Въпроси към модераторите и администраторите

• 47 524
  • 740
  •   1
Отговори
# 30
Случва се при обновяване на кода или определени полета от базата данни (т.е. когато "пипаме" ние). "Минава" за не повече от 30-40 секунди докато се обновят/публикуват промените.

# 31
  • Luxemburg
От доста време насам гледам, че броят на публикациите ми (над аватара) стои 30бр. и не помръдва изобщо, а като вляза в профила си виждам че са 41бр., защо така се получава?

# 32

На въпроси от рода "защо не ми се отчитат публикациите" и "защо не мога да публикувам обява", чиито отговори са ясно видими в закованите теми, няма да бъде отговаряно.

Закована тема 1: БРОЙ МНЕНИЯ, рангове, видове потребители, брой ЛС, права и ограничения!!! 

Закована тема 2: .:: Моля, не пускайте тема "ЗАЩО НЕ МИ СЕ ПРОМЕНЯ БРОЯТ НА  …  " ::. 

# 33
Имам един въпрос. В настройките съм дала отметка в опцията "скрий е-майл" за да не се вижда от другите потребители, но когато аз щракна върху моя профил в темата която бях пуснала преди време е-мейла ми се вижда. Да не би аз да бъркам нещо и ако мейла наистина се вижда от другите потребители как мога да го скрия? Благодаря предварително. Приятен ден

# 34
Mamma, разбрахме се да започнем с библиотека, а правилата ще ги мислим по-късно. Дали е възможно докато оформим темата да получа права, за редактиране на първия пост от бъдещата тема "Библиотека"?  Peace

Миньонче, не ти се вижда мейла.

# 35
  • Luxemburg

На въпроси от рода "защо не ми се отчитат публикациите" и "защо не мога да публикувам обява", чиито отговори са ясно видими в закованите теми, няма да бъде отговаряно.

Нямам притенции да съм с ранг "ентуасиаст", но как да публикувам мнение или тема в подфорума "На път, море, почивка, екскурзия" която ме интерсесува, като се изисква такъв. А не искам да попълня още 20 мнения в посочените от вас теми които отчитат броя публикации, само за да имам такова право. Не ми отговаряйте-това е риторичен въпрос. Sorry  за предния въпрос  Peace

# 36
  • Стара Загора
Не, въпросът изобщо не е риторичен... И ако някой беше седнал да прочете Правилата и закованите теми в този раздел, щеше да намери отговори на много свои въпроси... Включително "риторичния"... Ама нали е по-лесно първо да се пита...
Четете бе, хора, четете...! Там е разковничето...

# 37
защо не мога да се включа във форума с мнение,след като съм регистрирана?

# 38
Как да не можеш?
Направила си го вече.

Виж съвета на Ekcnpec написан към ronicat малко преди твоето мнение в тази тема.

# 39

Вариантите са три:

1. Има няколко подфорума, които са достъпни за публикуване само за потребители с ранг от Ентусиаст нагоре (т.е. с над 50 отброени мнения)
2. Във форумите за консултации отговори по вече публикувани теми имат право да дават само консултантите
3. Опитвате се да пишете във вече заключена тема.

# 40
  • MJF
 Peace не съм нова в  търсенето но не намирам темата за Евровизия 2009.
откривам само тази http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=396716.20 , която беше анкета  а дискусионната не откривам.
моля за съдействие.

# 41
Zdraveite naskoro si napravih i az registraciq v tozi sait,no nemoga da vlizam v stranicite.Izpisva mi che forumat veche ne sashtestvuva ili che moite prava za ogranicheni.
Moje li nqkoi da mi pomogne.

# 42
  • Sofia
Peace не съм нова в  търсенето но не намирам темата за Евровизия 2009.
откривам само тази http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=396716.20 , която беше анкета  а дискусионната не откривам.
моля за съдействие.
Тя е и дискусионна

Zdraveite naskoro si napravih i az registraciq v tozi sait,no nemoga da vlizam v stranicite.Izpisva mi che forumat veche ne sashtestvuva ili che moite prava za ogranicheni.
Moje li nqkoi da mi pomogne.
Прочитате правилата и въпросът се саморазрешава.

# 43
  • MJF
 Tatti , темата в поста ми е от 15 май 2009 и беше за коментиране на финала. Имаше  отделна дълга тема още преди да започне конкурса 12-16 май 2009 в която обширно се обсъждаше. Търся нея. чрез архива и чрез мои публикации назад от профила ми не я откривам.Търсената тема е била поне и април 2009. Или е в клюкарника или  подфорума тв.

Сега имаме тема за 2010 и искаме да намерим предишната. При търсене в архива намерих посочената в предишния ми пост и за 2006 г.
 Thinking

# 44
Mamma, забелязах някой промени из форума и сигурно е било натоварено, но дали ще мога да получа отговор на въпроса си от по-горе? Благодаря!  Peace

Общи условия

Активация на акаунт