Пролет,слънце и цветя,греят Ноемврийски личица

• 29 805
  • 746
  •   1
Отговори
# 630
Много хубави мнения за работата и ситуациите на работното място. Пожелавам на всички късмет и лека и успешна адаптация на всички, които започват сега. Hug Я ни вижте какви сме мрънкалца за една работа, а искаме от децата усмихнати и щастливи да ходят по ясли и градини. Wink При непознати деца и лелки, кои привилегирован, кой не, кой може да играе с конструктора, а другото да чака....и лелката вика и се кара, мама я няма....аааа хич не им е лесно на бръмбарите. Heart Eyes

арабелка, поизчетох малко за Люляците и май наистина ще го подминем. И ще заложим на добрата стара Трявна. Mr. Green А за работата - ще се връщам, как, къде ще ида.  Tired

Вале, Парииии, Парииии....оооо.... Mr. Green Снимчици нещо така?

Роска, много си права за много неща. Това за приятелството го зачекнаха що се отнася до отношението към нас от неомъжени жени без деца. Каквито са моите две колежки. Преди да забременея бяхме много близки, усещах малко завист, заради сериозната ми връзка със Све, но поносимо. Като се роди Симона обаче - шат!пуснаха някаква стена между нас, дочувам че подмятат злобни коментари как те не можели да си сложат снимка на детето на скайпа и за това не искали да си пишат с мен  Shocked И всякакви други такива. Злоба в чист вид. И това ме срази, защото не съм го очаквала. И сега трябва да се върна на работа и да съм адски лицемерна или да бъда изолирана. Колектива на гимназията е доста разединен, всички са на групички, а и повечето са застаряващи. Crazy Горките деца, ще трябва да си го изкарвам на тях Joy

Философствам си аз, а майка ми взе Симона и прахосмукачката ме чака. Whistling

# 631
Деска, аз бих го нарекла завист в чист вид  Wink Да, понасяла съм точно такива подмятания, но винаги съм смятала, че , колкото и да го отричат , всичко е от завист  Peace Още повече, че аз бях само на 20г., когато родих Ицко  Rolling Eyes На събирането ни за 5-годишнината от завършването ни една съученичка ми каза в очите, че това, което съм направила било присъщо на "селянките без квалифицирано образование"  #Crazy И тя не е единствената, но всички останли го правеха с лицемерие. Ами още 5 години по-късно аз съм с две деца, щастливо омъжена, според мен успешно реализирала се в живота, а тя дори няма сериозна връзка  Stop
Не им обръщай внимание! Знам колко тежи. Може би се чувстваш сама на определени места в определени ситуации, но не забравяй, че винаги имаш своето щастие и никой не може да ти го вземе Heart Eyes  Никой не може да ме убеди, че една жена е по-щастлива от една майка  Wink Та, ние се раждаме с този инстинкт ! Затова казвам, че всичко , което ти причиняват е от завис. Ти пък се възползвай и все повече се възгордявай от това, което си  Hug

Забравих да се похваля. Най-обичният ми братовчед ще става Ноемврийски татко  Heart Eyes

# 632
  • София
Браво на изказалите се! Пуснах Ну погоди на Митко и изчетох всички мнения с удоволствие и разбиране, все едно аз съм ги писала   Grinning

# 633
  • София
Роси  Hug

# 634
  • Варна
Добър дет и от мен.  Hug

Добре, че тази седмица ми е с 2 работни дни, че не мога да вляза в крачка  Tired В комбинация и с пролетната умора, се чувствам като рухнала бабичка.

А за Париж  Crazy - пожелавам на всеки да има възможността да посети този град. Не знам дали мога да бъда кратка, имам толкова много за разказване и впечатления, а нямам време за писане  Crazy и не знам дали би ви интересно да ме изчетете.
Бяхме 3 пикли - неорганизирано ходихме. В същност кръстницата ми го организира - самолетни билети и хотел, разписание на влака, и т.н. Имахме за цел да посетим определени места, но не сме гонили разписание. Само за Айфел-а си купихме билети от тук, за да не чакаме опашки там. Страшен малшанс, че точно тази година съвпаднаха Великденски празници. Съответно - претъпкано с туристи от цял свят. Парижани почти не видяхме, или по-точно фрашкано с негри, японци - които си говориха на роден френски език и т.н. - супер шарена нация. Ходят безподобно раздърпани и вечно тичащи, супер неучтиви. Освен това хванахме  много лошо време - дъжд, студ , вятър, но това не ни спря  Mr. Green
Жалко, че хороскопа дето Ванилия ми го направи е неблагосклонен към този град  Crossing Arms Все още има какво давидя там и бих повторила  Mr. Green

А за снимките нали знаете колко съм сериозна.  Blush Като ги кача, ще пусна линк обещавам  Peace

А сега ви поскам линк от великденското тържество на моята калинка  Grinning Вижда се тук-там. Нашите дори и не разбрали че има такова. Чак когато ги питали защо никой не е присъствал, разбрали.  ooooh!
http://kaphotostudio.multiply.com/photos/album/1/1#photo=34

лек ден до после

# 635
РосиHug

Вале, почти не успях да позная Влади! Много е порастнал. Сладка калинка. Heart Eyes А Париж е такъв, да, както правилно го определи моя мъж - един голям кан-кан. Grinning

# 636
Здравейте,помните ли ни?  Simple Smile
Аз не съм писала отдавна,защото имах доста проблеми с бременноста,лежах доста в болница,децата доста време бяха при свекървата,но да чукна на дърво сега всичко е ок.Бебето ще е момиченце,остана още малко до юни Smile.Габи и Сиана са добре,стават все по-нетърпеливи да видят бебка.
Ще ви следя вече и ще пиша по-често.
По-късно ще пусна някоя друга снимчица.

