hug за теб.

При нас май има първи симптоми на сополи,мислех днес да ги оставя но те искаха да ходят.Дано не се случи нещо по сериозно,че... Tired

# 618
Цеце, обади ми се... Аз и без друго съм ти загубила номера, защото предния телефон се счупи и много номера все още възстановявам. Сещам се какво ще ми подскажеш, но знаеш ли че в последните протоколи от прегледите пише че всичко е ок на 100 %. (ако това имаш предвид, де) Heart Eyes Hug
Моята муцла вече е с темпер. 36.2 гр. Така че сме ок Laughing
Гале, ще се бориш, с тази изолация по грижа за детенце приеми, че си станала малко асоциална Wink Сега ще си влезеш в ритъм и по намахано Hug Свиквай...., ставай шеф, за да командваш ти Simple Smile Ти сега да не помислиш, че ги оправдавам онези, нееееееееееее - просто ти си забравила Фатката Flutter да ги сложиш на място. Crazy
До скоро!

# 619
  • София
Гале,  Hug !
Дита,
  Hug! Аз загубих приятелите си още щом се ожених. Сега само Коце мога да кажа, че ми е приятел. Но и аз много се помених. По-рядко успявам да харесам компанията на някой и да ми бъде приятно да говоря с него.

# 620
  • София
Гале,  Hug !
Дита,
  Hug! Аз загубих приятелите си още щом се ожених. Сега само Коце мога да кажа, че ми е приятел. Но и аз много се помених. По-рядко успявам да харесам компанията на някой и да ми бъде приятно да говоря с него.

Но понеже сме добри души, я колко сме и ни харесваш  Mr. Green .....Ама сме готини признай си  Naughty

Галенце, напълното те разбирам. На моменти ми иде да си хвана шапката и беж........Такава обстановка и контакти са супер натоварващи. Дано изкараш останалото време по спокойно  Hug. Гушки.

Това за пъпната връв е вярно. Само, че поради постоянното "хвърляне" при баба й, сега денонощно реве за нея. Роси, май съм в твоето предишно състояние. Идеми да крещя направо. Снощи дори си  Cry  Blush . Не иска да слиза при мен, не иска без баба си, не иска........дори не мога да пиша.... Яд ме хваща на скапаната ни държава, въпреки, че отчасти аз съм си виновна. При нас нещата не са на живот и смърт - и аз да работя, а аз въпреки всъчко зооор. Те ти сега работа. По важна ли е от детето ми? Е`си........
Вчера , за съжаление си го изкарах на Ники... Не беше винове човека, а аз...Ядосах, че работи до 8 ч , вече цяла седмица, а работи защото в момента има много работа, времената са куци и не се знае утре ще има ли също толкова, имаме да връщаме още малко пари ( заради последното такси), искаме вила да купувме.........
стига ви пълних главите...изв

Кога ще се виждаме? Пица/ пасти?? Сончето?

# 621
Като чета май повечето сме в някакви черни дупки свързани с работата. Tired Я да се яви някой бързо и да се похвали колко страхотно нещо прави и колко е щастлив. Сончето, вероятно...и Дианка. Heart Eyes

В този дух, днес ходих до даскало и ужасната новина е, че най-вероятно ще трябва да се върна на работа за 10 дни да ми актуализират заплатата. И после пак в отпуска. Което е ужасен вариант за мен, защото ще ме пуснат с парашут в класовете и там ще е мама мия....но пък финансово е най-добрия вариант... Crazy

Деска, дай повече инфо как и къде сте ходили на море. Може и на лични. Hug

# 622
  • Варна
Здравейте  Hug

Снощи късно се прибрах от скиторене и днес ми е малко  Tired на работа. Добрата новина е, че Влади ме видя чак като се събуди и може би си мисли, че е било лош сън че ме няма  Mr. Green Не че си е прекарал зле без мене, то покрай тия празници и гости - няма как. Но се притеснявах, че ако се прибера докато е буден, няма да се зарадва че ме вижда, а ще се ядоса, че съм го оставила  Thinking

Добре си изкарах в Париж-ко  Mr. Green Добрата новина за мен е, че едни френски сладки - макарони - ги намерих и в една френска пекарна в София, и няма да е необходимо да ходя до Франция да се снабдявам с тях  Mr. Green

За работата - и аз съм в общия кюп, уви - не мога да се похваля Tired .

