Пролет,слънце и цветя,греят Ноемврийски личица

• 29 982
  • 746
  •   1
Отговори
# 465
  • София
Катюшка, честита годишнина! Много, многа да се обичате и да сте все така щастливи и усмихнати!

Последни новини от наше село- младежа го връхлетя вирус и от вчера е с температура и ангина.

madchen Миналата година отидох да нося на една близка нещо в родилното и като видях бебето щях да припадна- толкова мъничко ... Уж моето се роди с ниско тегло, а нейното беше 3500 и пак ми изглеждаше едно мъничко, крехко, беззащитно. Забравят се тези неща. Mr. Green

Лека нощ, на всички хубавички!  bouquet

# 466
  • София
Утре съм на интервю за работа. Смещно е обаче, защото няма кой да ми глда Митко, даже да ме приемат  Whistling Майка хем иска, хем не и се ще. Коце напоследък работи като вол, че сега и уговаря някакви нощни смени някъде си да работи  Rolling Eyes Ама дано ме приемат ей така за самочувствие малко  Mr. Green , пък дали ще почна, ще видим  Laughing

Таш, чета ви само и то ако се добера до компютъра от зълвето  Simple Smile . Като си тръгна спомена нещо, че другите събота и неделя искала пак да дойде. Ми да заповяда, ама ми идва нанагорно оправянето след това. А какви неща готвя за нея  ooooh! : Растителен кашкавал, растителни фибри, животински протеини, сол, Е412, Е251, Е339, Е452, пшенично брашно, Е1414, Е503, Е100, Е160  Sick Ха познайте какво съм и сготвила  bowuu Ми с това я храни свекърва ми и тя нормална храна не яде. Сготвих две други манджи, тя цял ден си стоя гладна. Накрая рекох да и опържа каквото е свикнала да яде, че да не заслабне от глад. Съхнела и била устата и я водят на лекар да я проверяват за диабет. Е как да не и съхне, като от години всеки ден изпива по половин литър кола(а е на 10 години).

Последна редакция: ср, 24 мар 2010, 01:27 от skrech

# 467
Привет, момичета! Grinning
И аз да драсна два реда тая седмица. От петък сме в дълъг младоженски уикенд, благодарение на свеки. Заминаваме на  Балатон - в най-далечния му от нас край.  Laughing
Поникнаха ми доста цветенца в градинка, лилавите ми минзухарчета цъфнаха, изкарах чадъра и шезлонгите и следобяд като стане 20* е рай.
Сега ще ходим да гледаме истински зайчета в един МОЛ, вчера ги нямаше, надяваме се днес да са там. Дано не ги показват само през уикенда, когато е лудница. Вчера си останахме само с гледането на танцуващи, махащи и т.н. плюшени зайчета, но Рони и на това беше доволен.
Сериозно ли билет за възрастен в ЗОО-градината в София все още струва 1 лв? Shocked За Варна знам, че е толкова, но за София като столична, и предполагам по-богата,  зоологическа градина, очаквах да е по-скъпо. Поне като при нас. Mr. Green Тук за да отидем тримата, трябва да платим 100 лв.
Междувпрочем вече имаме сериозен пробив в полицията. Laughing Явно се разбра, че Рони е най-сериозният фен на полицейските коли /други деца не сме засичали да висят на оградата/ и местните полицаи редовно му правят шоу като пускат специално за него светлините и сирените на колите, а по микрофона го по поздравяват със "Здравей, дребосък!" Joy

Малко хаотично писах, но изчезвам, че ме дърпат за ръкава.

