Пролет,слънце и цветя,греят Ноемврийски личица

• 29 801
  • 746
  •   1
Отговори
# 660
Юле, хайде бе, така ми притесни - изгуби се...Прати ми тел. на лични, ако вече имаш, де  Crazy

Скреч, и аз искам бебе  Heart Eyes Пусти болести  Confused Ако ги нямаше, въобще не бих се замислила  Whistling Решавам се и ме откажат - всички смятат, че няма да мога да износя още едно  Tired Аз също мисля, че няма да мога  Rolling Eyes Ама да са ми живи и здрави дечицата  Heart Eyes

Валенце, много ти е хубава калинката  Heart Eyes Направо ми напълниха очите от умиление тези сладурчета  Heart Eyes Това е най-голямото богатство, което имаме  Heart Eyes

Креми, добре си си дошла  Hug беше ми приятно да чета впечатленията ти от Куба  Heart Eyes А аз имах колежка от университета, живяла там за кратко време и беше очарована  Crazy Може би, защото все още е била дете  Laughing

Цеце, много е красиво  Heart Eyes

Вики, и вашите снимки са много хубави  Hug Наистина много красиво място. А Мишето е страхотна сладурана  Heart Eyes

Гале, виждаш ли - нареждат се нещата  Hug

Катенце, как си , миличка  Heart Eyes

СладурчеHug

Аз напоследък нямам много време. Вече сме в разгара на работния сезон и се прибираме късно, колкото да вечеряме и да легнем да спим  Laughing Сутрин, преди да вземем баткото, гледам да изведа Лили на разходка, ама днес нещо се успива... Rolling Eyes та се намерих с време да драсна  Hug

# 661
Аз съм със стария номер, Роси  Laughing Само апаратът е друг.

# 662
  • София
Здравейте, мили мои  Hug

Ние се завърнахме, липсвахте ми, но ме завъртяха задачките и не остава време за писане.Ще се включвам по малко и на части и ще наваксам  newsm47

Оставихме Алекс на майка ми в Русе, за първи път се деля от него, аз ви мрънках преди време, ама хайде да не започвам пак.Като гледам май за мен е по-голяма драма, естествено пита за нас, но повече си чака подаръците и се забавлява с баба си и квартала  Laughing.Не спирам да ги мисля, де, но доста по-спокойно и нормално  Embarassed./Бояна, мерси много, имаш голяма роля в успокояването ми  Embarassed Hug/.Чуваме се по 60 пъти на ден, даже усещам, че маман малко се дразни понякога, ама няма как, ще ме изтърпи  Mr. Green
Видяхме се в Русе с Юлчето, беше невероятно съвпадение и среща, завъртяхме се за 5 минути в парка и точно тогава реших да и звънна, а тя беше на 10 метра от нас  Laughing

Ние си попътувахме преди това и до Видин и Враца, обиколихме половин България, видяхме се с близки и приятели, хубаво ни беше, не ни мислете  newsm03

Ванилия, честит имен ден на Рони-да ви е жив и здрав, късметлия и винаги пръв, както с това хубаво име  Heart Eyes

Галакси, оправяй се бързо и целувки  Hug.Правя си едни цветя /аксесоари/ и като станат готови, ще ви ги покажа, а за теб съм сигурна, че ще се влюбиш в тях  Laughing

Скреч, СТАРТ! Нека бебеправенето започне сега.
и не давай такива съвети, че Коце е на работа сега  Joy Joy
Скреч, късмет и от мен  Hug.Пускайте щорите и почвайте  Joy

Сонче и Диди /вие подхванахте темата, затова/, аз пък смятам, че такъв проблем се появява при всяка по-голяма фирма.Там личността се размива и действа повече принципът "един ще тръгне, друг ще се появи".Е, жалко, че няма как всички да сме си шефове  Laughing
Диди, късмет с работата, ние стискаме палци, пък ти си мисли спокойно.
Сонечка, няма съмнения за теб, че ще потръгнат нещата, даже се учудвам, че ти се притесняваш  Hug

Валенсия, добре дошла  Hug.Париж не ти действа добре, а?Посети го още десетина пъти тогава и го зарязвай  Mr. Green.А снимчици нещо  newsm78.Ох, лигавя се аз, ама така ми се иска и на мен ...

Между другото от сутринта се хвърлих да гледам едни оферти за морето и Вале, Арабелка, Бисиии, идвамееее  newsm44 /е, само да се навият Слави, сестра ми и брат ми и идвамеее/.Ще пиша като резервираме  Peace

Кремчо, добре дошла и ти  Hug.Жалко, че не си останала доволна, но пък си е друго да го кажеш от първо лице  Wink.Как са дечицата, радваха ли ви се?

Дитка, ти винаги говориш така разпалено за приятелките си и срещите ви, че чак на мен ми стана гадно заради тия двете гъски smile3506.Това май е често срещано в преобладаващо женски колективи  newsm78.Аз пък не мога без приятелите си, имам нужда от много хора около мен, имам и няколко супер близки хора, които може и да не виждам непрекъснато, но ми е достатъчно да знам, че ги има.Оплетох се в приказките си  Crazy

Росинка, как сте вие, мила?Като пътувахме и гледахме земите, се сещах за вас със Сашо и обяснявах на Слави с каква любов говориш за работата ви  Heart Eyes.Как е малката разбойничка Лили?Качва ли се още по леглата  Heart Eyes

Един въпрос:
Бихте ли препоръчали добър ендокринолог за София, във връзка с проблеми с щитовидната жлеза?Става въпрос за близка приятелка, не знам подробности и все пак, ако случайно някой знае за някой особено добър, много ще ми помогне!

Малко се поотнесох, целувам ви, хубав ден и много усмивки  lovekiss lovekiss lovekiss
Днес ще ви досаждам 20 пъти, да знаете  Mr. Green

# 663
Привет! Simple Smile
При нас вече втори ден нон-стоп вали, но ще излизаме все пак. Рони ме чака, затова ще съм лаконична. Laughing
Между другото от сутринта се хвърлих да гледам едни оферти за морето и Вале, Арабелка, Бисиии, идвамееее  newsm44 /е, само да се навият Слави, сестра ми и брат ми и идвамеее/.Ще пиша като резервираме  Peace
Таш, много се надявам да не си избрала да резервираш за август. Mr. Green Ние сме във Варна през юли, някъде от 9-ти до двайсет-и-някой-си, не знам точно още, защото ще отскочим и до Южното Черноморие. Казвам навреме, че току-виж ми излязъл късмета да се видим. Simple Smile

# 664
  • София
Ванилка, помислих за теб, но тази година не си казвала каква ще ви е програмата  Hug
А миналата имаше още една лентичка в подписа си с оставащото време до почивката  Laughing
Нямам търпение вече за лятото  lovekiss lovekiss lovekiss lovekiss

Галакси, излизай вече от тоалетната, къде си?

А Александър си нямахме за работа и го пуснахме на тези надуваемите замъци, в които има пързалки и се скача.До блока на майка ми има детска площадка и такъв замък и не може да се излезе от никъде, без да се види.Е, пощуря направо, само вика 'замъка, замъка', даже понякога, ако се случи да го надуват, той драпа да се качи, още преди да е готов  Laughing.А вътре така се премята и скача, че не съм очаквала  Crazy

# 665
Привет от нас!

Сладурка, благодаря, че попита за Дари. Тя днес ме събуди в 4 часа да играем и към 10 часа заспа, незнам закога се води този сън. В последно време много й се разбърка режима. Преди няколко дни я простудих при разходките и вдигна лека температура, но за ден-два овладяхме положението. Много започнаха да я задяват ергените вече, не мога да я увардя. Все я гонят юнаци /понеже тя не стои на едно място и все бяга/ и ми докладва я за прегръдчица, я за целувчица по „бузенцето”.
Скреч, успех и от мене! Щом сте решили, действайте, че току-виж, за да послуша баба си, тръгнало да излиза седмаче. Аз май вече изтървам влака за второ дете, хем много ми се иска, хем много ме е страх и не съм готова, а и не се знае дали ще се получи. Вчера срещнах една позната , която дълги години се бореше за бебече, да бута количка с усмихнато момченце в нея и много й се зарадвах, все си мисля за нея. Когато бебето не се получава много време, тъгата е огромна и според мене трябва да си много силен, за да се спреш и си осиновиш детенце.
Таш, когато аз имах проблеми със щитовидната жлеза преди около три години, най-препоръчвани в нашите среди бяха д-р Начев от Ендокринологията на бул.”Хр.Ботев” и д-р Катя Тодорова от Майчин дом. Мога да потърся и да ти пратя телефоните им.
Браво на Али-акробата. И Дари стана фен на подобна къщичка, аз я набутах вътре и много се накефи да скача с децата, а сега не можем да минем през центъра, без да я посетим.