Дита, моя приятелка си резервира за 5 дни в Царево за около 450 лв. за цялото семейство през една агенция, олинклузив . Ако искаш ще проверя /мен лично дестинацията не ми харесва - защото в самото градче няма плаж/.

Лек ден или вечер може би вече, ви желая  Heart Eyes 

# 623
Ей приятелчета мили, сладки сте, ама какво да ви кажа - то работата е много странна сега, просто си личи че няма място за мен, претъпкано и доста хора са с моята длъжност. Нали ви казах, че никой не ми казва аз с какво ще се занимавам, какво да правя и как да си оползотворя деня, да н еизлезе че си клатя краката и че седя и подпирам тавана, важното е че го правя с удоволствие/махането на крачолите/ и ми се отдава страхотно. Чета и се обучавам сама, изпитвам се и съм доволна, поне знам че насреща имам един интелигентен човек.
Та така, мятам се като пчеличка от цвят, на цвят и се /комп, на комп де/  и си цъкам, ама нямам нет достъп и не мога да ви нагедам, ама по-добре да не ме наблюдават от някъде и да ме скастрят.
Simple Smile))) Чао - бао.!!!!

# 624
Боже, Галенцеееее, колко добре те разбираааааааам.  Аз се намирах в абсолютно същата ситуация, че и по-зле, когато се върнах в банката. Спомням си, че на 1 септември, тогава се върнахме заедно, аз и моя колежка от майчинство - за нея място, бюро, компютър и т.н., а аз натирена при други колеги, нямащи нищо общо с правото - кредитни инспектори и то, защото за мен няма място. А най - гадното дойде на 4-тият ден - на нея й връчват споразумение за увеличаване на заплатата, защото през времето на отпуската ни е имало годишни индексации на заплатите, а за мен, един "кожен", колкото и отвратително да звучи. На въпроса към шефката ми: "Защо така бе, аджеба?"  - Не сме те включили в разпределението на бюджета на управлението, защото минаваш на нова длъжност...... Shocked И с колко сме те ощетили  - с 50 лв.?! - Нищо, че това си е чиста проба дискриминация, нищо, че сме юристи и ни е пределно ясно, какво значи това, нищо, че съм си оставила бебето на 8 месеца, а други са били с децата си до 2-3 години, но това е живота - стискаш зъби, до момента, в който не ти се предложи по-добра възможност - тогава я грабваш и казваш "на-на-нана" на всички.
Само напред и да не ти пука! И както казваш, все пак си комуникираш с най- интелигентният човек .... ти! Целувки от мен!

Чакам всички желаещи за срещи, готини ноемврииски мами. Само звъннете кога, за да съм там!

# 625
  • София
Сонче, след последното ти излияние ти желая още повече да ви провърви с бизнеса! Да не срещате трудности и много врати да се отварят пред вас  Hug До толкова да ви е добре, че да се чудиш защо ти е трябвало да се занимаваш с банкови дела!

# 626
Добро утро!
Мойто момиче и тази сутрин си порева порядъчно в яслата Sad Уж казва,че какичките са добри,че всичко е хубаво там,а изпада в истерия като тръгнем за натам и иска мама да я гледа и плаче "не искам мама ходи офисааа" Sad Уф,казват ми,че после се успокоявала,ама ми е криво бе,преди нямаше чак такъв проблем.Както и да е,наистина няма друг начин,свекито си има градина,иска да копае и верно не е длъжна де..
Гале кофти ситуация на работа.Ако ще те успокоя и аз съм изпадала в такава ситуация,но къде с чувство за хумор,къде с малко отстояване нещата се оправиха.Хич няма да се даваш! Обръщаш се към прекия ти началник,управител ли там как се води и му заявяваш,че тъй и тъй сисе върнала на работа,трябва да ти осигурят място и за теб,да не се чувстваш като свободен електрон.И в НИКАКЪВ случай не допускай колегите ти да усетят смущението ти! Просто няма кой друг,освен теб да се справи с тая ситуация,аз също съм супер чувствителна и ранима и тежко преживявам тия неща,но когато става въпрос за пари съм много мобилизарана,и ти се съгласи,че ти един вид си конкуренция и другите не се чувстват комфортно.Споко!

Ама и аз един съвет дръпнах,но не бива да показваме слабости,всеки си извоюва позиция в крайна сметка.
Ще с еопитам да ви нагледам,ама и аз напоследък с толкова простотия и тъпи проблемис е сблъсквам,чеее...Хайде лек и успешен ден на всички ви!

# 627
Привет,

Гале  Hug Случвало ми се е. Знаеш ли, даже и да те бяха посрещнали с бюро, компютър и задачки за работа, отношението от страна на колегите пак щеше да го има. И трябва да се доказваш отново от самото начало  Cry и пак започваш  с най-простите задачки докато отново докажеш, че знаеш, можеш и т.н. Два пъти го преживях. Пък и в крайна сметка проблема не е в теб, ти си ресурс, който шефът ти не използва пълноценно. Какво пък - щом може да си позволи да ти плаща заплата и да не изисква нищо срещу нея - ми използвай времето пълноценно - научи нещо ново, припомни си позабравеното и си се оглеждай на спокойствие за нова работа, ти и без това май искаше да я сменяш тази.
Дита и на теб  Hug И аз като Дес смятам, че истинско искрено приятелство като онова в детските години вече е много рядко срещано. Пък и за тези две години вие сте се променили в различни посоки и в различна степен. Децата не са пречка за приятелството - самите хора са пречката.
И на мен като на скреч, смея да твърдя, че единствената ми най-добра приятелка е ... мъжа ми  Heart Eyes само на него мога да кажа абсолютно всичко и абсолютно винаги. Всички останали са ми просто познати, можем да излизаме, да се забавляваме и дотам.
Иначе ние сме добре  newsm78 аз съм болна и съм си вкъщи тази седмица, без деца и без мъж. Първият ден ми беше много странно, не бях оставала сама вкъщи от повече от 2 години. Цял ден ми беше едно такова шугаво, все очаквам от някъде някой да се размрънка, да ревне, луда работа  Crazy даже с мислех да оставя децата вкъщи тези дни, но се взех в ръце и реших, че в крайна сметка сега ми е паднало да си почина.

# 628
Привет и от мен!

Цитат на: Приказливка
И трябва да се доказваш отново от самото начало  Cry
Момичета, може и да съм сбъркана, но аз това го намирам за сравнително нормално. Ето, оказва се, че всички, които сме се връщали след дълго отсъствие сме го преживели. Ами връщаш се и виждаш, че никой не ти е опънал червен килим, работата си върви съвсем нормално и без теб, няма незаменими хора в крайна сметка, заварваш и нови колеги, чувстваш се неловко...И така е, започваш да се доказваш наново, да се адаптираш отново. Не говоря за случаите, когато има съвсем тенденциозно поведение и ти показват, че си нежелан или някой друг е превилегирован/нещо подобно на това, което е описала Сончето/.
Гале, ще се наредят нещата  Peace
Приказливка, направи ли "захарна" торта  Laughing
Дитта, аз съм остнала с впечатление, че въобще не смяташ да се връщаш в училище  Rolling Eyes Успех! Абе 10 дни ще минат толкова бързо, няма да ги усетиш   Crazy
За Люляците, ние сме ходили, но хич не останахме доволни  Embarassed местността е много хубава, паркчето пред хотела също ми хареса, но дотам...
Може и късмет да сме нямали, обаче се оказахме в някаква абсолютно миниатюрна стая,  изгледа беше към гърба на хотела, слънце почти не влизаше,  мухъл навсякъде /това беше най-сериозното, защото отидохме с цел профилактика след прекарана пневмония на К/. Въобще и цялата база беше леко мизерничка, въпреки че уж беше реновирана  Blush На всичко отгоре масово хората бяха по програма на здравната каса и на пълен пансион. Ние отидохме на наши разноски, уж на свободна консумация, обаче дефакто трябваше да се храним с това, което предлагат на останалите  Crazy Спомням си, че ни отказаха дори пържени картофи да направят. Да не ти говоря, че се разкарваха с разни абокати по ръцете и със стойките със системите  Crazy, абе адски депресиращо ми подейства това. И още след първата вечер се изнесохме.  Mr. Green
Бързо оздравяване на болните!   Hug
Нашата кака и тя нещо се сополиви и кашля. Четох, че върлувал накакъв сериозен пролетен вирус, бързо водел до усложнения, така че при първи симптоми ходете на доктор и пазете се!
Вале, хайде пускай снимки  Flutter Организирано ли ходихте на екскурзия или самостоятелно?

Последна редакция: пт, 09 апр 2010, 16:54 от арабела

# 629
Аз от всеки мога да чепна по нещичко относно дискутирана тема  Laughing Смея да твърдя, че явно съм от малкото щастливки и мога да се похваля не с 1 , а с 2 приятелки в истинския смисъл на думата  Peace Но все пак това приятелство датира от юношеските ни години - живели сме 5години под един покрив в панса, споделяли сме и радост и тъга, хранели сме се от една чиния с една лъжица,..  Laughing До ден днешен се търсим, когато имаме нужда, никоя не забравя проблемите на другата и не пропуска да попита какво се случва, можем да си кажем абсолютно всичко и никога по никакъв начин не сме усещали завист , злорадство една към друга, което за мен говори за чистите ни чувства  Peace
От друга страна в днешно време вече смятам, че трудно, да не каже невъзможно, се създават такъв род приятелства особено между жени  Peace
Както Арабелка, пък мисля, че в повечето случаи очакванията ни се разминават с действителността и това ни разочарова и натъжава  Confused Аз съм изпадала в такива ситуации и то с най-близките ми хора, тъй като моето работно място е у дома с тях  Laughing Дори в момента се чувствам така, заради  неприятно стеклите се обстоятелства  Tired Все съм мислела, че съм движещ елемент в работата ни, а сега стоя и наблюдават процеса безучастно , виждам, че нещата си вървят съвсем нормално и без моята намеса и това ме натъжава, угорчава, депресира... Tired Същото е и у дома - вече не мога да съм перфектната домакиня, каквато бях и ми се иска да бъда, опитвам се, мъча се, но капвам от умора, рухвам , както физически, така и психически... Tired
Отношението на хората преди и след раждането... Thinking Ми, то отношенията на хората като цяло през последните години се е променило ужасно много за последните 2-3 години  Confused Толкова злоба, завист, ненавист,.. усещам у хората един към друг, че понякога ми се иска да не съм се раждала в това време  Tired Жал ми е за децата ни в какви времена растат, какви отношения са принудени да наблюдават и да търпят. Понякога се чувствам не на място, капсулирам се, предпазвам се до известна степен, но, като че ли, силите ми да предпазя тях не стигат . Мога, но не бих си го позволила, защото, както и сега наблюдавам, повече им преча, отколкото да им помагам.
Скоро бяхме в парка (а бях ви казвала преди време, че при нас такова отношение не се наблюдава), Лили и Ицко бяха сами на една парзалка, пускаха се като влакче- Ицко гушка Лили и така...Изведнъж върху тях налетяха две момиченца на около 5 години и рязко ги избутаха по пързалката надолу. Ицко едва се окопити, тъй като все още не беше седнал добре на пързалката, сграбчи в прегръдката си Лили с уплашен поглед. Направих забележка на девойките, а те ми отвориха една уста  Shocked Ей, затова вече не съм убедена в правилността на възпитателните методи и средства, които използвам  Tired Друг случай пък - две ужасно невъзпитани девойки на по 9 години се заяждат с детенце на 3 години и неговата майка в последствие  Shocked Ма такива убиди, такова нещо  от страна на двете пикли ooooh! А възрастните , които бяха с тях, си седяха спокойно на припек и си пиеха кафенцето, четейки вестник, все едно тези двечките или не са с тях, или вършат нещо напълно нормално  Tired В какъв свят живеем...

Как се отплеснах, а Ицко трябва да пише  Crazy

Вале, много леко искаш да минеш  Naughty А снимките где са  Hug

Сонче, това означава ли, че вече не си банков служител, че нещо не разбрах  newsm78

Ох, Катенце, значи вече мога да кажа, че има един човек, който би ме разбрал защо се отказах от дипломирането  Confused Такова нещо не бих си причинила никога вече  Naughty Който смята, че съм зачеркнала себе си, заради децата, греши. Направих го имено за себе си  Whistling
Съжалявам, обаче, че ти се налага да се бориш с или по-скоро да изтърпиш това изпитание  Confused Не знам какво друго мога да ти кажа, освен да те прегърна и да те окуража, че рано или късно и това ще мине  Hug

Целувам ви Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт