Въпроси към модераторите и администраторите

• 47 823
  • 740
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Привет, искам да попитам, има ли възможност даден потребител, който е изчерпил лимита за вх. ЛС, да бъде уведомен да поразчисти малко пощата? В случая става дума за потребител Delusion.

# 601
Има възможност. Ще уведомя потребителя.

# 602
  • Варна
Защо "Нашият дом" изглежда толкова противно. Sad
Кажете ми, че е временно! Praynig

# 603
Не че е проблем, но да питам.
Като отворя подфорум Нашият дом или Хоби, все едно не съм в Бг-мамма - графиката е съвсем друга, друг шрифт... в горната част на мястото на рекламите излиза моят аватар с част от служебната информация за прекарано време във форума и пр. Така ли ще бъде вече?

ПП - писали сме заедно.

# 604
  • Стара Загора
Тъкмо влизах и аз това да питам. Уф, много е кофти така.   Sad

# 605
На мен ми пък допадна изгледа на Нашия дом  Peace . По-стегнато е.

# 606
  • Варна
Тц, напълно си губи стила, заприличал е на стандартните форуми, в които не успяват да ми задържат вниманието.
Ама то, където с мен, там и без мен, просто исках да знам дали експериментално сте го променили или ще е тенденция за форума. Whistling

# 607
Защо след 1-2 отворени страници във форума сайтът започва да се зарежда много бавно, блокира и ме изхвърля? 

# 608
И Диети и отслабване е така, моля ви кажете ми, че ще го оправите  Praynig

# 609
  • София
И Диети и отслабване е така, моля ви кажете ми, че ще го оправите  Praynig
да, и аз за това щях да пиша... красива мама си е както си е, обаче диети - все едно съм в друг форум  Rolling Eyes

# 610
И при мен е същото. Дали ще се оправи или ще си е така?

# 611
И в хоби е така. (Останаха непопитали още 106770 потребители.  Mr. Green)

# 612
Ох, успокоих се, че грешката не е в моя телевизор Laughing
Отвратително е- дано е временно Peace

# 613
  • MJF
виждам че се събираме влязлите в Forum.bg-mamma. Защо няма инфо центъра- с имате .... нови съобщения и нови публикации на моите...... Къде е сега тази информация? Аз с влизането в бг мама ползвам точно това инфо нон стоп за да следя интересуващите ме теми.
Визията, която се предлага изобщо не ми харесва а именно тя открояваше и правеше уютен форума. Много жалко. Въпроса не е в неприемане на новото. Да не повтарям дословно главния въпрос на потребителите от днес но и аз чакам отговор на Въпроса. Peace
 Crazy тук е направо комфорт за очите все още, че се отказах да чета интересните ми теми.

# 614
  • Стара Загора
Ако натиснеш това бутонче горе вляво ще ти се появи инфо центъра.

Общи условия

Активация на акаунт