Красив дом: украса за дома, ежедневна и празнична -2

• 105 352
  • 741
  •   1
Отговори
# 675
Не започнахте ли момичета вече с украсата.Аз днес изкарах някои неща,но определено ще има още.Следобеда разглеждах украсите ви от миналата година за някоя идея,още повече ме настроихте празнично.Аз тази година съм на червена вълна,а нямам нищо коледно в червено,освен едни панделки.

# 676
А аз искам нещо нечервено. Дааа, знам, че червеното си е баш колдния цвят, но мислех си нещо за елха в кафяво и златно. Thinking Как ли би стояло. Не съм виждала в интерес на истината. Или поне не мога да се стя да съм

# 677
А аз искам нещо нечервено. Дааа, знам, че червеното си е баш колдния цвят, но мислех си нещо за елха в кафяво и златно. Thinking Как ли би стояло. Не съм виждала в интерес на истината. Или поне не мога да се стя да съм
St.това е миналогодишната ми украса в кафяво и златно:
http://mimkapz26.snimka.bg/holidays/koleda-2010.555637
тази година май ще е червени и златно,не знам още.

# 678
Все още не съм на коледна вълна. Най-вероятно ще се замисля около 1-2.12. Сматам тази година да купя нови играчки на елхата.

Като прочетах, че St. иска кафево и златно и веднага си помислих, че няма да ми допадне, но след като видях на  Мими26 елхата и много ми хареса. Та сега съм в чуденка  newsm78. Имам сини , червени и златни топки.....до сега съм го комбинирала все в два цвята, защото харесвам "изчистените" елхи  Heart Eyes

# 679
Хареса ми в кафяво и златно, Рей.
Дори сега като видях снимките на Мими26 се сетих, че съм ги виждала миналата година. И ми харесва.
Само дето нямам кафяви топки. Пропуснах една проможия с 15 % отстъпка в Баумакс.  newsm78

# 680
И аз ви чета, но не съм списвала май  newsm78 или не помня  Sick
Както и да е, аз вече украсих  Mr. Green елхата ми грее в златно и червено Wink Имам желание да купя лампички, тип падащ сняг и да ги инсталирам някак  Thinking на терасата, чудна гледка ще е вечер  Heart Eyes

# 681
  • Русе
Имам желание да купя лампички, тип падащ сняг и да ги инсталирам някак  Thinking на терасата, чудна гледка ще е вечер  Heart Eyes
  Какви са лампичките - падащ сняг.  newsm78

# 682
  Какви са лампичките - падащ сняг.  newsm78
Ето такива са:
http://www.youtube.com/watch?v=UNlRhncDyh8

Аз от 1 месец гледам в e-bay, но ще ми излезе много скъпо за моите метражи / за да стане хубава украса/. Миналата година взехме от светещите маркучи за терасите и изгоряха още в началото на декември.
Изключително сте креативни! Удоволствие е да ви "гледа" човек....

# 683
  • Sofia
Пускам Ви едно линкче с ужасно много идеи за Коледа  Hug
http://pinterest.com/merrilyme/christmas-crafts/

# 684
Стеф, щом искаш кафяви топки ще се появият и твойте  Hug Провери в Джъмбо  Peace

plamitoto , много хубави неща има в линка който си пуснала. Благодаря   bouquet

# 685
Аз започнах лека-полека да се оглеждам за Коледна украса. Не искам да претрупвам вкъщи, но най-вече ще вложа украса на празничната трапеза. Мисля да вземем една неголяма елхичка, която да украсим по-семпло и да има малко украса по стаите (най-вече кухнята и хола), но не съм решила каква. Имаме Коледна украса от минали години, така че няма да се изхвърлям с много нови неща.
Но ми се струва рано да украсявам ... Обикновено започвам към средата на декември.

# 686
# 687
# 688
Мими26 благодаря bouquet Много добре ти се е получила кафявата и златна комбинация, не само за елхата но и за останалите декорации.
plamitoto  супер идеи има в линка
жгмъц   Peace добро начало

# 689
Аз ще  украсявам  в  събота Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт