Май всички сме го разбрали вече. Оправяй се. 
) все сме на различни места.Никакъв проблем за нищо не сме имали 
за теб.

Сега ще си влезеш в ритъм и по намахано
Свиквай...., ставай шеф, за да командваш ти
Ти сега да не помислиш, че ги оправдавам онези, нееееееееееее - просто ти си забравила Фатката
да ги сложиш на място. 
!
! Аз загубих приятелите си още щом се ожених. Сега само Коце мога да кажа, че ми е приятел. Но и аз много се помених. По-рядко успявам да харесам компанията на някой и да ми бъде приятно да говоря с него.
. Гушки.
. Не иска да слиза при мен, не иска без баба си, не иска........дори не мога да пиша.... Яд ме хваща на скапаната ни държава, въпреки, че отчасти аз съм си виновна. При нас нещата не са на живот и смърт - и аз да работя, а аз въпреки всъчко зооор. Те ти сега работа. По важна ли е от детето ми? Е`си........
Я да се яви някой бързо и да се похвали колко страхотно нещо прави и колко е щастлив. Сончето, вероятно...и Дианка. 

на работа. Добрата новина е, че Влади ме видя чак като се събуди и може би си мисли, че е било лош сън че ме няма
.
))) Чао - бао.!!!!
Уж казва,че какичките са добри,че всичко е хубаво там,а изпада в истерия като тръгнем за натам и иска мама да я гледа и плаче "не искам мама ходи офисааа"
Уф,казват ми,че после се успокоявала,ама ми е криво бе,преди нямаше чак такъв проблем.Както и да е,наистина няма друг начин,свекито си има градина,иска да копае и верно не е длъжна де..
Случвало ми се е. Знаеш ли, даже и да те бяха посрещнали с бюро, компютър и задачки за работа, отношението от страна на колегите пак щеше да го има. И трябва да се доказваш отново от самото начало
и пак започваш с най-простите задачки докато отново докажеш, че знаеш, можеш и т.н. Два пъти го преживях. Пък и в крайна сметка проблема не е в теб, ти си ресурс, който шефът ти не използва пълноценно. Какво пък - щом може да си позволи да ти плаща заплата и да не изисква нищо срещу нея - ми използвай времето пълноценно - научи нещо ново, припомни си позабравеното и си се оглеждай на спокойствие за нова работа, ти и без това май искаше да я сменяш тази.
И аз като Дес смятам, че истинско искрено приятелство като онова в детските години вече е много рядко срещано. Пък и за тези две години вие сте се променили в различни посоки и в различна степен. Децата не са пречка за приятелството - самите хора са пречката.
само на него мога да кажа абсолютно всичко и абсолютно винаги. Всички останали са ми просто познати, можем да излизаме, да се забавляваме и дотам.
аз съм болна и съм си вкъщи тази седмица, без деца и без мъж. Първият ден ми беше много странно, не бях оставала сама вкъщи от повече от 2 години. Цял ден ми беше едно такова шугаво, все очаквам от някъде някой да се размрънка, да ревне, луда работа
даже с мислех да оставя децата вкъщи тези дни, но се взех в ръце и реших, че в крайна сметка сега ми е паднало да си почина. 

На всичко отгоре масово хората бяха по програма на здравната каса и на пълен пансион. Ние отидохме на наши разноски, уж на свободна консумация, обаче дефакто трябваше да се храним с това, което предлагат на останалите
Спомням си, че ни отказаха дори пържени картофи да направят. Да не ти говоря, че се разкарваха с разни абокати по ръцете и със стойките със системите
, абе адски депресиращо ми подейства това. И още след първата вечер се изнесохме. 
Организирано ли ходихте на екскурзия или самостоятелно?
Но все пак това приятелство датира от юношеските ни години - живели сме 5години под един покрив в панса, споделяли сме и радост и тъга, хранели сме се от една чиния с една лъжица,..
Все съм мислела, че съм движещ елемент в работата ни, а сега стоя и наблюдават процеса безучастно , виждам, че нещата си вървят съвсем нормално и без моята намеса и това ме натъжава, угорчава, депресира...
Същото е и у дома - вече не мога да съм перфектната домакиня, каквато бях и ми се иска да бъда, опитвам се, мъча се, но капвам от умора, рухвам , както физически, така и психически...
Ми, то отношенията на хората като цяло през последните години се е променило ужасно много за последните 2-3 години
Жал ми е за децата ни в какви времена растат, какви отношения са принудени да наблюдават и да търпят. Понякога се чувствам не на място, капсулирам се, предпазвам се до известна степен, но, като че ли, силите ми да предпазя тях не стигат . Мога, но не бих си го позволила, защото, както и сега наблюдавам, повече им преча, отколкото да им помагам.
Друг случай пък - две ужасно невъзпитани девойки на по 9 години се заяждат с детенце на 3 години и неговата майка в последствие
А възрастните , които бяха с тях, си седяха спокойно на припек и си пиеха кафенцето, четейки вестник, все едно тези двечките или не са с тях, или вършат нещо напълно нормално
В какъв свят живеем...
А снимките где са 

Който смята, че съм зачеркнала себе си, заради децата, греши. Направих го имено за себе си