ние о-съмнахме с о-повръщано легло в 5,20ч и до обед връщаше стомашен сок и слюнки, в чудо се видях, звъня на педи, на дежурен екип в поликниниката никой

Нищо не приемаше и към обед стана по-добре положението, съмнявам се че е от храна или от яйце, дано не е нещо развалено яйцето било, че от великден седят 3-4 и той иска да ги борим и да яде..... Да не сме си докарали тези стомашни неразположения от това баш....
.Взехме едни капки и с едно запарено чайче от копър и джоджен стана работата, дано няма изненади по-късно.
Постригахме го като в професионален фриз.салон, изкъпахме го и сега се готвим за сън. Аз изчистих цялата къща, прах, че всичко беше в лиги и пов...но
Нещо не ми се седи на компа вече, не вярвах, че с почването на работа ще ми замре ентусиазма за форума, ама на!?
Просто нещо друго ми с еправи, но не и да пиша, мога да си ви чета само.
Не че нещо лично! 
Вики - страхотен излет.
Роси - как е малката, нали беше писала че е паднала от 2 ет на леглото?Целувки.
Цеце - муцка е украсата, браво.
Ванилия - хахахха, не аз не вдигам скандали, никога или почти никога, а за датата Как я помниш бе ?
Ще ми дойде и стола и бюрото и компа и всичко, надявам се тази година, хаххах, ааа де?
Рони продължава да ме учудва
Ще бъде много темпераментен младеж със силно изразено лично мнение.Мони -помним те, как не
Тук всички сме задружни.Катюш - лисваш ми бе, хайде гуш.
/ много колежки омъжени и неомъжени ме търсеха за събеседник и споделяне на проблеми и радости. За съжаление ми остава все по-малко време за тях, дори последните празници забелязвам, че не ми достига физическата възможност да ги поздравя по телефона, с цвете или картичка.
Облякох я спяща за ясла. Ще видим днеска как е.Ама то какво няма да хремяса,вчера от 12 ч,с картко прибиране за 30 мин сме били навънка,обиколихме де що има пързалки и тича,тича,дивя,не ще да се прибира,рев
Отде тая енргия не знам,аз поне едно време вчера вече като баба се мъкнех 

Радвам се, че при теб има прогрес и съм сигурна, че ще влезеш много бързо в работата. Измислихте ли схемата с взимането от ясла? 

Като си вземеш дозада гушкане кажи, че да ходим на сладкарница
Всичко около мен бременее и ражда втори деца и си викам да изчакам да мине април(че да не излезе, че сбъдвам съня на свекървата
. 
, приказвам, ама никой не слуша. Страхотни сте както витаги. Поздравления.

. Даже можеш да намериш някой фиктивно да те назначи на рабита, за да си ползваш пак 2 години майчинство