Въпроси към модераторите и администраторите

• 47 528
  • 740
  •   1
Отговори
# 45
# 46
  • MJF
 Stop при четърти за днес опит с търсачката открих търсената тема  Laughing зам я любимата форумска търсачка , че при едно и също търсене в различни моменти дава различни отговори.  Laughing но днес от 4 пъти.
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=395211.0

о Tatti , благодаря.  Embarassed , че ви занимах. но понеже когато се работи по архива а съм търсила в него не ми е излизало нищо, а днес в рамките на около 3 часа 3 пъти излизаха на търсене различни комбинации теми при едно и също зададено от мен търсене.
  bouquet извинявам се.

# 47
Дали е възможно докато оформим темата да получа права, за редактиране на първия пост от бъдещата тема "Библиотека"?  

За съжаление няма как да се дадат разширени/модераторски права за определена тема само.
Вариантите са няколко:
- да помолите модератор за съдействие
- да цитирате и допълвате информацията чрез мнения, а когато сте готови да сигнализирате, за да изтрием всичко излишно като публикации
- да пуснете темата (с някакво работно заглавие) в общ отчетен подфорум, където авторът на темата няма ограничение във времето за редакция

# 48
Zdraveite naskoro si napravih i az registraciq v tozi sait,no nemoga da vlizam v stranicite.Izpisva mi che forumat veche ne sashtestvuva ili che moite prava za ogranicheni.
Moje li nqkoi da mi pomogne.

Моля, пишете на кирилица!
Логнете се с потребителското име и паролата и трябва да може да виждате почти всички подфоруми.
Част от подфорумите не са достъпни за писане от новорегистрирани потребители.

# 49
  • София
http://www.bg-mamma.com/index.php?action=profile;u=250578;sa=showPosts
Дали ще може да го разчистите.

# 50
Здравейте модератори.ВчЕРА направих една глупост.
 Направила съм си автоматично влизането в сайта,но снощи без да подозирам какво ще направя натиснах ,,изход''и само след секунди опитах да вляза пак,но тогава ми искаше парола,която аз съм забравила.Опитах около 20-30 пъти да си олуча паролата неуспях.Пробвах всичко.Принудих се да си направя нова регситрация.УЖ се регистрирам успешно,и като се опитвам да вляза пак не се получав,все грешка ми дава,защо е така?

# 51
Не е било нужон да регистрирате нов профил.
Може да ползвате функцията "Забравена парола".

Натиснете бутона от основното меню.
След това кликнете върху линка Забравена парола?
В полето въведете потребителското си име или е-мейл адреса, с който е направена регистрацията Ви.
НЕ маркирайте квадратчето "Задай въпроса ми" и натиснете бутона Изпрати.
Системата ще изпрати на е-мейл адреса Ви инструкции за смяна на паролата.

# 52
Благодаря за отговора.
Направих всичко според указанията и като въведа новата си вече парола ми изписва-грешка при входа,проверете настройките в cookies. Thinkingтъжно ми е вече,защо не се поучава

# 53
Значи проблемът въобще не е с паролата, а с настройките на браузера за приемане на cookies (т.нар. бисквитки).

За да се ползват форумите е необходимо да бъде разрешено на браузера да приема cookies.
Т.нар. "бисквитки" са кратка информация, която сайтовете записват на потребителските компютри и благодарение на тази информация форумите ви "разпознават", знаят коя тема сте прочели и коя не и т.н.

Забраната за приемане на cookies може да е дефинирана както в настройките на самия браузер, така и от някоя антивирусна програма или друг тип софтуер, който се "грижи" за хигиената на компютъра Ви.

Като за начало, пробвайте да изчистите кеша и бисквитките на браузера и се опитайте да се логнете отново.

# 54
 Hug Едно огромно БЛАГОДАРЯ,без вашата помощ нямаше да се справя никога.

# 55
Имам въпрос относно как се процедира при груб или циничен потребител и дали след опцията "Информирай модератор" ,този човек се репримира по някакъв начин?Мерси предварително !

# 56
Имам въпрос относно как се процедира при груб или циничен потребител и дали след опцията "Информирай модератор" ,този човек се репримира по някакъв начин?

Да, ако прецени модератора! Най-сигурния начин е всеки път като засечеш подобно поведение от същия потребител да ги информираш пак.

Мисля, че тази тема е за заключване. Очевидно нуждаещата се не е започнала съвсем коректно - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=456671.15

# 57
Имам въпрос относно как се процедира при груб или циничен потребител и дали след опцията "Информирай модератор" ,този човек се репримира по някакъв начин?Мерси предварително !

За съжаление не можах да разбера какво имате предвид под "репримира".

Докладите пристигат до всички администратори и всички джедаи, както и до конкретния модератор на даден подфорум.
Поема се от първия модератор/джедай/администратор, който го "хване".
Действа се по преценка на модератора и в зависимост от случая.
Проследяват се и останалите публикации на докладвания.
Може само да се изтрие дадено мнение (и свързаните с него), може да се изтрие и да се предупреди потребителя, може да се ограничи достъпа му, ако нарушението е голямо и т.н.
Ако има чуденки и неясноти следва консултиране с "колегите" преди предприемане на решение и действие спрямо потребителя.

За съжаление това не е математика и не може да се даде отговор 4, тъй като две еднакви задачи 2+2 никога няма.

Жената на астронавта , заключих.

# 58
Мара, народе!
Аз съм Николай -
  Фамилен акаунт.

# 59

Общи условия

Активация на акаунт