Търся покана за Masters-TB или за друг торент сайт

• 20 251
  • 208
  •   1
Отговори
# 15
  • в сърцето на един мъж...
Трайкова, във форума имаше тема, как като сийдваш, с бонуса от сийда можеш да си вземеш покани. Пиши на модератор, аз така се оплаках, че от бонусите не мога да си взема покани и ми ги дадоха.

# 16
Трайкова, във форума имаше тема, как като сийдваш, с бонуса от сийда можеш да си вземеш покани. Пиши на модератор, аз така се оплаках, че от бонусите не мога да си взема покани и ми ги дадоха.

Проблема е,че вече няма бонус точки,спряха ги и затова нямам какво да заменям за покани newsm78 Права си,ще попитам модератор Peace

# 17
  • в сърцето на един мъж...
Аз ги замених моите бонус точки за покани. Тъкмо ги събрах и те махнаха бонусите. Аз се оплаках и след час имах покани Mr. Green Затова по-добре да питаш. Не мога да намеря темата, някъде из форума беше даден линк, с който сменяш бонус точките за покани Confused Освен ако не са я махнали, за да не се възползва някой.

# 18
Тези покани са ми много странни.Имам доста висок коефициент в Masters(над 20.00),а поканите ми са 0 Thinking Ако някой ме "светне" как да си взема покана мога да ви помогна Peace

Аз им писах във форума, ,че не зная как да получа покана ,а моя позната не може да се регистрира и търси такава.На другия ден те ме заредиха,но муждувременно ми написаха,че в правилата им или във FAO/нещо таково/ пише как се получава покана.Пратиха ми пет покани,но току що разбрах,че едното момиче не е могло да се регистрира с едната покана,защото й изписвало нещо на сайта и не ставало.Явно не винаги става.Но те чистят неизползваните дълго време акаунти и ако човек е по настоятелен като пробва няколко дни накрая успява сам да се регистрира.Точно така е направило и момичето ,на което пратих последната покана.Това го пиша за сведение на всички,които искат да се регистрират.

# 19
Давам ви какво пише в форума на мастерса.Явно има проблеми с ел.поща,явно покани не могат да се изпращат на всяка поща.Имайте го предвид,когато изпращате покани,а тези които искат да си направят необходимата поща.Аз не го знаех и явно съм издумкала напразно някоя и друга покана.Съжалявам ,прочетете какво пише, цитирам по-долу :

ВАЖНО - засега поканите работят само с gmail.com и walla.com и се получават в спам секцията.

# 20
  • Universe
Давам ви какво пише в форума на мастерса.Явно има проблеми с ел.поща,явно покани не могат да се изпращат на всяка поща.Имайте го предвид,когато изпращате покани,а тези които искат да си направят необходимата поща.Аз не го знаех и явно съм издумкала напразно някоя и друга покана.Съжалявам ,прочетете какво пише, цитирам по-долу :

ВАЖНО - засега поканите работят само с gmail.com и walla.com и се получават в спам секцията.

И с yahoo става - аз изпратих доста  Peace

# 21
  • София
Момичета, и аз търся покана за Masters-TB. 

Обещавам да върна жеста!  bouquet

# 22
Цецето,прати ми мейл на ЛС,ще ти изпратя покана.

# 23
  • В реалността
Моля някой да ми прати покана - мейла давам на ЛС.    bouquet

Последна редакция: ср, 24 фев 2010, 07:51 от Jane

# 24
Ако още не са ти пратили,давай го мейл-а на ЛС.

# 25
  • В реалността
Имам, мерси. Съжалявам, че не писах по-рано, но се изстрелях набързо от нас и сега се прибирам.

# 26
  • Гърция
lenny_pld благодаря, че ми изпрати покана   bouquet  bouquet  bouquet
Вече съм регистрирана успешно. Сега ще се запозная с правилата и щом имам възможност да пратя и аз покана веднага ще предложа на някой, който иска в темичката Hug

# 27
  • Universe
Bayraktarova,   Hug

Да Ви споделя, че пощата може да е в abv.bg   Peace

# 28
      Преди пет дена се регистрирах без да имам покана...Просто бях настоятелна и опитвах няколко пъти...В този торент има много качествени филлми , но винаги няма трафик и не съм успяла да сваля нито един филм...Много съм разочарована, защото за пореден път доказваме , че сме малко българите , които гледаме стойностните филми... НЕ ЗНАМ КАК ДА ПРИЗОВА ТЕЗИ, КОИТО СА СВАЛЯЛИ ОТ ТОЗИ ТОРЕНТ ДА ПОМОГНАТ И НА НАС И ДА ПРОЯВЯТ СЪПРИЧАСНОСТ... Чакам да ми доставят външен хард диск с много голяма памет, за да си съхраня любими филми ,защото осъзнах, че много любими мои филми след няколко месеца няма да има от къде да ги сваля...    ИСКАМ И ДА БЛАГОДАРЯ НА ТЕЗИ ,КОИТО  ПРЕВЕЖДАТ И КАЧВАТ СТОЙНОСТНИ СТАРИ ФИЛМИ И ДА КАЖА ПРОСТИЧКО - "ПОКЛОН" ОТ МЕН !!! smile3501 smile3501 smile3501

# 29
  • София
И аз да благодаря на *Люба* за поканата, вече се регистрирах   bouquet Hug

Предишният подобен тракер беше sab.bz, бях регистрирана там от самото начало, но за съжаление го закриха. От там имам огромна колекция от култови заглавия, както и музика, която на друго място не може да се открие с такова качество. Но сега ми се струва, че Masters-TB  се прави от същите хора, защото има същата организация и графичен дизайн, както и качеството на предлаганите заглавия. Бях много приятно изненадана. При първа възможност ще предложа покана на някой, който се нуждае  Hug

Общи условия

Активация на акаунт