Преди всичко благодаря за хубавите думи
Майка ми обаче,отказва да се изследва допълнително и това още повече утежнява ситуацията..предполагам,че иска да я хвана за ръка и да тръгна с нея по кабинетите,като така показвам съпричастие ли..не знам.Тъй или иначе е почти невъзможно това да стане,а и говорим за изследвания на местно ниво в случая..както и да е,не,че трябва да мислите и хорските проблеми,но ми поолеква така като,че ли.Ивчето поне уж върви към подобрение,не зная да спирам ли Цефзила,че много и станаха АБ,пък вече направо изключих колко дни го пие
Поне от време на време хапва по нещо,изкльощавяла е,но сметка на това как се е източила Цветове разпознава основни-синьо,червено и розово и май е това
,че най-лесно да драсне една линия.Обаче пък рецитира доста добре стихчета и помни куплетче поне от някой песен(то аз не,че и пея и я уча на стихчета,добре,че паметлива и пони,ако ги е чула 
При мен иначе нищо ново...няма да отразявам никой,че и без това хич не съм редовна вече,но си имам и причини.
на всички ви!
Опитвам се да го храня по-обилно на вечеря, но освен краставици и сок друго не признава. Голямо щастие е, ако хапне малко хляб. И така - разчитам на израстването на проблема. Няма нерви да недоспивам ... Не че така спа, но по най-бързия начин презареждам шишето и откъртвам ...
, толкова много сън отдавна не ми се е събирало 

.
То и Ивчето сънува нещо,редовно се буди за малко и си говори насън или иска вода,върти се,ама приключваме набързо,чак да не спи по цяла вечер
/ - това не сме го пробвали. Според свекърва ми добре действа и разходката преди сън - Рони като спи при тях имат такава практика.
нито един път не си каза.