# 468
Здравейте дружки,

Кате, честита ви годишнина! Много да се обичате и да се слушате  bouquet Hug!
Ванилия, 2 лева е билета за зоопарка, в неделя ходихме Simple Smile, но наистина нищожна сума. Разсмя ме и ми стана много мило как поздравяват малкия фен Laughing Heart Eyes. Сетих се как ни разказваше, че го викаш за смяна на памперса като малък с една фуния Laughing. Приятно изкарване на почивката, ще разказваш после.
Скреч стискам палци за работата. А защо не го пуснеш на градина Митко от септември. Аз съм се наточила за вашата градина, харесва ми квартала, а и надпреварата не е чак зверска. Или имаш предвид, че до септември няма кой да го гледа?
Роска, бързо оздравяване на всички ви  Hug
Таш на мен не ми се струваш психарка  Laughing, ами и аз не съм оставяла още Васко и нещо не си го представям на този етап, дори аз да се пречупя, той няма да иска Rolling Eyes. Взимай отпуска и с него  Simple Smile
Цеце мернах новата снимка на Василия, сладка муцунка е с тези опашленца Heart Eyes
Креми и аз съм ви изпуснала дирите-къде ще пътешествате Simple Smile?
Ели представям си колко е сладка малката кукла, ще ти се прииска пак и на теб Heart Eyes

Спазарила съм се с Васко утре да го закарам при бате Денис на подстрижка и за награда да го заведа на куклен театър в събота, да видим дали ще позволи този път или пак ще се разхождаме само. Засукал е едни сладки къдрички  Laughing

Иначе и аз правя едни планове за почивка, ама съм много неориентирана къде и кога ми се почива само знам, че искам да заведем децата и на море и на планина. Ама може да остане и за края на лятото, че съм се захванала с едни мебели вкъщи Rolling Eyes.

Целувки и приятен следобед Hug

# 469
Здравейте,

Лилчо, Тошко го подстригахме съвсем инцидентно в неделя. Досега ходеше с дългите руси кичури ...
Водихме баткото и малкия каза, че искал и той, възкачи се сам на стола, даде на фризьорката да го завие и да го подстригва с машинката (гъдел го беше  Crazy) и с ножичката. През цялото време гледаше в огледалото и се усмихваше и си въртеше главата и накрая каза "ного съм убав"  Heart Eyes Голяма кипра ще е явно, тежко ми  Embarassed

Сега малко ми е жал, преди изглеждаше по-бебешки, сега си е като момченце  Cry

Скреч, успех на интервюто. Хубаво е и само за повдигане на самочувствието  Wink

# 470
Ооооооооооооо, и Дара от днес официално започна посещенията си при фризьор. На Ангел много не му се щеше, но не я гони той всяка сутрин с гребените и ластиците. Направихме и малко зорлем прическата, хич не и хареса на стола - много сладко каренце с бретон.  bowuu И сега вече прилича на малко момиченце   Rolling Eyes

# 471
  • София
Скреч, успех на интервюто  Peace

Ванилия, сигурно е страхотно за Рони това с полицаите и сирените  Hug Чак ми се прииска и тукашните полицаи да бяха толкова добронамерени  Whistling 2 лв. е билета за Софийското ЗОО  Wink

Кари вече отдавна ходи на фризьор, поне веднъж в месеца. Даже обяснява в кой салон работела нейната фризьорка кака Мая  Laughing

Все си мислех, че съм се поФалила за пътуването... В Куба ще ходим за априлската ваканция. В началото бях супер въодушевена, ама сега като наближава, ми става все по-по-гузно  Tired

Лека нощ  Hug

# 472
Скреч, два палеца и от мен  Peace

Креми, ти да не полудЕ  Naughty Я се наслаждавай на момента, нали оставяш децата в добри ръце  Wink А и те догодина по това време въобще няма да си спомнят, че те е нямало  Mr. Green

Марианка, как си?  Heart Eyes Много ми се иска да видя Дара с новата прическа  Sunglasses

Таш, Роси, оздравяхте ли?

Ванилия, ех че мила картинка - Рони и полицейските коли  Laughing

Лека и спокойна нощ  Hug

# 473
  • София
Май ме харесаха. В петък ще звъннат да потвърдят евентуално. Лилчо, Коце ходи да проверява там, но те му обяснили, че детето трябва да има навършени три години, за да се кандидатства(демек чак другия септември), но аз ще се хвана някой път да ходя също да питам, да не би да са се пробвали да го метнат нещо.
 Сега, ако започна работа, два дена ще го гледам аз Митко, три дена майка и остават 2 дена, за които не знам какво ще правим. Сега издирвам детегледачка, която да се съгласи да работи 2 дена в седмицата.
 Очаквайте скоро да ви се похваля, че всичко около нас се е наредило  Praynig !

