Въпроси към модераторите и администраторите

• 47 544
  • 740
  •   1
Отговори
# 585
Рекламата на Нивеа, във формата, който излиза допълнително и закрива екрана има грешка или опит за подвеждане. Има два Х-са, които изглеждат като Х за затваряне на прозорец, но единият води до отваряне на нов, рекламен прозорец, а за да се намери другия трябва да се премести целия екран наляво. не знам дали го обясних добре, но е много дразнещо и неудобно.

За съжаление рекламата се пуска външно и не съм я засякла.
Информирах обаче за проблема и помолих да бъде спряна временно, за да бъде отстранен проблемът.
Много благодаря!  bouquet

Аз благодаря за сигнала! Видях какъв е проблемът.
Няма да има такъв банер (разгъващ се). Съжалявам за неудобството.

Защо ми изтрихте анкетата за хапчетата за отслабване? smile3514

Смятате, че Правила, условия и указания е точният подфорум за такава анкета?

Не виждам причина или нарушение на правилата?????

# 586
Абе има подфорум Красива мама. Там влизат най-много жени, стремящи се към съвършенство и изпробвали всякакви хапчета за отслабване.
В тоя подфорум се влиза, за да се запознаеш с правилата на форума.
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=23714.0 нарушила си т.1. от Правила на форумите.

# 587
Здравейте.
Къде би било удачно да пусна тема от музикално естество? Има ли въоще такива в някой подфорум /търсих в Кино и телевизия, но безумно многото турски сериали ме направиха разногледа и се отказах Tired /
Благодаря Grinning

Благодаря, Mamma, не се бях сетила да проверя там

Последна редакция: вт, 18 май 2010, 19:01 от Polly-Wolly

# 588

Правила на Форумите

1. Постингите и темите трябва да се в съответния тематичен подфорум
(препоръчително е потребителите да прочетат описанието на форума преди да постват).
Теми, неотговарящи на тематиката и описанието на форума, ще бъдат премествани, заключвани или премахвани по преценка на модераторите/администраторите.

Тема с анкета за хапчета за отслабване НЯМА място в подфорум "Правила, условия и указания"
Има подфорум "Диети, отслабване, поддържане на фигурата", където темата Ви съвсем спокойно може да се публикува и просъществува.
За потребител на форума от 2 години това, както и поне първото от правилата на форума, би трябвало да е пределно ясно.

# 589
Здравейте.
Къде би било удачно да пусна тема от музикално естество? Има ли въоще такива в някой подфорум /търсих в Кино и телевизия, но безумно многото турски сериали ме направиха разногледа и се отказах Tired /
Благодаря Grinning

Подфорум "Клюкарник" или подфорум "Хоби".

# 590
Уважаеми модератори бих искала да попитам защо е изтрито мнението ми, в което казвам, че феновете на Майкъл Джаксън празнуват оневиняването му и съм подала линк към празненството (в неговата тема)?

Благодаря предварително за отговора!

С уважение!

Бих искала да го пусна отново с ваше позволение, тъй като не разбрах какъв е проблемът.

Последна редакция: вт, 18 май 2010, 21:31 от shine_day

# 591
  • Sofia
Уважаеми модератори бих искала да попитам защо е изтрито мнението ми, в което казвам, че феновете на Майкъл Джаксън празнуват оневиняването му и съм подала линк към празненството (в неговата тема)?

Благодаря предварително за отговора!

С уважение!

Разполагате с функцията "редактирай". На последните 3 страници имате по няколко такива "серии".
Изтритият линк бе сходен с този в следващия, отново ваш пост и съм го премахнал по инерция. Не е поради съдържанието му и няма проблем да го пуснете отново.

# 592
Здравейте, бих искала да попитам защо броя на публикациите ми стои от доста време на 5 и не се променя като пиша нови?
Благодаря предварително!

# 593
Здравейте, бих искала да попитам защо броя на публикациите ми стои от доста време на 5 и не се променя като пиша нови?
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=336416.0

# 594

Правила на Форумите

1. Постингите и темите трябва да се в съответния тематичен подфорум
(препоръчително е потребителите да прочетат описанието на форума преди да постват).
Теми, неотговарящи на тематиката и описанието на форума, ще бъдат премествани, заключвани или премахвани по преценка на модераторите/администраторите.

Тема с анкета за хапчета за отслабване НЯМА място в подфорум "Правила, условия и указания"
Има подфорум "Диети, отслабване, поддържане на фигурата", където темата Ви съвсем спокойно може да се публикува и просъществува.
За потребител на форума от 2 години това, както и поне първото от правилата на форума, би трябвало да е пределно ясно.

Ама аз останах с впечатлението, че отслабване, диети я пуснах.

Сори  Rolling Eyes

# 595
  • до една звездичка
Какво е това "leet", което стои срещу "Публикации" в профила ми?

# 596
Програмистите на форум-системата са заложили разни скрити шегички и това е една от тях.
При достигане на 1337 мнения от даден потребител, вместо броят публикации се изписва leet

Какво е leet http://en.wikipedia.org/wiki/Leet
Най-общо казано - алтернативна азбука на английския, в която буквите са заменени с цифри.

# 597
  • София
Искам да попитам защо всичките ми мнения от 2007 г. насам са изтрити с изключение на последните няколко??? newsm45

# 598
http://www.bg-mamma.com/index.php?action=profile;u=80126

Тия ли? В Архива са, не плачи. Ето от тук се влиза, не се регистрираш, търсиш каквото ти трябва.

# 599
Все още голяма част от мненията не са "наляти" в архива, не са изтрити - ще се появят там.

Общи условия

Активация на акаунт