Въпроси към модераторите и администраторите

• 48 518
  • 740
  •   1
Отговори
# 330
  • София
Ами в момента това не е отделен текст и изображение.
След като поствате изображение, независимо дали в него има текст + картинка, само текст и т.н., то трябва да е 600х600.

Какво мога да направя за да се вижда по ясно текста?
Целта на това изображение какво е? Искате само в дадена тема да го постнете?
1ви вариант, работен файл 600х600, наместване на текста с подходящ размер на шрифта, така, че да се чете на 100%. След това разполагане на картинките.
2ри вариант, таблица. Ако искате текста да е разположен точно като на показаната картинка. Отделно от картинките.

# 331
  • Под звездите
Искаме да направим отделна тема,,незабравима в рима,,подготвили сме някъде около 90 такива снимчици заедно с стихове,но се птитесняваме да ги публикуваме в по голям размер ,за да може да се чете текста.в случая важното е текста снимките са само дизайн

# 332
  • Sofia
Забравете за трета тема за Незабравима в "Кино".
Има "общ отчетен" за подобни отцепки.
Старите 2 теми също ще слея. Ако някому не е удобно, посочих къде е мястото за дублажите.

# 333
  • Под звездите
Искам да попитам къде мога да намеря как се качват снимки

# 334
# 335
Здравейте,
Моля да заковете следната тема: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=487974.msg14736096#msg14736096 (Конкурс по декупаж - април 2010) в началото на подфорум Хоби. Тя е на мястото на тази тема: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=483339.0 (Конкурс по декупаж), която вече е приключена и няма нужда вече да е закована в началото.
Благодаря!

# 336
Благодаря за бързата реакция!

# 337
  • Под звездите
Ние няма да се отцепваме.В тази тема сме събрали само стиховете ни ,за да могат всички да ги видят.Имам един въпрос.
Пуснах новата тема,,незабравима-тема 28,,Исках да направя някои корекции ,натискам бутона редактирай,добавям това което искам,натискам бутона запази и ми излиза съобщение,че  полето на съобщенията е празно,а то не е празно.Бихте ли погледнали!
Благодаря!Това е линка към темата http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=487983.0

# 338
  • Стара Загора
Изчисти си кеша на браузъра и ще се справиш и сама...

# 339
  • Sofia
Ние няма да се отцепваме.В тази тема сме събрали само стиховете ни ,за да могат всички да ги видят.Имам един въпрос.

Римите, както и дублиращата тема са вече в "Общ отчетен" подфорум.
Нова тема се пуска, когато старата достигне необходимия брой страници. Ако се пусне преди това, старата се заключва.

# 340
Арго, моите уважения и към теб мила, ....................... Вече има тема за Девите и тя е напълно достатъчна. А и както е казала Ан-Мари не може да има две теми по един и същ въпрос.
  Моля Ви,  обяснете ми  как  да  променя името -  на започнатата  от мен  тема   с  друго , за да не  се получава  дублиране . Приемам  забележката  - моля  за извинение , за създаденото от мен неудобство ...

# 341
  • София
С бутона "Редактирай" или напишете заглавието, модератор ще редактира темата.

# 342

С бутона "Редактирай" или напишете заглавието, модератор ще редактира темата.

AnMary.........благодаря за бързия отговор - мила . По повод на  " Господи,  спаси душата ми от грях " - за това се моля и аз , а  лекарството било  казват по-мъдрите от нас -  смирението . Лошото е само , че не винаги се получава на практика . Непрекъснато се питам  , защо е тази  лоша  енергия м/у хората . Нали Бог е любов ? Нали самите ние сме родени от любов?

Цитат
Ekcnpec -Горд татко -Падуан :  Двама модератори ви правят забележка и не разбирате... Или не искате да разберете...?
Две теми за Деви - няма нужда... Утре ще се пръкнат татковци деви, дядовци деви, неразбрани деви, разтропани деви, майки деви с едно дете, майки деви с две деца и така нататък интерполация до безкрайност... Затова - една тема...!
Спам - забранен...! Това да си пускаш сам емотикони и картинки в една тема не може да се нарече другояче... И сам да си пожелаваш добро утро и лека нощ... "Всичките" май са в другата тема...
Вие чели ли сте Правилата...?
Прочетете ги...!
Полезно е...!

...... Благодаря и на вас , за милите думи . Бог да ви дари здраве и успех в работата !
      p.s. Tемата ми за 2/3 ден е посетена 103 пъти ...

Последна редакция: ср, 07 апр 2010, 00:20 от argo

# 343
  • Sofia
А сега пренасочете положителната си енергия към съответните теми!
Благодаря.

# 344
здраейте искам да знам сериалите не можели да се коментират като теми ако е НЕ защо  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт