Пролет,слънце и цветя,греят Ноемврийски личица

• 29 982
  • 746
  •   1
Отговори
# 480
Привет от нас!

Медхен, честита племенничка! Да е здрава и много щастлива! Аз преди седмици бях извадила бебешките дрешки на Дари, за да ги дадем на едно бебче и направо се смаях какви малки бодита, гащеризончета и други дребни дрешки е носила, като за кукла.
Дианка, много весело е у вас. Чудя се Дари какви ще ги рисува, засега им слага само пъпчета. Тя май не е виждала още голи хора, освен себе си, ама знам ли.
Таш, и аз си мисля, че смяната на климата и едновременно с това откъсването от яслите ще се отрази добре на Али. Ако причината за ангините е пневмококова инфекция, мисля че ваксината Превенар може да помогне. И аз досега не съм оставяла Дари при бабите, с изключение на една седмица миналата година. Хем ми се иска да си почина и напазарувам на спокойствие, хем не мога да се разделя с нея. Мислехме утре да я оставяме при баба й, а ние да ходим на откриването на една дискотека, в която татито взе участие, но в крайна сметка май ще я водим с нас.
Валенсия, избрахте ли подаръка?
Скреч, успех за работата.
Марианка, не се притеснявай, дебелей си спокойно, после ще мислиш за свалянето на килограмите.
Креми, приятна почивчица, а дечицата не ги мисли, щом ги оставяш в сигурни ръце.

Дари пък аз си я подстригвам редовно, докато гледа филмче. И редовно забравям да запазя къдрички. Много ме съмнява да стои мирна при фризьор.
Чудя се как капете капки в нослетата, за мене това е непосилно, като се има впредвид, че никак не обичам да я разплаквам малката душица.
От доста време пак сме с проблеми в храненето, зимата хапваше по малко от манджата и крема от детската кухня, а сега не иска и да помирише манджа. От три дни прилагам методът, който се лансира във форума, че като се остави гладно детето, започва да се храни. Ефектът е, че към 16-17 часа се нахвърля освирепяла от глад върху плодове и зеленчуци и сама си ги хапва с голяма скорост, но пак манджи не иска и като цяло е по-неспокойна следобяда. Прояде ягоди, банани и домати. Май ще спирам с този метод, че ми става жално да я гледам така, а така сладко ми пее цял ден „мила моя мамо ... ти си ми опора, ти си ми закрила”. 
Бързо си върнахме режима със спане от 22-23 часа до 10-11 часа без следобеден сън и цял следобед и ние сме навън. За разлика от миналата година, тази година е неразделна със слънчевите си очила – носи ги навсякъде с нужда и без нужда, дори като се сети и вкъщи си ги търси, на очите или на главата. И е станала доста общителна напук на притесненията ми, че през зимата ще подивее сама вкъщи. Може ефект да има това, че си има приятелка на същата възраст, с която играят всеки ден. Но смело отива при всички младежи и девойки по детските площадки, тича и се закача с момченцата, ходи и моли какичките да се пускат с нея по по-стръмните и закритите пързалки и после се подмазва: „о, добичка, кака” или „какичка касива”. 

Лека вечер и хубави почивни дни!

# 481
Почти "по първи петли", но по скоро "по никое време", привет от мен мили приятелки!

Надявам се да не сте ме забравили, но при мен се оказа "мисия невъзможна" да пиша  и чета какво става с вас и наборчетата на Наско. От все сърце се надявам вие и децата ви да сте добре, да сте здрави и все така страхотни и весели.
В последните няколко месеца се оказа, че не зная дали е ден или нощ, колко е часът, какъв ден е и какво се случва по света и у нас. Това се дължеше на работата и ангажираността ми по, така да го нарека, "проекта на живота ни". Но вече с гордост, радост и удовлетворение от свършеното, мога да споделя - със съпруга ми отворихме Виенски салон със собствено сладкарско производство, в центъра на София.

Искам и тук да кажа, не за пръв път и в никакъв случай и за последен, че благодарение на познанствата ми от този форум, аз мога само и единствено да Благодаря, че ВИ познавам, и че имам страхотни приятелства.

Огромни, огромни, огромни благодарности на ТАШ, за изключителната й подкрепа, която ми оказа, за всичките ми нервни състояния, на които стана "по неволя" свидетел и за това, че все още продължава да ме подкрепя, да ми вдъхва сили, да ме накара, най-накрая да се престраша да споделя с вас, защото си мислех, че ще приемат моето изказване като реклама и ще ме изтрият модераторите.

Ще се радвам да се видя с вас в най-скоро време - няма ли да се събираме "на по пица"?

Поздравявам всички, които са имали повод за празнуване, Марианка за бременността й и разбира се целувки от мен и Наско!/Леле, какъв бандит е станал, не е истина...беля и половина!/ 

Честита първа пролет на всички!

# 482
Сонче, честито! Много се радвам, дано ви върви по вода! Ще ви посетим в най-скоро време, а къде точно се намирате?
Аз предложих пица тази неделя, но се оказа, че е Цветница  Laughing Така че го отлагаме за след десети април...

... след второто зора е по-голям Laughing

Ех Лили,  не можа ли по-навреме да ми кажеш?  Shocked Joy

Това е до време, после става по-лесно, отколкото с едно  Laughing

# 483
# 484
  • Хасково
Здравейте момичета!!!

Искам със закъснение да честитя на Медхен племенничката!!! Жива и здрава да ви е, много радост и гордост да носи на близките си!!! Heart Eyes

Скреч, имаш стиснати палци и от мен! Peace Hug

Сонче, честито! Много клиенти и доходи ви желая! Успех!

Ние вчера сложихме обеци на Стела Heart Eyes Много й отиват и много се промени личицето й Heart Eyes Доста плака, обаче, и ме беше страх да не започне да ги дърпа, да ги сваляме, но всичко е ОК вече. Харесва се и тя. Тази сутрин с голяма радост тръгна за яслата, защото има какво ново да покаже на другарчетата си и госпожите...Взехме и диска от тържеството, големи сладури са всички дечица Heart Eyes Стела вече го научи наизуст.
В началото на клипа е снимана сградата на яслата и надписа, а после вътре - шкафчетата на децата. Аз първия път като го пуснах й четях всяко име под картинката на шкафчето. Втория път като го пуснах, Стела вече сама казваше, шкафчето на еди-кой си..., беше запомнила само по картинката кое шкафче на кой е Shocked все едно чете имената!!!! #Crazy Heart Eyes

Ами това е от мен! Целувам ви, аз отивам да работя!

# 485
Здравейте, и днес се очертава топъл, слънчев ден! Колко е хубаво идва пролетта!
Сонче, смятам, че е трябвало дори по-рано да споделиш. Та ние тук какви ли не по, по.... неща си казваме Laughing Пожелавам ви, да ви върви по вода и да постигате веки един замисъл в новото начинание! Ще ви посещаваме с удоволствие, то се знай! Heart Eyes
Целувки на всички дечица! Heart Eyes Hug

# 486
  • София
Сонче, честит завършен проект на живота ви! Желая ви много и добри клиенти! С удоволствие ще дойда да опитам какво творите в приятна обстановка(сигурна съм, че е такава)! Къде е салона? Може ли да се ходи със сравнително кротко дете?

# 487
  • София
Сонче Радвам се, че се появи. Hug Поздравления за успешното начинание.  Кажи къде е този салон, за да можем да го посещаваме.

Ние сме още под домашен арест. Малчо буха, тече му носа, по- радко вдига температура, но се надявам да започне да се подобрява и  да можем да използваме хубавото време преди да се е развалило.

Хубав ден, момичета- кокичета!  bouquet

# 488
Сонче, честито хубаво начинание!  bouquet Много добри клиенти и хубави емоции! А това за собствен сладкарски цех направооооо така ме съблазнява. Heart Eyes

# 489
Здравейте,

Направихме си една хубава разходка до Разсадника. Е не е подстриган младежа, но пък се наигра много хубаво с дечицата в една градинка Laughing

Сонче, браво, много се радвам, честито и по вода да ви върви. Ще ви посетим задължително  Hug
Юлче, това ме обнадеждава, че в един момент ще почнат да си играят сами и ще оставят малко мама да подиша  Whistling Laughing. Той и сега Васко се заиграва покрай Деян, показва му играчките си основно, ама за кратко.
Тотонто браво на Лильонката, че неусетно е изкарала това морбили. А ти не я беше ваксинирала ли?
Весе, представям си я каква сладка госпожица е Стелито с обички Heart Eyes
Ju къде се изгуби, как сте?

Hug

# 490
  • Варна
Здравейте  Hug

Сонче честито за "сладкото" начинание, много клиенти и малко свободни маси ти пожелавам  Wink

И аз днес да почерпя - майка ми е рожденничка. Както бях писала преди, с баща ми юбилей имат. А с подаръка сме до никъде  Rolling Eyes
Както и да е - да ми е жива и здрава, и опора още дълги години  Heart Eyes

По случай повода, ще имаме гости и най-вероятно няма да мога да се включа, така че ви пожелавам слънчев уикенд изпълнен с положителни емоции.  Heart Eyes

# 491
Благодаря на всички за пожеланията и милите думи!
Казва се Виенски салон Antony's и се намира на кръстовището на Парчевич и Хр. Белчев, ето тук:
http://www.bgmaps.com/map.aspx?sid=0598df51549d9889c138637fa6c119dc&tip=1

Все още рекламата ни изостава, та си нямаме и сайт, но снимки може да видите тук:
http://www.facebook.com/album.php?aid=1522&id=100000895579432

Вале, да ти е жива и здрава майчицата и все такава отмяна! И моята е тук, и направо летя от щастие......, но само до понеделник. След това отново лети, но пък хубавото е, че ще стои само докато излезе решението й за пенсия и се прибира - завинаги!!!!!

Скреч, може и още как - все пак Наско не е от най-кротките, та затова сме поръчали мебели от масив, които предполагам ще ни надживеят..., а и това е място на което всякакви посетители са добре дошли, особено най-малките! 

Весе, браво на Стели! Това дете с какво го храни, бе жена, та е толкова умна? Да ти е жива и здрава!

# 492
  • София
Сонче, великолепно е! Ще дойда възможно най-скоро. Ти винаги ли си там? Току виж някой ден съм станала ваш служител  Mr. Green(това е от този тип шеги, които крият тайна надежда да схване слушателя, че говорим сериозно  Crazy )

# 493
  • София
Сонче, честито   bouquet Изглежда прекрасно, така че скоро ще ви доведа една малка ценителка на бутикови сладки изделия  Mr. Green

Аз си имам вече мама на гости и помощ и тия дни ще се обучаваме (нали съм цербер и всичко трябва да е по моя начин  Whistling)

Целувки за лека нощ  Hug

# 494
  • София
Честит празник!

Общи условия

Активация на акаунт