Търся покана за Masters-TB или за друг торент сайт

• 20 241
  • 208
  •   1
Отговори
# 45
Много благодаря   bouquet

# 46
  • София
Много бих била благодарна, ако някой отдели време, и ми прати покана на мейла в профила ми  Praynig

# 47
Катина, копирам:

Поканата е изпратена успешно!

Еmail - а за потвърждение беше изпратен на посочения от Вас електронен адрес (katina1972@abv.bg).

Поканеният е длъжен да прочете Правилата и FAQ , и да отговори на изпратения email ,за да може да активира акаунта си.

Ако той не се съгласен с тези правила ,неговата покана ще бъде изтрита автоматично след няколко дни.

# 48
Ако някой има свободна покана, ще съм му много благодарна ако ми изпрати  Simple Smile  Praynig  bouquet

# 49
  • София
Катина, копирам:

Поканата е изпратена успешно!

Еmail - а за потвърждение беше изпратен на посочения от Вас електронен адрес (katina1972@abv.bg).

Поканеният е длъжен да прочете Правилата и FAQ , и да отговори на изпратения email ,за да може да активира акаунта си.

Ако той не се съгласен с тези правила ,неговата покана ще бъде изтрита автоматично след няколко дни.
Много благодаря   bouquet.Ама много  Hug
Обаче от близо час се мъча да го разбера как става, и не успявам.А се имам за грамотна  ooooh!
Прочетох всичко, но не виждам къде да отговоря  newsm78.Директно ли да им пратя мейл, защото линка ми за потвърждение, който са ми пратили не го приемат.Къде бъркам  Thinking

# 50
Катина, не знам! Една покана преди време пратих на едно момиче тук и тя имаше проблеми с регистрацията! Разбрах ме се аз да пробвам и регистрацията стана, макар, че мейла е мой! Всичко друго след това можеш да смениш, но не и него! Но това не й е проблем!
Като гледам, че едната покана ми седи се замислям дали и Фран Джонсън е успяла да се регистрира?!

# 51
  • София
Цвети, много ти благодаря   bouquet Сега се замислям - дали е възможно да е от абв пощата  newsm78.
Ако не е нахално може ли да опитам отново с друга поща  Embarassed  Embarassed  Embarassed
Ще се реванширам когато мога с каквото мога  bowuu

e1s2m3@gmail.com

# 52
  • в сърцето на един мъж...
Не би трябвало да е от абв пощата. Аз съм регистрирана с такъв мейл и не съм имала проблеми.

# 53
Много благодаря на TraYkovA за поканата Simple Smile аз съм с поща в абв и нямах проблеми .

# 54
Катина, не е нахално! Довечера от нас ще пратя поканата пак!

# 55
Може ли да помоля и аз за покана .Ако знаете от колко време искам да се регистрирам, но за съжаление от всичките ми познати нямам регистрирани в този сайт .
Благодаря ви предваритело.

Р.S. ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ДАМИ  bouquet

# 56
Може ли да помоля и аз за покана .Ако знаете от колко време искам да се регистрирам, но за съжаление от всичките ми познати нямам регистрирани в този сайт .
Благодаря ви предваритело.

Р.S. ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ДАМИ  bouquet

Прати  ми мейла си на ЛС и ще ти пратя Peace

# 57
Може ли покана и за мен  Embarassed.
Благодаря много.

Мога ли да помоля отново! Благодаря!  newsm51

# 58
Може ли покана и за мен  Embarassed.
Благодаря много.

Мога ли да помоля отново! Благодаря!  newsm51

Прати ми мейла си. Peace

# 59
Цвети, много ти благодаря   bouquet Сега се замислям - дали е възможно да е от абв пощата  newsm78.
Ако не е нахално може ли да опитам отново с друга поща  Embarassed  Embarassed  Embarassed
Ще се реванширам когато мога с каквото мога  bowuu

e1s2m3@gmail.com
Пратих! Кажи после дали си успяла!

Общи условия

Активация на акаунт