Търся покана за Masters-TB или за друг торент сайт

• 20 235
  • 208
  •   1
Отговори
# 60
TraYkovA благодаря за поканата но нещо не мога да си направя регистрация , линка с поканата н се отваря .Да не би да има проблем защото имейла е абв newsm78

# 61
TraYkovA благодаря за поканата но нещо не мога да си направя регистрация , линка с поканата н се отваря .Да не би да има проблем защото имейла е абв newsm78

Едва ли Thinking Ако не стане ще ти пратя нова Peace

# 62
Може ли покана и за мен  Embarassed.
Благодаря много.

Мога ли да помоля отново! Благодаря!  newsm51

Прати ми мейла си. Peace

пратих  Hug и много благодаря    bouquet

# 63
и примен е така  Tired  

# 64
и примен е така  Tired  

Амииии,ако имаш друг мейл прати ми го Peace

# 65
 TraYkovA, благодаря отново - пратих ти друг е маил,дано стане сега.
Лека вечер.

# 66
За съжаление не се получава и през дуг е маил- първия беше  abv.bg ;втория  -  mail. b,но   в поканата дава грешка в страницата.
Все пак благодаря на  TraYkovA за изключителната отзивчивост  bouquet.

# 67
  • в сърцето на един мъж...
Хм, странно - Океан, защо не пишете на модераторите и да помолите да проверят какъв е случая. Явно има проблем от тяхна страна, защото преди не е имало проблеми с регистрирането на поща от абв.

# 68
Ами проблема не е само в абв .
Получих покана от TraYkovA в маил.бг  ,но и там линка за поканата  дава грешка .
За това   мисля ,че  нещо със  сайта или поканата  е проблема.

Ако някои друг има възможност да пробваме с нова покана,нека ми изпрати -мъжът ми има  е маил в yahoo.com   ще опитаме  и от там.

# 69
Аз също искам да помоля за покана за Masters-tb....ще изпратя e-mail на лични допълнително. Благодаря Ви предварително:)

# 70
Моля за покана за Masters?

# 71
Ако е възможно и за мен една, моля!

# 72
  • край голямата локва
От сайта на Мастерс - желателно е мейлите да са gmail.com. Така не би трябвало да има проблем.
Аз ще помоля нещо друго тези  които са получили покани от Мастерс- знаете ли какви са условията. Аз съм отдавна потребител, имам добър коефициент, а покани още не. Сега като няма бонус точки как ги получавате?

# 73
От сайта на Мастерс - желателно е мейлите да са gmail.com. Така не би трябвало да има проблем.
Аз ще помоля нещо друго тези  които са получили покани от Мастерс- знаете ли какви са условията. Аз съм отдавна потребител, имам добър коефициент, а покани още не. Сега като няма бонус точки как ги получавате?

Аз също имах такъв проблем.Писах на една администраторка и ми изпратиха. Peace

# 74
И аз моля за покана за Masters, адреса е на лични Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт