Едно, че много бавно се пържат и друго, че киселеят.
Тя е много, ама много на вълна "аз избирам обувките и дрехите". Направо ме подлудява. като тръгнем да излизаме ме побърква - не искала тия обувки, тези били неудобни, тази рокля не била хубава...
Но пък е станала страшно любвеобилна, само ме целувам, ама цялате ме омлясква и ми казва колко съм мекичка и хубава.
Напоследък също много се заиграва сама, от Джъмбо й взехме еидн надуваем тигър, голям, сипва се вода в основата и седи прав, но може да се клати, да се мачка, язди и тя играе много с него. 3лв. А така не е играла до сега сама с нищо.
Замислям се и аз за Moon Sand, мисля че би й харесал. Пъзелите не са й интересни още.
Егати шибната система е беге образованието. Извинявам се за грубия език, но не издържам. 

Това ми действа стимулиращо - все едно са мои планове

пък и как ми се услаждат 

Улучила съм на снахичка 
Я, я изведи с рокличката 
Тя е много, ама много на вълна "аз избирам обувките и дрехите". Направо ме подлудява. като тръгнем да излизаме ме побърква - не искала тия обувки, тези били неудобни, тази рокля не била хубава...
Но пък е станала страшно любвеобилна, само ме целувам, ама цялате ме омлясква и ми казва колко съм мекичка и хубава.

))).
. Абе луднах...а и новото яке го облече с триста зора, но пък беше със зимната шапка.... 

, като почне да им говори, да ги храни... Вчера ги води на чичо доктор да ги "издиша" да се чете "преслуша"
и половин час им обяснява, че няма нищо страшно, чичо доктор само сиропче ще даде и т.н.. В последно време с това си играе вкъщи, освен ако не драска нещо. Пишещите само в/у хартия фулмастери са супер
, а и едни незнайни открих, които се изтриват и изпират много лесно от дрехите и диваните 
Сладурииии!
и маратонки. Бай мангал отвсякъде. 
А и какво да ви товаря с щуротии...Обичам си професията, но системата е кошмарна.
Ей това му най-мразя, да ме разхожда като дива коза из нас и аз да му слугувам без да му се яде или пие нещо, а само за действието и за мрънкането.

Освен това сутринта прокашля два пъти - дадох му сироп и повече не е кашлял. Мисля, че не е вирус, но знам ли. Няколко пъти успя да излезе на терасата по чорапи и мисля, че от студените плочки е настинал. 

'Де да знам, то пък и много мазно не е хубаво. Като знам как държиш на правилното хранене, вместо почерка, да не ям бой накрая за съвета
Ама така, де, от бързо оздравяване се нуждае детето
Мойто дете не е от най-кротките, ще го пръсне навсякъде. А тук, във форума, съм чела, че много цапал
Добре, че само там ходи да драска. И по ръцете си много обича да пише
А напоследък и по играчките
Сестра й обезумя като си видя надраскани барбитата. Не че си играе с тях 

Препоръчани теми