# 637
# 638
  • София
Мони, иска парола

# 639
Ами паролата на ноемврийското албумче е Wink

# 640
# 641
Добър вечер, запалила съм ви с моето разочарование след завръщане на раб.място, съжалявам, ако е така, просто нещата не са такива - каквито изглеждат или искаме да изглеждат!
Днес беше много добре, доволна съм, полезна и работеща. Занимавам се с нещо в което съм добра и обрабтвам база с данни. и други неща.
Една от колежките не беше на работа и аз й топлих стола Simple Smile, ама за понеделник ще видя къде ще сядам. Simple Smile ххахах
Иначе нищо ново, малкия доста вече не е на ясла, незнам как ще свикваме пак, дано няма драми, а и да има няма спасение, рязко в джаза ще е ....., аз едва ще го взимам от яслата вечер, ще видя как ще се освобождавам по-рано, милото ще седи сигурно саминко, много е тормози това сега, много!!!!
Мисля по 5 плана за взимане и пак не достигам до някакво решение, което да удовлетворява и 2-те страни, или пък да давам пари за взимане от някой друг, ама аз нямам да давам Sad
оххх, казах ви всичко, айде оставям ви душици.
Аз съм ОК, гуш,, Simple Smile

# 642
Здравейте!  Grinning

Аз, да ви кажа, нямам проблеми със завистници, защото се срещам само с непознати по улиците и роднини. Laughing Социалният ни живот е сведен до минимум. Почти всички приятели в Будапеща изведнъж се ожениха и народиха деца и както живеехме близо едни до други - сега заради децата, всички се преместиха в по-големи апартаменти и къщи в различни краища на града, че и извън него. Така всяка уговорка би ни отнела по един ден и все не се решаме да се жертваме. Ако можеше така да ми звънне някой на вратата и да дойде на кафе, щеще да е върха. Но няма такива будали, които да пътуват два часа /отиване и връщане/, за да изпият едно кафе. Confused

Гале, как така няма да имаш стол?! Я вдигни един скандал. Ама как си личи, че с Ангел сте на една дата родени. И той само и само да не попречи на спокойствието на някой, всичко ще изтърпи. Аз ако съм, ще ги разпертушиня, без да ми пука за последствията. Joy

Валенсия, блазе ти, ще се пукна от завист. Само като чуя "Париж" и позеленявам. Mr. Green Умирам да отида пак, обаче не ми се оставя Рони, защото искам да сме поне за 1 седмица. За капак всяко лято имаме и апартамент на разположение във Версай / в града де, не в двореца Laughing/. Зълва ми се възползва преди време и стоя един месец, ама свободна жена, не е като мен. ooooh!
Много е пораснал Влади! Скоро и на живо ще го видя. Юли сме на линия за срещи.

Изчезвам, че това е времето ми за сън. Ангел се занимава с Рони.

Апропо, при нас е все така някакъв ужас с храненето. Не мога да си представя, че след месец Рони става на 2 години и половина и още е на бебешка храна. Shocked Напредъкът е, че намали кашата до 2-3 пъти седмично, и всеки ден хапва и зеленчуково пюре, но само един вид - тиквички. Нашата храна не го интересува. Не била вкусна. Вкусни са само бебешките храни, хляба и бисквитите, но поне те са пълнозърнести. Общо взето, всеки ден хапва по един плод, но пресен зеленчук - много рядко. Като стане време за хранене и ми се изправя и побелява косата. Отделно, за да пие течности използвам един милион трикове. По цял ден се занимавам с храненето му, редим пъзели, ритаме топка или гледаме колите по булеварда. Скоро ще започна и да говоря като тригодишна.  Joy

# 643
  • София
Открихме днес сватбения сезон, бях забравила какво е да не мога да си стъпя на краката  Tired Абе крака, кръст, мани....направо съм разглобена  Laughing Пускам две-три снимки на първо четене, много съм доволна от резултата и да се похваля  Blush  Немам сили да пиша даже, по-късно, като заспи детето, ще се включа.

# 644
  • от Луната
Аз няма да се включа по дискутираните теми за работата, защото още не съм го преживяла, а и така или иначе няма да се върна на старото място, а ще съм на нова работа и ще си е кофти. Но имам още малко време за това, а и с тая криза и моето образование работа много трудно. Сега ще гледам някакви курсове да изкарам поне  Confused. Михаела е пак болна, направо ми омръзна, а доки ни вика, че тя е от здравите деца, понеже минава предимно със сиропи, защото е само с хрема и лека кашлица последствие от хремата. Но е така през седмица
Тъкмо миналата седмица ни предупредиха да не отсъстват децата от яслата без основателна причина, че щели да им взимат местата тя пак болна. Е не мога да я пусна такава, при условие, че сега не работя и мога да си я гледам и лекувам в къщи, на оплаквах ви се и аз  Confused. Днес бяхме на малко излетче изкарахме страхотно, а аз се обзаведох с мускулна треска, че от години не бях играла федербал и днес по наваксах  Mr. Green. Ето ви малко снимки http://viktoalia.snimka.bg/family/snimki-2010.490851.18180718

Общи условия

Активация на акаунт