Въпроси към модераторите и администраторите

• 47 836
  • 740
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Защо темата За подготвителните модули към СМГ-II дава, че не може да бъде открита в архивите? До скоро можеше да се вижда. Първата част, която е по-стара, се чете.

# 616
  • Стара Загора
Няколкостотин пъти беше попитано... В тази тема...
"Къде отидоха старите теми"
Няколстотин пъти беше отговорено...
"Висят, скоро ще бъдат преместени в архив"
Моля, четете преди да питате...
Преместването в архива се прави от техническия администратор на форума и затова отнема толкова много време...
Търпение...!

# 617
  • MJF
Лалка, мерси. Вече мога да прегледам "красотите".

# 618
Съжалявам за изгледа на Нашият дом, Хоби и Диетите.
Моя е вината.
Сега вече би трябвало да е ок при всички изгледът.

# 619
Наред е вече, благодаря   bouquet

# 620
Имам процедурно питане.

Повечето от нас пишем публикации във форума и по-малко общуваме чрез лични съобщения, т.е. всеки, който пише във форумите е свикнал с изгледа на формата за публикации и по-точно с разположението на бутоните - на първо място Предварителен прелед, следва Публикувай и накрая Проверка правопис.

От време на време ни се случва да напишем някое и друго лично съобщение до потребител, но за съжаление във формата за ЛС бутоните са леко разместени, което създава неудобство - Изпрати (което за мен е равносилно на Публикувай), Предварителен преглед и накрая Проверка правопис.

Има ли начин да се уеднакви подредбата на бутоните под формите за публикации и ЛС?
Аз лично винаги преглеждам какво съм написала, преди да постна, но вчера и днес, пишейки ЛС, по навик настискам първия бутон, мислейки, че е Предварителен преглед и изпращах недовършени наполовина съобщения.

Объркващо е!  ooooh!

Благодаря!

# 621
Наистина, така е.
Странното е, че нито съм забелязала, нито някой ни е обърнал внимание на това толкова години.
Готово. Разместих бутоните във формата за лични съобщения.

# 622
  • София
Извинете ме,но искам да изкажа моите най-искрени благодарности и възхищение към Мамма(специално) и целият екип на Форума!
Благодаря Ви за всичко,което правите за нас,потребителите!   bouquet   bouquet   bouquet
Винаги успявате да откликнете и да се съобразите с нашите виждания и желания,последните постинги  потвърждават  това!
С всеки изминал ден се чувствам все по-комфортно и приятно в моя виртуален дом! Благодаря Ви за което!  smile3525
Извинете за лиричното отклонение   Blush ,хубав и усмихнат ден на всички!  Hug

# 623
Благодаря, Мама, така е далеч по-удобно и логично   bouquet

(аз май имам око за такива неща  Crazy)

... и като каза "толкова години"... От кога точно е стартирал форумът към сайта БГ-Мама?  Simple Smile

# 624
  • София
Отдавна Simple Smile

Дата на регистрация:    Събота, 28 Декември 2002
Дата на регистрация:    Събота, 28 Декември 2002

Мамм е изпреварила Татт с няколко часа Simple Smile

# 625
Eva    bouquet  Благодаря!

Café con leche , сайтът стартира в края на септември 2002 г., но на друг уеб-адрес. Домейнът bg-mamma.com бе регистриран на 12 ноември 2002 - на тази дата отбелязваме рождения ден на БГ-Мамма. Форумите стартираха около месец и половина по-късно. Моят профил е първият регистриран Дата на регистрация:     Събота, 28 Декември 2002, 15:51

* Ан Мари ме изпревари с информацията  Simple Smile

# 626
  • До хладилника, който обичам
Каква стана тя! Цял ден като пиша ЛС-та, си проверявам правописа, вместо да ги изпратя  Crossing Arms

# 627
  • София
Съжалявам за изгледа на Нашият дом, Хоби и Диетите.
Моя е вината.
Сега вече би трябвало да е ок при всички изгледът.
и от мен   bouquet  bouquet  bouquet

и честито за  пролетното слънчице baby_neutral  bouquet наскоро забелязах промяната в подписа. Simple Smile

# 628
Каква стана тя! Цял ден като пиша ЛС-та, си проверявам правописа, вместо да ги изпратя  Crossing Arms
Бу, не разбирам защо така се получава при теб, при положение, че бяха разменени местата на бутоните Изпрати и Предварителен преглед, Проверка правопис не е пипан.

# 629
  • София
според мен Бу се шегува. Wink

Общи условия

Активация на акаунт