# 474
Скреч,стискам палци fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed
По-късничко ще се включа за малко повече,че сега бързам.

# 475
Хайде, с хубавото топло време, всичко нека да тръгне с по-голям късмет! И работа и повече здраве, и т. н. Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower
Аз няма какво да кажа различно... Все още ползваме гащи - памперс. Успех има Лили повече с пишкането в тоалетната, за акането явно не може да си представи, че става и на тоалетна. Надявам се да бъде топло, за да играе вън на площадките и да изразходва повече енергия.
Лили изкара според мен морбили, но лекарят не каза категорично, защото обривът не е бил толкова изявен. Но всички други симптоми си ги имаше. Според мен, сега вече си има доживот имунитет срещу тази ш Grinningарка.
Чао от мен и до скоро!
Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower

# 476
Скреч, а дано всичко да се нареди и да ни се похвалиш по-скоро!
Медхен, амчи как да съм  Hug. Със всеки изминал ден ставам все по-дебела, много отрано имам коремче, а не мога да си представя как съм изглеждала предния път, при положение че съм била с 10 кг +. А Дара е сладка  Heart Eyes, вчера ни казаха да не я водим на ясла, че имала конюктивит. Заглеждах я аз, че се събужда от няколко дни с повечко гурелчета, но чак пък конюктивит. Аз съм имала такова и знам какво е - то са едни сополи, дето излизат от очите, то са затворени очи, страшно е. Заведох я днес при хомеопата да я види, той каза че не е проблем, нещо се чистило оченцето. Дано така да е. Ще я задържа и утре вкъщи, после събота и неделя и ще видим как ще е до понеделник. Дали ще ми признаят бележка от педи в яслата или трябва да я водя задължително на очен  newsm78

# 477
Здравейте,

Честито Благовещение. Днес братчето ми има имен ден-да ви почерпя за негово здраве:

Васко също е ходил при бате Денис на подстрижка вече 2 пъти, много добре знае за какво става въпрос и мама ходи при него и тати Laughing, ама нещо последния път каза, че не иска и отсече незнайно защо. Днес така и не успяхме да отидем, забравили сме си документите на колата у мъжа ми, променихме часа за утре пък да видим Laughing. А с машинка е абсурд да позволи, само с ножичка може Naughty Laughing.
Скреч стискам палци и аз. А за градината нещо не са се разбрали, значи нашите дечица (набор 2007) имат право да участват сега в класирането за септември за всички детски градини без значение, че тогава няма да имат навършени 3 годинки. Класирането е на 22.04.2010г и се канидатства през интернет, няма какво да я питаш директорката. Записвай го в системата в интернет, въпреки че кандидатите се увеличават все пак има шанс.
Марианче, хич не се ядосвай за кг, нали ги беше свалила предварително Mr. Green , а и банално звучи, но се свалят после, след второто зора е по-голям Laughing
Бояна бързо оздравяване на младежа Hug
Креми нещо сме пропуснали за екскурзията, чудесно звучи Simple Smile.

Целувки милички Heart Eyes.

# 478
Днес моят баща има рожден ден. Сипвам ви по едно от любимото му питие  Wink:

Лилчо, да е жив и здрав брат ти!  bouquet

Гледам за фризьор си бъбрите. И моята Симона спешно се нуждае от такъв, защото ресането на къдрите е кошмар а и косичката има нужда от освежаване. Но идея си нямам как да я придумам да идем. Tired

Крем, Куба ми е мечта. Heart Eyes Върви, виж и после ще ти предложа жесток кубински автор за четене. Wink ( това сякаш съм го писала и преди, повтарям ли се?? newsm78)

Аз снощи имах изключетлно болезнено начало на цикъла, както в младежките ми години. Завърши с повръщане, яко аулин и съм заспала. Crazy Странно ми беше, защото след като родих даже не разбирах кога ми теква. Mr. Green А преди с хапчетата пак беше песен. Такова чудо не ми се е случвало поне от 10 години.

# 479
... след второто зора е по-голям Laughing

Ех Лили,  не можа ли по-навреме да ми кажеш?  Shocked Joy

Общи условия

Активация на акаунт