Хубав ден!

# 666
  • София
Таш, добре си си дошла! Липсваше ми, душицо. Не че като си тук се виждаме, ама така, като драснеш някой ред, друго си е.  

Креми, след време ще ти останат само хубавите спомени от Куба.  Отишла си, видяла си, повеселили сте се, какво по-хубаво от това  Hug Хайде качвай снимки да гледаме.

Гале, кофти това с градината. И аз от наесен не знам как ще става работата при нас Confused

Цеце преди си надписвах всички снимки на гърба, че след време се забравя кога са правени. За това е тая дата, сега си спестявам този труд  Mr. Green

Да де, Вики, ама ако решиш да си сложиш някоя снимка в рамка например, с тая дата и час хич няма да стои добре. А и освен това в електронен вариант всяка снимка си пази информацията кога е създадена и прочие. Много съм досадна, нали?  Mr. Green

Арабела къде се изгуби?

# 667
  • от Луната
Таш, и при нас са надули на площада замък, но огромен  Shocked. Михаела като го видя пощуря, но не можем да я качим, защото е за по - големи деца. Много е висок от двете страни с нещо като стълбички, а в средата пързалка. Децата хвърчат с невероятна скорост, та не мога и на ниското да я пусна. И сега обикаляме половината град, за да не минаваме покрай тая пущина  ooooh!

Цеце, хич не си досадна Simple Smile. Ще те послушам и ще ги махна тия работи

# 668
Привет, милички!

Вчера пак ходих до гимназията и може с тези двете колежки да не общувам, ама пък лелките чистачки как ми се зарадваха  Mr. GreenЩе си ходя при тях, те все носят разни кифлички, кафенце правят, лошо ли ще ми е.  Whistling

Диди, много благодаря за офертата да огледаш хотели в Созпол. Нека си изясня за себе си какво точни искам и ще ти пиша.  Embarassed Mr. Green  bouquet

Ташче, ко прай Враца? Mr. Green Аз само тръпна кога ще надуят в кварталната пицария един такъв замък и как ще олеквам с два лева всеки ден... Tired Миналото лято успявах да я заблудя Симоната, но това няма да ми се размине.

Скре4, юхуууу, старт на горещите нощи...и сутрини...и следобеди  Wink Grinning Wink

Крем,искаме снимки! Описанието ти на Куба ми напомня малко за ТУнис - ретро, майка, замряло някъде 85 година...че там в съчетание с фереджета и маанета, бая ми дойде. Crazy

Симона пак е започнала да се срами от децата, търси си само нейните приятелчета и ако ги няма на площадката седи залепена за мен и гледа.  Simple Smile

# 669
  • София
ТУнис - ретро, майка, замряло някъде 85 година...че там в съчетание с фереджета и маанета, бая ми дойде. Crazy

Хайде, хайде, бая ти дойде, ама се фръцкаш с хубавата червена чантичка  smile3534

ЦецеHug.
Аз пък като Виктоалия си държа на снимките датичката и си ми е удобно така.Даже предишните не съм ги надписвала и сега се чудя коя от коя година е  Mr. Green
Ама нали по-професионално ги гледаш, та се дразниш.

Нещо не ми се работи днес, а ми се е струпала работка, де.Хайде, лека   love001

# 670
Привет!
Елица от миналото лято също е фен на надуваемите замъци. И аз все гледам да ги заобикалям, че по-големите деца са доста непредпазливи, а и тя още не може да се пази.
Таш, хайде резервирай и казвай кога да те чакаме  Laughing Много ще се радвам да се запознаем  Hug
Скреч, подкрепа и от мен  Laughing Действайте  Laughing
Цеце, не си досадна, ама като се увличаш по фотографията като изкуство и си обременена вече  Joy
Като си купихме първия цифров апарат, се оказа, че сме взели модела, който е без изписване на датата. Щях да припадна  Joy, мислех си дори, дали да не ходим да се излагаме и да го сменяме. 'Щото, как ще знам, след време, тук детето на пет години и един месец ли е било или на пет години и два месеца  Mr. Green
Сега ми е толкова смешно, пък снимки с дата също ме дразнят  Mr. Green К има нейно апаратче и си е настроила да й показва датата. Ако ми попаднат снимки от него, все се мъча да зачиствам, където мога  Laughing
Така че, Вики, махай датата  Mr. Green Много хубави снимки, страшно ми хареса тази местност, а Мишката си е сладуранка  Heart Eyes
Креми, мен ме изненада. В смисъл, че в Хавана или да го наречем по улиците на Куба, знам какво може да ме очаква, но си мислех, че това е част от "екзотиката", че трябва непременно да се види сега, защото след време Куба няма да е същата, въобще не съм се и замисляла, че мръсотия и мизерия, може и да не ме впечатлят толкова. (кофти прозвуча  Confused, но не знам как да се изразя, друго исках да кажа  Mr. Green)
А за курортите им (то, всъщност, освен Варадеро, има ли друг курорт, не знам  Rolling Eyes), мислех, че там е друга Куба, която се показва на туристите - т.е слънце, кристални води, коралови рифове, екзотика, лукс, глезотии и всичко необходимо за една лежерна почивка  Laughing Не съм очаквала, че изглежда като Слънчев бряг, преди 20 години  Laughing  
Но е вярно, че след време ще ти останат само хубавите спомени, пък и всяко едно ново място те обогатява по някакъв начин.
Хайде, по-късно ще гледам пак да пиша,ако мога (не съм се доизказала  Joy), че Елица се събуди.
Чао!

# 671
  • София
Таш, горещо ти препоръчвам моята ендокриноложка. След 10 г лечение на безплодие, ме диагностицира ( за 5 дена!!!), предписа лекарства, и на 19 ден бях бременна. Ако това не е добър доктор зраве му кажи. Намира се в Младост и записването е доста трудно, но ще съдействаме  Wink. Казва се д-р Галева.

За Софиянки!!!
В неделя - 2 ч - Дон Домат. Пристъвието задължително-препоръчително....  Mr. Green

# 672
ЖЖЖЖъъъъъъъцццццццццццццццц, зле ми е хора  cry af , много зле, едва държа главата си, не че  е пълна с нещо, ама.....
Поспах малко, ама стана ли ми се върти всичко, повали ме нещо скорострелно и хич не се чувствам добре. Пих какви ли не неща, но за хапването не става - видя ли храна ми се обръща всичко в корема. Пих ябълков пектин - малко да ми стегне коремчето и да ми засити организма, пробиотици и т.н. Дренки компот и прахчета. Не съм ходила поне до  smile3550 , това щеше да ме скапе още повече. Чудя се ако утре отида до лекарката да си взема болничен за някой ден.
Могат ли да дават със задна дата лекарите - да отида утре сутринта и да ми пусне за днес и още ден-два?????

Креми - точно така си я представях Куба, не че съм залетяла за там, ама не е моята дестинация.
Таш - Simple Smile Защо ти е лекар, добре ли си? Да си починеш сега без Али, а защо сте го оставили в Русе?
Ох до тук са ми силите, сори дами. До скоро!  Hug

# 673
Галакси, мисля, че може.

# 674
  • София
Привет,

Да се разпиша и аз, че да не ме забравите  Hug
Така съм се затрупала с работа, че няма на къде повече. Всъщност май има...ама не искам и да си го помисля.
С нетърпение чакам края на месеца, когато ще ходим до Виена.
Стефчо е в Бургас, мъчно ми е много за него, но пък кака му се старае да компенсира и не престава да ме ядосва като за двама, че да не загубя тренинг.

Гале, аз бях миналата седмица с такъв вирус - направо не знаех къде се намирам. Хубавото беше, че мина за 2 дена. Дано се оправиш по-бързо.

Ние сме си резервирали лятната почивка вече - от 28 юни до 8 юли сме в Мирамар Обзор - дали няма да се засечем с някой?  Simple Smile

Ох, този пост го пиша от сума ти време...ще го публикувам, че ще се затрие накрая. Този телефон не спира да звъни

bouquet  bouquet  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт