Пролет,слънце и цветя,греят Ноемврийски личица

• 29 803
  • 746
  •   1
Отговори
# 645
Здравей народеее,
ние о-съмнахме с о-повръщано легло в 5,20ч и до обед връщаше стомашен сок и слюнки, в чудо се видях, звъня на педи, на дежурен екип в поликниниката никой  #Crazy
Нищо не приемаше и към обед стана по-добре положението, съмнявам се че е от храна или от яйце, дано не е нещо развалено яйцето било, че от великден седят 3-4 и той иска да ги борим и да яде..... Да не сме си докарали тези стомашни неразположения от това баш....
.Взехме едни капки и с едно запарено чайче от копър и джоджен стана работата, дано няма изненади по-късно.
Постригахме го като в професионален фриз.салон, изкъпахме го и сега се готвим за сън. Аз изчистих цялата къща, прах, че всичко беше в лиги и пов...но Simple Smile
Нещо не ми се седи на компа вече, не вярвах, че с почването на работа ще ми замре ентусиазма за форума, ама на!?
Просто нещо друго ми с еправи, но не и да пиша, мога да си ви чета само.  Hug Не че нещо лично!  Heart Eyes
Вики - страхотен излет.
Роси - как е малката, нали беше писала че е паднала от 2 ет на леглото?Целувки.
Цеце - муцка е украсата, браво.
Ванилия - хахахха, не аз не вдигам скандали, никога или почти никога, а за датата Как я помниш бе ?
Ще ми дойде и стола и бюрото и компа и всичко, надявам се тази година, хаххах, ааа де?
Рони продължава да ме учудва Simple Smile Ще бъде много темпераментен младеж със силно изразено лично мнение.
Мони -помним те, как не Simple Smile Тук всички сме задружни.
Катюш - лисваш ми бе, хайде гуш.

# 646
Абе Гале,рано сутринта голяма изненада сте имали,пиши после как сте? Не сте ли излизали в това хубаво време?

Ивчето снощи беше на бабин дом,ние излизахме с мъжо,не бяхме излизали заедно от месеци и успяхме яко да се изпокараме. Абе нещо последно време съм в жестока дупка,давайте съвето положението е страшно! Ох,ставам,е реве това дребното все за мене бе!

# 647
  • София
Гале, надявам се да е било временно неразположение и да не се повтаря вече  Hug

Някой ден тази седмица ще ви е удобно ли да ходим при Сончето?

# 648
  • София
Галенцееееееее  Hug, ГУШ.

Скреч, аз исках сега в неделя да се видим, ама се изпокрихте нещо  Rolling Eyes. Никакви ви нямаше.

# 649
Привет от нас!

Дита, преди да създаде семейство може би е нормално човек да има малко по-различно отношение към омъжените, е може би не колкото твоите бивши приятелки. Наистина ангажиментите, интересите и т.н. се променят. Лично на мене ми трябваше време, за да осъзная, че семейството е най-важното нещо на света и никаква работа, кариера и т.н. не могат да му съперничат.
Моите най-ценни приятелства са от ученическите години и студентските години. Имам приятелства и от работното ми място, /може би поради благия ми неклюкарски нрав  Wink/ много колежки омъжени и неомъжени ме търсеха за събеседник и споделяне на проблеми и радости. За съжаление ми остава все по-малко време за тях, дори последните празници забелязвам, че не ми достига физическата възможност да ги поздравя по телефона, с цвете или картичка.
Ако желаеш, мога да се поинтересувам как стоят нещата с квартирите и малките хотелчета в Созопол, че май се очертава скоро да прескочим дотам. Само ми пиши на лични за това какви са ви изискванията и времето за почивка.
Роси, браво за твоите 25! Отлично те разбирам за дипломирането, аз също съм готова да жертвам кариера, за да съм всяка секунда с детенцето.
Валенсия, чакаме снимки от Париж. Прекрасни са калинките и пчеличките.
Моничка, аз пък скоро се сетих за тебе и си помислих, че си се прехвърлила при бременните майчета.
Цеци, успешен сватбен сезон!
Гале, в крайна сметка какъв план състави за вземане на Ники от ясли? Надявам се съвсем скоро да се наредят нещата в работата, да си имаш всичко и да се чувстваш пълноценна.
За моята работа нещата стоят по аналогичен начин. Постоянно ме питат ще се връщам ли на работа и може би се надяват да не се върна, че предстоят съкращения. Хубавият кръг от колеги преди майчинството ми се пръсна в различни посоки, появиха се нови лица. Качихме нови програми и обучихме целия персонал, тогава се чувствах много полезна и значима, но впоследствие това ни изяде хляба. Нещата започнаха да се движат от централата и нашите места бяха съкратени. Сега ако се върна, трябва да съм на друга позиция и не мога да си се представя на мястото на колегите, които винаги съм съжалявала за огромния труд, които полагат, вечните планове, задачи и постижения, които преследват с един куп шефове на главата. А преди това с колегата ми се чувствахме много свободни и независими, без някакви планове и гонене на цифри. Ако има проблем, тогава имахме наистина сериозна и в доста случаи извънредна работа. Но получавахме признание, макар и нематериално. Новите чуждестранни собственици изобщо не се интересуват от личности, искат да притопят всички и ги превърнат в обикновени оператори. Сега и аз се чудя какво да правя, малко ме плаши кризата и ситуацията в момента.   
Ванилия, аз вече вдигнах ръце, предадох се и не настоявам толкова с храненето. Каквото изяде, това е, надявам се да е достатъчно.
Вики, много е пораснала Миша. Каква е тази местност, която посещавате?
Сладурка, аз не мога да дам съвет, но според мене щастието е до тебе, само трябва да го осъзнаеш.

Лека вечер!

# 650
Добро утро народе!
Пия кафе и се подготвям психически за работа,ама нагласата ми бяга някъде. Изморено ми е почти цяла нощ не сме спали,Ивчето се въртя като за световно,става,ляга,нослето и запушено якооо,даже ми се стори леко топла.Сутринта към 6 заспа за малко,после като я вдигнах май по-добре беше Thinking Облякох я спяща за ясла. Ще видим днеска как е.Ама то какво няма да хремяса,вчера от 12 ч,с картко прибиране за 30 мин сме били навънка,обиколихме де що има пързалки и тича,тича,дивя,не ще да се прибира,рев Shocked В 21чразбираемо целия свят и беше крив и едва я изкъпах Crossing Arms Отде тая енргия не знам,аз поне едно време вчера вече като баба се мъкнех Laughing
Цеце как вървят нещата при теб,справяш ли се?
Дидия хубаво си спретнала дълъг пост,ама нито дума за Дари,ккак сте Hug

Говорите си за приятелство-аз такив апроблеми като вашите нямам,защото съм редуцирала приятелките ми само до една и това е братовчедка ми,но там нещата стоят по друг начин и винаги е била до мене,независимо от статуса ми на семейна,по-скоро нещата усещам ще се променят за съжаление,ккогато тя се омъжи,подозирам,че ще се отдаде не семейството само,защото прекалено дълго е била свободна,не,че и е фикс идея,никак даже,ама такъв е живота..Другите сами в графа познати само и хич не страдам да ги мисля какво им се върти в главата Joy
Гале верно как нагласихте режима,кой ще прибира Ники? Не може ли да се комбинирате с Ники старши нещо?
Оставям ви,ще се сприготвям за работа. Да не ме забравите,ей! тия дни ще кача снимки на малкото скорпионче,ама взе да си показва нравчето всеки случай,да ми е жива и здрава!

# 651
  • София
Да се разпиша, че сега ми е паднало. В болнични съм до петък, тоя път реших да не  се жертвам в името на работата, ми да се излекувам като хората. Миналата седмица ме събори някакъв вирус с пълна сила, яка хрема, удари ме веднага в дробовете и още дишам трудно  Confused Та това ми беше и за капак за сватбата в събота, още не мога да се възстановя от умората, и страшно течение беше в ресторанта, отворени врати навсякъде, мани... Василия вчера и тя се събуди със сополи и й бяха плувнали очичките, явно съм я заразила. Реших да опитам с Умкалор, досега не съм ползвала /а и не ми се е налагало, слава Богу/, ама нали Дес и други бяхте писали, че е много ефикасен. Ми да  ви кажа, днес няма и следа ни от сополи, ни от нищо, да чукам на дърво. Ще давам още няколко дни, и аз почнах да пия и се чувствам значително по-добре.

Васенце си я прибрах в петък, много се беше затъжила вече за мен, а пък за мен да не говорим. Цяла вечер ме прегръща и ме целува навсякъде, и само повтаряше че ме обича много и ми пееше Мила моя, мамо  Heart Eyes Само за 4-5 дни се прибра толкова променена, не е за вярване. Много хубаво са си изкарали с майка ми на Плевен, сума ти приятелки и комшийки са посетили, върна се с много армагани и най-вече с нови впечатления. Постоянно ми разказва къде е ходила, с кого си е играла и какво е яла  Laughing

Сладурче, не знам и аз какво да те посъветвам. Приеми, че е просто период, който ще мине. Ще дойде и по-хубавото  Hug

Ташче, прибра ли се?  Очаквам включване. Аз да я издам, че е решила все пак да остави Али за една седмица в Русе.  Whistling

Диди, благодаря!  Hug Пускам ви декорацията, ако на някой му се гледа -

Вики, много хубави снимки и мястото е страхотно! Обаче вземи я махни тая дата от снимките, че само ги загрозява  Peace

Моничка, дано оттук-нататък бременността ти да е лека /макар че ще ти става все по-тежък коремът  Laughing/ Страхотно е, че ще си имате още едно момиченце. Ще си имаш три прекрасни кукли  Heart Eyes Много, много са ти красиви децата, като руси феички са!   Heart Eyes

Креми, очаквам  включване и от теб! Сигурно още не си на себе си от часовата разлика  Rolling Eyes Дано да имаш помощничка още два-три дни, докато се адаптираш. Пиши и показвай снимки! Hug

Вале, ш'ти изям калинката сладка! Heart Eyes

Отивам да се гушкам с балеринката.

# 652
  • София
Здравейте момичета!

Най-накрая се освестих от часовата разлика и съумявам да драсна няколко реда. Вече трети ден мачкам здраво децата, че много се затъжих. А те са толкова пораснали и сладкииии  Heart Eyes

Куба е интересна дестинация от типа „хубаво е да видиш”, но някак си се размина с очакванията ми. Екзотиката, за която се говори, т.е. соца, е нещо, което ние доста добре познаваме. Уж най-популярният им курорт Варадеро е като Слънчев бряг, но преди 20 години. 5 звездните хотели, в които бяхме, не биха взели и 3 звезди тук. Хигиената и обслужването са на доста ниско ниво, но за сметка на това далаверите и черния пазар са в разцвета си. Всеки се чуди просто как да те изклати. Хавана е симпатична, но много мръсна и разрушена. Екзотично е да видиш ретро американски автомобили от 60-те години, които са в движение. Също, за цвят, има доста Лади, Жигули, Москвичи и други подобни красоти. Кабаретата са им много добри, със сигурност си заслужават. Нацията като цяло е доста интересна, смесица от черти на бели, черни и индианци. За това време развенчах поне два мита за Куба, които бях чувала настойчиво от всички мои познати, които са ходили. Единият е, че навсякъде е страхотен купон – поне ние не го видяхме. Мамбо и салса имаше само в кабаретата. Другият мит е, че в Куба е евтино – напълно погрешно Wink 

Толкова на първо четене, че още мислите ми са разпиляни. Снимки ще кача до няколко дни.

Цеце, бързо да се оправяш  Hug

Гале, надали бих издържала в такава ситуация в работата си. За жалост много работодатели правят умишлено така, за да покажат на майките, че не са желани т.е. да ги накарат да напуснат. Чувала съм за доста грозни подобни истории  ooooh! Радвам се, че при теб има прогрес и съм сигурна, че ще влезеш много бързо в работата. Измислихте ли схемата с взимането от ясла?

Роси, много гуш на Лили  Hug Кари също се сдоби с ново легло, което е по-високо (не точно втори етаж) и постоянно живея в страх да не се изтърси оттам  Praynig

Сонче, Скреч, и аз искам на сладкарница! За жалост, надали ще успея тази седмица, че работата ме зове, а и имам да си взимам дозата гушкане, която съм пропуснала  Whistling

Сладурче, промяната трябва да дойде от теб, да я почувстваш сама  Peace Hug

Мони, страхотни сладурани! Дано остатъкът от бременността ти да е ОК  Peace

Хубава вечер от мен!    bouquet

# 653
Набързо да драсна едно здравейте и да си лягаме, Simple Smile
Ами Ники си го взех АЗ, тръгвам с 30 мин по-раничко, не позлвам 1ч обедна почивка, а 30 мин и затова приспадам по-раното тръгване.....Иначе сменям 2 автобуса и се класирам нормално пред яслата с много тичане, ама нали във форма съм Simple Smile хаххаха, абе голямо търчане ще е,....  Мъжо не може по никакъв начин да ми помогне, защото е до 19ч на работа, но започва по-късно и се занимава с водене и оправяне/почти де Simple Smile / Да сме живи и здрави, да са живи и здрави гадните автобуси.  travel
Работата си е работа, най-странното за мен е, че по никакъв начин не съм изгубила усета си към работата, комуникацията и работата с всички програми и дейности. Вървейки по коридора в офиса чувствам, че съм отсъствала 5-6 дни, а не 3г почти,/Юни ще станат 3 г/
Мислех че ще съм доста "боса" във всичко и ще с еоглеждам като пате в калчища, ама не.
Днес изчистих бюрото си, качиха ми програмите и мейла ми е зареден. Поне ще си седя на мое столче и кътче.
КРЕМИЧ - добре дошла.!  Hug Heart Eyes
Целувки мацки, спокойна нощ.

# 654
  • София
Креми, добре завърнала се! Никога не ми е идвало на акъла да си дам парите за екскурзия до Куба и ти ме застрахова да не си и помослям занапред  Grinning Като си вземеш дозада гушкане кажи, че да ходим на сладкарница. A може тази седмица да ходим които можем,  а друг път пак  за тези, които не са успели  Sunglasses
Гале, не ми звучиш задъхано, явно не ти е зле да тичаш  Mr. Green

Аз сериозно се замислям за бебе  Crazy Всичко около мен бременее и ражда втори деца и си викам да изчакам да мине април(че да не излезе, че сбъдвам съня на свекървата  Whistling ) и да го правим. Мислех си да почвам работа, но като няма кой да гледа Митко няма да стане. И една година да чакам, пак няма кой да го гледа и така само губя време хем без работа, хем без бебе.

# 655
  • София
Скреч, напъллни ми душата  Hug,  Peace .

Креми, може би така се получава, когато прекалено много се надъхаш за нещо ....имаш едни очаквания, а то се окаже съвсем различно. Предполагам, най-удачния вариант е предварително да се ориентираш, но без да задълбаваш. Така момента на изненада е доста по-голям . Пък снимчиците си ги чакаме, тъй да знаеш  Naughty.  Flutter

Галенцеее, виж как се нареждат нещата. Просто трябва по-спокойно да се гледа на живота... ма отракана шЪ додЪЪ  Mr. Green, кат става въпрос за друг особено....

Цеце, Умкалора е страхотен  Peace. От три дни го поввтарям на нашите, ама те предпочитат за тия пари за се пият АБ то  #Cussing out, приказвам, ама никой не слуша. Страхотни сте както витаги. Поздравления.

Исках нещо да Ви кажа, ама докат стигна до тук и загубих ума и дума  newsm78 newsm78 newsm78....

ААА, Мадхенова, Р.Петрова, Ташкова......и мноооооооооого други къде се затриха????????????

Обичкам вии Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

ПС Биси, и за теб важи  Hug

# 656
Новите чуждестранни собственици изобщо не се интересуват от личности, искат да притопят всички и ги превърнат в обикновени оператори.

Диди, това все едно аз съм го писала Wink. Не знам дали и вие сте на същото мнение, но всички които познавам да работят за чужденци/западноевропейци/ имат или по-точно нямат никакво конкретно отношение към нас като народ, нация, капацитет или въобще като за някакъв интелектуален ресурс. Моята майка, която толкова години е извън страната, споделя всеки път с мен, че когато спомене от къде е, почти никои няма точна и ясна представа къде се намира тази държава. Всеобщата представа е, че това е страна от третия свят, изключително бедна и с неграмотни хора. Но когато се озоват в България и видят, че нито сме неграмотни, нито гладуващи се оказва, че за тях сме едни изключителни златни кокошчици - ниско платени "оператори", по-възможност немислещи, а само изпълнители. Но, наистина кризата е страхотна...не знам как ще оцелеем с новото начинание, защото работа няма, но аз и не губя надежда..., все нещо ще се случи по-добро и на нашата улица. Дано! Praynig 

Креми, добре дошла! И моите впечатления за Куба са само от разкази на хора, посещавали страната по времето на соца и  отзивите са точно такива, каквито и ти си чувала, но явно и там времето не е спряло, както на много хора им се иска. Снимки ще разгледам с интерес. Очаквам ги с нетърпение.

Скреч, ще излезе, май свекървата права в предсказанията си Wink. Няма значение, вие ако сте го решили и го искате с Коце, дерзайте! То Господ си знае работата... Heart Eyes

Лека нощ от мен!

# 657
  • от Луната
Сладурка и аз не мога да ти дам съвет, сама трябва да намериш верния за теб и семейството ти път, но мога да ти дам  Hug
Диди, излета беше на 5 мин с кола от центъра на града  Mr. Green. Това е крепостта Кракра, една от забележителностите на Перник. Реставрираха я, и сега има денонощна охрана и местността се поддържа. А вечер е божествено. Цялата крепост е осветена с прожектори, но много ефектно е направено и има платформа от която се вижда целия град. Много е хубаво- хем си в града, хем не си  newsm53
Вале, калинката ти е невероятна, направо им завидях толкова щастливи и безгрижни изглеждат  smile3503
Гале, как е Ники? Надявам се вече да няма такива изпълненя и да се оправи Hug. Честито ти бюрце   bouquet
Цеце преди си надписвах всички снимки на гърба, че след време се забравя кога са правени. За това е тая дата, сега си спестявам този труд  Mr. Green
Сонче, искрено ви пожелавам успех и ще ви стискам палци да имате все повече и повече работа  Praynig
Скреч, това е едно добро решение и с нетърпение ще чакам да се похвалиш с  EFP. Даже можеш да намериш някой фиктивно да те назначи на рабита, за да си ползваш пак 2 години майчинство Mr. Green. Аз също се замислям за бебе, но май още ми е раничко. Искам да си намеря работа, да поработя, за да ми е сигурно майчинството и тогава. Пък ми се и иска и Мишка още малко да порастне. Но пък от друга страна все по-често си спомням с умиление колко е хубаво да гушкаш едно сладко бебенце  Heart Eyes

# 658
Днес съм в нас, нещо съм с разстройство, скапах се от ставане и ...... Simple Smile
Обадих се че ще полежа днес, че не съм във форма за офиса.
Скреч - ако си си премислила нещата за бебе номер 2, СТАРТ! Нека бебеправенето започне сега.Успех и да се похвалиш.
Сонче -мдаа, така е.То не че нашенските собственици ни зачитат, но за чуждите.
Кате -  Mr. Green Hug

# 659
Скреч, добре си го намислила. Действаш по моя план отпреди 3 години Simple Smile Аз по това време точно бях разбрала, че съм бременна.

Ние си изкарахме много добре в Русе (даже и с Таш се видях за 5 минути  Laughing). Сега съм във фаза пролетно чистене вече четвърти ден и се скапах, много мразя да подреждам дрехи. Ще кача снимки от Русе, като намеря време. Може би догодина  Whistling 

Общи условия

Активация на акаунт