Пролет,слънце и цветя,греят Ноемврийски личица

• 29 834
  • 746
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Мерси момичета  Hug.
Ванилия, корите или отварата се консумират? Мисля да го пробваме Rolling Eyes . При нас според мен не е на нервна почва. Тя си е спокойна през цялото време.
Апропо на обяд спи когато си иска - веднъж, дваж за седмица пропуска ( обикн при мен ).
Днес имахме гости от Сандански и ця ден си игра с каката и баткото. То скачаха, криха се, пиха кафета и.............още сто киа глупости. Естествено не спахме на обяд. Издържа до преди малко. Оправихме сто кила чаршафи и направо заспа върху леглото. Сега ще видим колко ще е спането....

Айде лека нощ. newsm46

# 226
  • София
Здравейте, милички  Hug

Днес се видяхме с няколко майчета и си изкарахме страхотно.Децата се наиграха, ние поклюкарствахме и така  Laughing.Ето:
http://november2007.snimka.bg/other/mart-2010.480446

След малко ще си дописвам, целувки  Hug

# 227
 Heart Eyes Много сте ми хубави!  Heart Eyes

# 228
Ванилия, корите или отварата се консумират? Мисля да го пробваме Rolling Eyes . При нас според мен не е на нервна почва. Тя си е спокойна през цялото време.
Само отварата. Дано подейства.
При Рони причината е, че му липсвам през нощта, в такъв смисъл психологически проблем. Когато е при баба си или пък разбере, че баща му ще откликва, ако се събуди през нощта - тогава си спи непробудно. Може и да се буди, но не търси никого. А аз наоколо ли съм, става на 2 часа. Tired Затова вече повече от месец май стана, тримата спим в отделни спални, а аз съм и под ключ. Joy

# 229
  • София
Катюша Задръстването на Цариградско е заради ремонта, а не заради мола. Бе защо българите са толкова прости, та купуват на двойно по-високи цени стоките в аутлетите? Гледам едни адидаски можеш да си ги вземеш по 20 долара в чужбунските аутлети. Тениски има за по-малко от 10 долара.
 Таш, ти била ли си в морското? Нещо те няма на снимките  Whistling

Ние пак бяхме в Патиланци, но този път си взехме апарата и нащракахме Митко, та си наваксахме, че той нямаше сника от месеци. Пак го рисуваха, но този път го направиха на клоун.

# 230
  • София
Eй несеррьознички  Crossing Arms. Не го очаквах от вас. Може ли да не се обадите...........сърдита съм ви, да знаете  Naughty.

Скреч, баш от аутлета си беше задръстването. Етърва ми работи там и докладва всичко, пък и аз сто пъти минах от там. Редят се в две колони за десен завой „ паркират дори по улицата и градинката“ за паркинга, паркират дори на паркинга на Метро. Абе луди хора. Вчера ходихме до Метро привечер, едва се добрахме.

Апропо....децата ви са много хубави, Вие НЕ  Mr. Green

# 231
  • София
Таш и този път си се скрила от снимките.  search
Всички сте много готини, а децата.... newsm76
Ванилия при Милен е точно обратното- пищи, крещи, дере се от рев докато мама не се появи.Няма тати, няма баба- никой не признава. Не си спомням от кога не съм спала без детето. Спи вече повече от година до мен. #Crazy
Скреч покажи няколко снимки!

# 232
Майчета, вие какво ще правите утре ?
Аз така се отнесох тази година, че съвсем изключих за празника  ooooh! Еми, ще сме си вкъщи  Laughing Какво ли значение има дали ще излезнем на 8-ми, 9-ти или 20-ти Март  Crazy Така или иначе при нас това се случва изключително рядко, та всеки път си е повод за празник  Joy
Защо ли вече не се впечатлявам от празници, различни от семейните  newsm78

Гледам за храненето сте се раздумали - Лили яде всичко - както здравословно, така и вредно , но само и единствено, когато тя иска Crazy Определено има режим на хранене като часове,но има дни , в които не слага и трошица в устата си, което не знам на какво се дължи  Rolling Eyes Аз не я насилвам, защото си е добре като телосложение.
Повечко обича манджички - всякакви, като търси мръвка  Laughing, луканка  Mr. Green , салатки , плодове, кисело мляко и шоколаад  ooooh! Не яде много тестено, освен хлябче. Напоследък си сръбва често биричка  Shocked "Ма'ко, тате, ма'ко! С'ожи 'Дили би'а!" - бащичко  ooooh!

При нас проблем е само памперса  Tired

Днес ме изуми за пореден път  Rolling Eyes Реди на батко си пъзела, който е за над 6 години  #Shocked Не са и изсипани парчетата, а аз и ги подавам едно по едно, тя му намира мястото, завърта го и го поставя точно както трябва . И така пъзел от 104 елемента бе нареден изключително и само от нея за 1 час  Shocked

# 233
Привет, майчета!

Завърнахме се от купонджийския си уикенд, беше мноооого хубаво, видях се с дорби приятели, гушках бебе на 9 месеца  Heart Eyes, пих, пях и т.н. Mr. Green Ходихме на Джъмбо, оф, слава Богу, че няма такъв магазин тук, аз си падам малко по такива боклучки Mr. Green, обичам да се ровя, да разглеждам, и трупам ли трупам в кошника... Whistling

Сега ще лягам, защото виното и мартинито още ме държи. Mr. Green Hug

# 234
  • София
Добър вечер  Hug

Ние се завърнахме от чудесно уикендче в Сандански. Обожавам го този град  Heart Eyes Беше топло, слънчево, в хотела имаше сигурно 40 деца и игрите бяха бесни и постоянни  Laughing И двете деца слушаха много, на бебе Вико гласът му не се чу  Crazy

Роси, това с пъзела е голямо постижение  Peace

Дитка, браво за купончето и хубавия шопинг в Джъмбо  Peace

Не съм чувала още отзиви за аутлет центъра до Метро, но силно се съмнявам да си заслужава. Затова пък мъжо ми е обещал да ходим до едно градче - аутлет център в Австрия, за да си подновим гардеробите  Mr. Green Цените там са наистина смешни, а пък има цели колекции и номерация, все от хубави марки.

Ванилия, това с раничката е много неприятно. Кари от време на време казва, че дупето я боли, надявам се да не е това  newsm78

Относно храненето, до 2 години я опазих почти напълно от всякакви вредности. Откакто тръгна на ясла обаче нещата леко се промениха, но все пак имаме правила и ограничения. Кари яде на практика всичко, включително много плодове. Зеленчуците са по-малко, обикновено в манджичката. Шоколадите, бонбоните и т.н. са само награди при големи постижения  Mr. Green Торта давам при повод, т.е. някой близък да има рожден ден. Чипсове, царевични пръчици и други подобни - само през трупа ми  Mr. Green Мляко яде основно кисело, обича го доста. Отскоро откри меда и й го слагам в чая или в редките случаи, когато правя палачинки.

Оставям ви, че имам багаж да разтоварвам. Лека нощ!

# 235
Мили майчета, Честит празник!

Искам да пожелая на всяка от вас, с най-искрени чувства,
да бъде най-обичаната МАМА, да бъде най-желаната съпруга,
да бъде най-ценения приятел и всичко това да носи с лекота в сърцето си!

# 236
  • София
Честит Празник!

# 237
ЧЕСТИТ 8-МИ МАРТ! ДА СТЕ ОБИЧАНИ И УВАЖАВАНИ СЪПРУГИ, МАЙКИ И КОЛЕЖКИ!    bouquet

# 238
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НЕПОВТОРИМИ! БЪДЕТЕ ВСЕ ТАКА ОБАЯТЕЛНИ ЖЕНИ, НЕВЕРОЯТНИ МАЙКИ И ПРЕКРАСНИ ПРИЯТЕЛКИ!

# 239
  • Хасково

Честит празник, мили майчета!!!

Общи условия

Активация на акаунт