Я ни вижте какви сме мрънкалца за една работа, а искаме от децата усмихнати и щастливи да ходят по ясли и градини.
При непознати деца и лелки, кои привилегирован, кой не, кой може да играе с конструктора, а другото да чака....и лелката вика и се кара, мама я няма....аааа хич не им е лесно на бръмбарите. 
арабелка, поизчетох малко за Люляците и май наистина ще го подминем. И ще заложим на добрата стара Трявна.

Вале, Парииии, Парииии....оооо....
Роска, много си права за много неща. Това за приятелството го зачекнаха що се отнася до отношението към нас от неомъжени жени без деца. Каквито са моите две колежки. Преди да забременея бяхме много близки, усещах малко завист, заради сериозната ми връзка със Све, но поносимо. Като се роди Симона обаче - шат!пуснаха някаква стена между нас, дочувам че подмятат злобни коментари как те не можели да си сложат снимка на детето на скайпа и за това не искали да си пишат с мен
Горките деца, ще трябва да си го изкарвам на тях 
Философствам си аз, а майка ми взе Симона и прахосмукачката ме чака.
Още повече, че аз бях само на 20г., когато родих Ицко
И тя не е единствената, но всички останли го правеха с лицемерие. Ами още 5 години по-късно аз съм с две деца, щастливо омъжена, според мен успешно реализирала се в живота, а тя дори няма сериозна връзка
Все още има какво давидя там и бих повторила
Като ги кача, ще пусна линк обещавам